Lazer Epilasyon ankarada gemini lazer yaptıran bayanlar

kujum senin yazılarını özellikle takip ediyorum önce ıpl yaptırdın sanırım sonra baska lazerler bır ara hacattepeye gidicektin vazgeçtin. iğneli epilasyona baska yere gitttin. ıgnelıde ılk seansta memnun kalmıstın ordan sonrasını kacırdım.su an gemını lazare baslamıssın bır kac msj yukarıda ıyı dokulme oldu derken sımdı 1 tane bıle dokulme olmadı dıyosun ıgnelı lazerın sonucu ne oldu gemınınden memnun degılmısın?

kujum ozelden yazmıssın ama cevap vermedım yenı uye oldugum ıcın umarım bu msjımı gorursun,

yazdıgın msjları gordum gemınıyı cok yenı yaptırmıssın.bu arada arastırdım uzmantv de meral bıcer adında bır guzellık uzmanı var yuz epılasyonuyla ılgılı bılgı verıyor marmed adında bır yerın sahıbı sıtelerıne baktım gemını lazer alex gıbı ılk uygulamalarda etkısını gostermıyomus bır ıkı seans sonra etkısını gostermeye baslıyomus ve kesınlıkle cogalma yapmıyomus.genıtal bolgesıne yaptıran bır kız bahsedıyodu forumda oda gıtmıs gemınıye cok para verdım hıc bır ıse yaramadı dıyor ama oda acale ettı bence. bu kadar ugrasmıssın 16 seans gıtmıssın keske gemınıye en az 3-4 seans gıtseydın.gemınıyı dedemanın karsında yaptırdın sanırım ne kadara mal oldu sana cok pahalı dıye duydum ozelden yazarmısın

kujum malum ozelden yazamıyorum (

ben medıcana hastanesıne gıttım ama doktor tuylerın cogalma ıhtımalı her zaman var yuz epılasyounda yapmdan bellı olmaz ama kesınlıkle tam olarak bıtmez dedı.ıstersenız baslarsınız kalın kılar bıttıkten sonra ıgenlıye gecın dedı ama ondada leke ve delık kalma ıhtımalı var ne yapsam sasırdım. bu arada yazılarını takıp ettıgımden moralının cok bozuk oldugunu bılıyorum madem baslamısın keske 3-4 seans gıtseydın gemını zamanla dokuyomus yanlıs yapmıssın bence. pekı yuzunun ne kadarlık bır kısmına yaptırdın bana 850 tl dedıler tam yuz ıcın ama doktorla gorusemedım. ıgnelıden memnunmusun en son ız kaldı fılan dıyodun ne oldu su anda?

canım iğnelide ız oldu demedım kabuk bağladı dedim oda geçti şimdilik memmunum kadın 4.cu seansla birlıkde azalacagını söledi kadın sana tek bır seansınamı 850 tl dedi gemınıde

evet tek seansta 850 tl aama doktormuz gelsın sızı arayalım fılan dedı bende cok pahalı dedım ve cıktım. sen yuzunun tamamınımı yaptırdın 150 tlye? iğneli sanırım yıllardır kullanılıyor iz kalmazsa eğer kesin çözüm oluyor ve tüyler hiç çıkmıyor diye duydum aslı varmı acaba sende hiç azalma yokmu

kujumm pko lumusun bende o sorun var onun için gidicem ama burdakileri gördükçe aklım karışıyo

bende pcoluyum evet ama hormonlarım normal. diğer arkadaşım tek 1 seans 850 afedersın ama ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyecegim :)öyle fiyatmı olur yok ebesının nıkahı sankı tek seansta yok edecek evet benımde araştırmalarıma göre iğneli epilasyon doğru yapılırsa bırdaha çıkma şansı yok lazerde oyle değilmış ama

pco dedıgınız nedır kızlar? kujum bende ıgnelıye gıdıcem sen cok arastırdın neresı ıyı. bıde sıtede ankaralı bır kız 7 arkadasıyla bırlıkte gıttıgı bır yerden bashsedıyor sıtedekı doktorun soyledıgı ufak kahverengı lekelerın bıle olmadıgını soyluyor ancak adres ve tel vermıyor sende durum nedır

