R
roserack
Ziyaretçi
- Konu Sahibi roserack
-
bende arıyorum ankarada iyi bi cerrah bilen var mı?
Ankara da Zühtü Demir çok iyi bir cerrah..bu siteden ank32 arkadaşımız ona oldu.
Zühtü beyin ameliyat sonucunu Ank arkadaşımızdan dolayı biliyorum..Başarılı bir operasyon sonucu olmuş..Ama Osman Latifogluda bence başarılı sonuçları olan bir doktor..her ikisi ilede görüşüp kararı öyle vermeniz en dogrusu olacaktır..Hangi doktordan iyi bir elektrik alırsanız sizin isteklerinizi anlarsa ona ameliyat olmanız en iyisidir..Elektrik önemli bir mevzudur)
bende arıyorum ankarada iyi bi cerrah bilen var mı?
ankarada iyi bi cerrah zühtü demir bende cok araştırdım ve en iyi doktor olarak zühtü beyi buldum.ve ben cok memnunum kaldım hem burun hemde gögüs yaptırdım.sorun yaşamadım hiç canım.
kızlar sizi duydum geldim:) tatildeyim ama bi bakayım dedim. tşkler kızlar ben cok memnunum doktorumdan olmak isteyene tavsiye ederimm..kızlar öptüm sizide
bende seni öpüyorum bebeğimmmm.
Vayyy..Kız bu ne tatili kış günü bakalım hee...Gir arada bak kontrol et tabi..Bizde seni kocaman öpüyoruz bebegimm...
fıstıklar ben geldim:) uludağdaydım kış tatili yaptım biraz özledim sizi melekler:)
Bebeğimm özlettin kendini ohh vallahi tam zamanı Uludağ'ın bizde bikaç hafta içinde Uludağ' a bir haftasonu kaçamağı yapmayı düşünüyoruz.Tavsiye edeceğin otel varsa özelden bekliyorum şekerimm öpüyoruuuum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?