kılı besleyen damarları harap ediyormuş diger lazerler kılı yakıyormuş dıger yerden geri çıkıyor ilerde tüyler yenıden çıkabılır demesinin sebebı buymuş. ayva tüyleri ve beyaz tüyleri görebilen tek lazer. ben lazerimi buldum sonunda :) 18 seanstır başka yerlerde lazer ismı adı altında biliçsizce lazer yaptırdım hiç bi bilgim yokdu ne yazık kı insan madur olunca araştırmaya başlıyo ıpl lazer değil yoğunlaştırılmış ışık malesef bır nevı modern agda işlevını görüyo üstelık ince tüyleride kalınlaştırıyo alexsander ise yüze uygulanmıyo pakete ve kol altına uygulanıyo ınce tüyler halıne gelıncede işlem görmüyo nd yag gemını ise hiç acıtmıyo arkadaşlar benım ne bı güzellik salonum var nede bundan para kazanıyorum amacım ben yandım kımse yanmasın tüylerim çoğaldı param ve vaktım gitti. gemınıyle ilgili deneyımlerimi ilerleyen günlerdede yazar sizine bılgılendırırm sonuç çok uzak değil 3 seans sonra yazacagım
çok emınler kendilerinden kullandıklaRI CİHAZ GEMİNİ en fazla 5 seans dedi bayan kılı değil kılı besleyen dmarlarımı yok ediyormuş ne yüz bölgesini geçiren tek cihazmış. sizin gemını hakkında nbılginiz yok mu
çok emınler kendilerinden kullandıklaRI CİHAZ GEMİNİ en fazla 5 seans dedi bayan kılı değil kılı besleyen dmarlarımı yok ediyormuş ne yüz bölgesini geçiren tek cihazmış. sizin gemını hakkında nbılginiz yok mu
güzellik uzmanı dedi estetısyen doktorda var orada güzellik kurslarıda var
bugun yaptıralı9 gün oldu ve yok iyi dökülme gözlemliyorum 15 inde de bilgi veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?