- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
Bize bekleriz :) Gelinlik üzerine sorularınız varsa yardımcı olurum. 15 yıldır bu sektördeyim... Birçok yerde usta olarak çalıştım şuan kendi iş yerimi işletiyorum...
siz kimsiniz,nerdesiniz acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize bekleriz :) Gelinlik üzerine sorularınız varsa yardımcı olurum. 15 yıldır bu sektördeyim... Birçok yerde usta olarak çalıştım şuan kendi iş yerimi işletiyorum...
ee arkadaşlar naptınız sonuç ne kim nereye nekadara diktirdii :)) şimdi aynı dert ßende var::)))
Ben, diğer sayfalarda da yazdığım gibi hrb elegant'a diktirdim gelinliğimi. (1500 tl ye)Teslim alırken hiç sıkıntı çıkmadı zaten çok memnun kaldığımı da belirtmiştim. Umarım siz de içinize sinecek gelinliği en kısa zamanda bulursunuz:) şimdiden mutluluklar dilerim.
Ben, diğer sayfalarda da yazdığım gibi hrb elegant'a diktirdim gelinliğimi. (1500 tl ye)Teslim alırken hiç sıkıntı çıkmadı zaten çok memnun kaldığımı da belirtmiştim. Umarım siz de içinize sinecek gelinliği en kısa zamanda bulursunuz:) şimdiden mutluluklar dilerim.
Hangi modeli diktirmiştin?
arkadaslar bende aynı dertten yakınıyorum. inşallah bende elegant moda evine dıktıreceğim. izmir caddesindeki. netten olsun sıvıl hayattan olsun cok duydum hepimiz için hayırlısı olsun ınsallah