- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar bende bugün seda modaevine gittim. çok beğendim, oraya diktirmeyi düşünüyorum
@yclozl seda modaevinden neden vazgeçtin??? lütfen söyleyebilirmisn:44:
sanada hayırlı olsun canım.
sen seda modaevini nasıl seçtin? sadece kendi gözlemlerine dayalı mı yoksa tavsiye mi edildi sana orası??
Cevabınız için çok teşekkür ederim :) Bugün gidip konuştum gerçekten de istediğim pronovias modelinin bire bir aynısını buldum. Fiyatı da cazip geldi aslında ama kapora kısmı biraz yüksek geldi tekrar bir de nişanlımla gideceğiz uygun birşeyler olursa orayla çalışmak istiyorum
canım ben abartıyo olabilirim neenone de sordu onada aynı şeyi yazdım, fiyatlar konusunda tutarsızlıklar hissettim, ne biliyim içime sinmedi handeyi görünce
yani ben kendi adıma tavsiye ederim sana çünkü bilinçli bi gelin adayı olarak çok yer gezdim,araştırdım,kumaşlara önem veriyorum ben çünkü bi gelin asil görünmeli ve çok şatafatlı olmamalı..kaliteli malzeme kullanılıyo..dantelleri orjinal fransız danteli..kupon halinde barkod çıkışlı geliyomuş ztn gösterdi bize de..hatta diğer yerlerde de araştırdım başka yerde rastlamadım..istediğin modeli yaratabiliceklerini düşünüyorum rahatlıkla...modacıları işini çok iyi yapıyo ve gereken yerde müdahale ediyo mesela sen yakıştırırsın kendine istedğin modeli ama onun içine sinmezse direk söylüyo şöyle yapalım ya da şöyle değiştirelim ya da alternatifler sunuyo..onun da tek felsefesi gördüğüm ve anladığm kadarıyla sade,şık,zarif ve asil bi gelinlik yaratmak ztn..umarım hayalindeki tasarıma kavuşursun sen de..şimdiden mutluluklar dilerim..
kendin de bi gidip görmelisin en azından fikir alışverişi yapmalısın oradaki modacılarla..değişik güzel modeller düşünmüşsün resimleri gördüm..hani pek bilgim yok kullanılıcak kumaşlarla ilgili ama dediğim gibi bi gidip görüşmelisin göstermelisin modellerini..sana gidebilicek diğer başka alternatifler de sunarlar mesela..ben 2.modeli daha çok beğendim resimdekiCanım ilgine teşekkür ederim :) çok yer gezmek istemiyorum zamanım yok yazdan sonra düğün yazında kpss ye gircem ondan.Bende tam dediğin gibi bir yer istiyorum :) Peki sence az çok anladın istediğim fotoğraflarda gözüküyodur umarım ekleyebildim mi bilmiyorum ne kadar mal ederler ? tahmini bir fiyat söyleyebilirmisin? 2.000 civarı düşünüyorum da.
sanırım burayı demek istedin dimi izmir caddesndebencede eleganse gelinlik iyi