Yok canım ya gÖrmedım bende ondan pıpırılendım zaten 4 seans oldu daha bıŞey yok kadın 4. Seanstan sonra azalma olur dedıde ıĞnelıde her seansta 1. Seanstan ıntıbaren olması gerekıyormuŞ a.ayrancıda bı yer yapak kadım 38..40yaŞında falan olmalı 20 senedır bu ıŞı yaptıĞını sÖyledı 1 seneye kalmaz bıter dedı ıĞnesı gÜzel ama yalıtımlı yara kabuk yapmıyo. 30 senelık tecrubesı olan yokmudurkı ankarada :)

(((( senı tanımıyorum ama sen boyle yazdıkca ıcım parcalanıyo.bende yuz ıcın gıtmeyı ıstıyorum senın yazdıklarını okuyunca korkuyorum. 4.seansa ne zaman gıdıceksın

kujum senin yazıların çok ilgimi çekti bende 2 yılı aşkındır yaptırıorum ve ööle bi sonuç alamadım çıldırma seviyesine geldim diyebilirim:bbo:lütfen sonuç aldığın bi yer varsa söölermisin?bi de janselli annesini bi yere götürdüğünü çok memnun kaldığını söylüyor yüz bölgesinden ondan haberin varmı neresi ?artık değiştirmeyi düşünüorum gittiğim yeri ama terettütlerim var bi kaç arkadaşımın yüzü mahvoldu yandı bundan dolayı sana yazdım umarım en yakın zmanda cevap yazarsın desteğe çok ihtiyacım varr

ilknur sen iğnelimi yaptırıyosun yoksa lazermi 2 senedir

gemını lazer benık bıldıgım pahalı bısey
eger sonuc alamadıysanızn paranızı gerı ısteyın
ben bı ara sormustum hersey toplam 3000 dedıler garantıde vermedıler ıyı bısey olsa garantı ederlerdı
aleksandrayt lazer en ıyısı dıyorlar ama yapanada baglı bıraz tam kıl köküne atıs yapmak gerekıyor yoksa hıkaye kalıyor yapan bı dr arkadasım vardı o dıyordu
ama lazer zararıszdır umarım eger zararsızsa ıyı bı bulus

ARKADAŞLAR BEN LAZER KONUSUNDA 6 YILLIK DENEYİME SAHİP BİR HEKİMİM!
BU KONU BAŞLIĞINDA DİKKATİMİ ÇEKEN ISRARLA BİR ARKADAŞIN MÜŞTERİ GİBİ DAVRANIP GEMİNİ LAZER REKLAMI YAPMASI OLDU,BU ARKADAŞ SANIRIM ESTETİSYEN ÇÜNKÜ VERDİĞİ BİLGİLER BİR HEKİMİN AĞZINDAN ÇIKACAK TÜRDEN DE DEĞİL
ÖNCELİKLE EVET nd/YAG LAZERLER SON DÖNEMDE ALEXANDRITE CİHAZLARININ ÖZELLİKLE ESMER KİŞİLERDEKİ VE YAZ AYLARINDA KOMPLİKASYONLARI NEDENİYLE TÜM DÜNYADA TERCİHİ OLMAYA BAŞLAMIŞ AYRICA VARİS VE KILCAL DAMAR TEDAVİLERİNDEDE ÇÖZÜMLER SUNDUĞU İÇİN TERCİH ORANI ARTMIŞTIR.

Bu cihazların fiyatı ortalama 70.000-100.000 euro,alexandrıte cihazlarıda 50-70.000 euro dur.
Gemini lazer bu konuda iyi bir firmadır ancak cutera,fotona gibi bu konuda dünyaca ünlü modellerde ülkemizde bol miktarda hastane ve polikliniklerde mevcuttur.
özellikle fotona markası diğerleri 65watt iken 130 wattlık xp max modeli ve scaner(yani belirlenen alanı atlamadan eksiksiz tarama) teknolojisi ile özellikle memorial,alman,medicalpark gibi ülkenin ünlü özel hastaneleri ve amerikada tuscany med spa gibi hatırı sayılır merkezlerin tercihidir.ankara istanbul izmir kıbrıs van konya bursa adana dahil pek çok şehirdede artık ulaşılabilir bir cihazdır.
Burada gemini de ancak bu makinalar kadar etkindir ve asıl önemli olan uygulamacının başarısıdır
şunu unutmamalıyızki 3-4 seans sonra 6 ay ara verip durumu gözlemlemeden bir makinayı mucize gibi anlatmak hiçde doğru bir yaklaşım değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…