Lazer Epilasyon ankarada gemini lazer yaptıran bayanlar

Ayrıca gemini lazer türkiyede 2 taneymiş:)şunu unutmayın tüm lazerlerin aylık ve yıllık çok maliyetli bakımları vardır ve türkiyede hiçbir marka 2 tane sattığı makina için servis sağlamaz aç kalır:)
madem burada gemini marka ön plana çıkartılmak istenmiş ozaman size google da fotona yada cutera yada apogee markalarını araştırmanızı öneririm çünkü dünyada ilk üç bu markalardır ve yine youtube de fotona yazarsanız teknoloji nerede anlayabilirsiniz.
Son söz makinalar tabiki önemli ancak ülkemizde ve ankarada çok güzel makinalar ve dünyanın takip ettiği teknolojiler bol miktarda var yeterki uygun fiyata şişirilmeden bu hizmet sunulsun!!!
Buarada google da ........................................... yazar çıkan sayfada fotona referanslar bölümüne girerseniz bu cihazın nekadar önemli hastaneler ve kliniklerde olduğunu görür belki çok daha ucuza bu işlemleri yaptırabileceğiniz yerler bulabilirsiniz

Hiç bir hekim ve birazcık insan anatomisinden anlayan kimse lazer tedavisi ile ilgili garanti vermez verilemez,tıpta altın kural hastalık değil hasta vardır yani her hastalığın her kişide görülme ve etki miktarı farklıdır dolayısı ile ortalamalar konuşulabilir ancak kesin bukadar seansta biter demek için işlem yapan hastanın 1 yıl tekrar işlem yaptırmadan sonucu beklemesi gerekir,
yine cihazlarda kullanılan zimmer soğutucu dozunu maximuma getirip hastanın dondurucu soğuk altında canının yanmamasını sağlamak mümkün lakin kıl kökleri donduğu için lazerin etkisi beklenenin çok altında olacaktır.bu bilgiyi dahi bilmeden biz hiç acıtmıyoruz demek çok komik ve bir doktorun söyleyemeyeceği kadar bilinçsiz yaklaşımdır
,ayrıca şunu unutmayın 2010 yılı sağlık bakanlığı yapılan düzenleme ile lazer teknolojileri sadece poliklinik ve hastanelerde bulundurulabilir bunun dışındaki yerlerde yapılan işlemler kaçaktır ve en ufak sorun karşısında muhattap bulamazsınız!!!

bahsettiğiniz kışı kım acaba öğrenebılır mıyım buraya bu konuyu ben açdım 18 seans başka lazer epilasyona gittikden sonra geminiye gitmişdim bu kadar herşeyı bılmem sırf para almak için kendi çıkarını ön pilanda bulundurup insanın madi ve manevi zarar sokan lazer epilasyoncular sayesinde oldu. ayrıca buradan tüm arkadaşlara soluyorum gemini dahil hiç bi lazer epilasyon kesin sonuç vermıyo hatta hiç vermıyo paket bölgeme yapdırdıgım tüyler geri geldi. paranızı boşa harcamayın ben maddı manevi olarak çok yıprattım insanı böle kurumlar çok sömürüyorlar. benı buradan tanıyan arkadaşlar bılıyorlar 3 senedir ugraşıyorum yüz tüylerinden kurtulmak için bunun çözümunu iğneli epilasyonda buldum gözle görülür azalma var. lazeri sadece paket bölgesi ve koltuk altı için düşünun bence oda kesin bitirmeyecek azatacakdır tüyleri inceltecekdır. karar size kalmiş. illa bişeyleri hata yaparak öğrenmeyın onda o etkıyı göstermiş bende göstermeyebilir demeyın tanıdıgım herkesde sonuç aynı yaşayarak ögrenmiş kişilerden ders alıp aynı hataya düşmeyın. sevgilerimle...

"TÜYLERİ DAHA AZ SEANSTA YOK ETTİĞİ SÖYLENEN GEMİNİ LAZER TEKNOLOJİSİ"
başlıklı bölümde yazılanlara atfen bu bilgileri verdim oradaki yazılanları okursanız haklılığımı anlarsınız! burayada eklemek istetim. Sizinle ilgili değil...
Bu arada lazer konusundaki deneyim ve tecrubelerinizi paylaşmışsınız haklı olduğunuz pek çok yön var ancak lazer ile tüyler biter hemde kalıcı olarak!sadece cihazların kullanım koşullarına uyan cihazı iyi tanıyan deneyim sahibi personeli bulmalısınız ,son olarak küçük bir püf noktası özellikle nd/yag lazerlerde ve Alexandrate lazerlerde işlem sırasında lazer atışlarının hızı ekranda HZ (hertz) birimi ile görüntülenen kısım nekadar düşük ise yani işlem nekadar yavaş yapılır ve soğutucu hava nekadar az dozda kullanılırsa başarı okadar yüksek olmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…