Gelinlik Modelleri Ankara'da gelinlik diktirmek istiyorum...

yani ben kendi adıma tavsiye ederim sana çünkü bilinçli bi gelin adayı olarak çok yer gezdim,araştırdım,kumaşlara önem veriyorum ben çünkü bi gelin asil görünmeli ve çok şatafatlı olmamalı..kaliteli malzeme kullanılıyo..dantelleri orjinal fransız danteli..kupon halinde barkod çıkışlı geliyomuş ztn gösterdi bize de..hatta diğer yerlerde de araştırdım başka yerde rastlamadım..istediğin modeli yaratabiliceklerini düşünüyorum rahatlıkla...modacıları işini çok iyi yapıyo ve gereken yerde müdahale ediyo mesela sen yakıştırırsın kendine istedğin modeli ama onun içine sinmezse direk söylüyo şöyle yapalım ya da şöyle değiştirelim ya da alternatifler sunuyo..onun da tek felsefesi gördüğüm ve anladığm kadarıyla sade,şık,zarif ve asil bi gelinlik yaratmak ztn..umarım hayalindeki tasarıma kavuşursun sen de..şimdiden mutluluklar dilerim..

canım ne güzel aydınlatmışın :) peki bu elegant da ödeme şekli nası oluo kredi kartı falan kabul ediyolarmı? bide diktirip kiralanabiliyomu?

yok cnm yaa hatırladığım kadarıyla kiralama olmuyodu onlarda..ama kredi kartıyla ödeme mevcut, yani kbl ediyolar:)

kendin de bi gidip görmelisin en azından fikir alışverişi yapmalısın oradaki modacılarla..değişik güzel modeller düşünmüşsün resimleri gördüm..hani pek bilgim yok kullanılıcak kumaşlarla ilgili ama dediğim gibi bi gidip görüşmelisin göstermelisin modellerini..sana gidebilicek diğer başka alternatifler de sunarlar mesela..ben 2.modeli daha çok beğendim resimdeki:-)

bende en çok 2.yi beğeniyorum :) haftaya gidicem fotoğrafları ve kendi çizdiklerimide götürüp ayyy çok heycanlıyım :)

2.model üzerinde dur bence de..çizimlerinin olması da ayrı bi avantaj sana..:)

Çooook :) herşeye ayrı ayrı özeniyorum aldığım sıradan bardağa bile :))) bizim biraz zor oldu da huzuru bulmamız o yüzden artık herşey güzel olsun istiyorum.senin ne zaman canım düğün?

Çooook :) herşeye ayrı ayrı özeniyorum aldığım sıradan bardağa bile :))) bizim biraz zor oldu da huzuru bulmamız o yüzden artık herşey güzel olsun istiyorum.senin ne zaman canım düğün?
benim düğün haziranda cnm..bikaç ay kaldı ama öyle çabuk geçiyo ki zaman..siparişimi geç bile verdim diye düşünüyorum..ama gene de şuan ideal bi zaman çok geç kalmamakta fayda var:-))

Merhaba delikli,
Sanırım sen elegance'ta diktirmeye başladın. Nasıl memnun musun şimdilik? Ben de oraya gitmek istiyorum da bana telefon numarası veya adresini söyleyebilir misin? ben de pronoviastan beğendim bir gelinlik modeli ama yakışıp yakışmayacağını bilmiyorum. Gidip denemek isterim. Ellerinde bol çeşit var değil mi denemek için?

Mesajını bugün gördüğüm için şimdi yanıt verebiliyorum ama zaten orası ile ilgili adres telefon bilgilerini de paylaşmışlar=) İlk provama 2 hafta önce gittim ölçülerim alındı diğer provalarım ve gelinlik teslim tarihim belli oldu. Bi kere sistemli ve düzenli çalışıyorlar bu benim çok hoşuma gitti. Bir de gelinliği üzerinde gördüğün için ortaya ne çıkacağını da biliyorsun o yönden de kafanda soru işareti olmuyor. Tüm kumaş ve malzemelerini yakından görüp inceleyebiliyorsun da. Ben de çok yer gezmiştim elimde bikaç model vardı internetten bulduğum ama diktirmek istediğim için hep "acaba birebir aynısını dikebilecekler mi?" kaygısı oluyordu her gittiğim modaevinde. Ama burası çok içime sindi ve fiyat konusunda da model konusunda da cazip geldi. Umarım sen de gönlünden geçen, içine sinen modeli bulabilirsin :KK16:

benim düğün haziranda cnm..bikaç ay kaldı ama öyle çabuk geçiyo ki zaman..siparişimi geç bile verdim diye düşünüyorum..ama gene de şuan ideal bi zaman çok geç kalmamakta fayda var:-))

Şimdiden hayırlı olsun canım.Mutluluklar dilerim :)

kızlar merhaba mayıs da düğünüm var ve sanırım çok geç kaldım daha bugün çıktım gelinlik için çarşıya
elegant modaevine tesadüfen gittim çok hoşuma gitti çalışanların tavrı modacının yönlendirmeleri bilgilendirmeleri ortam bile güzeldi
bi kaç yere daha bakıp karar vereceğiz ama elegant olur gibi bakalım
hem kimse şikayetçi olmamış ordan herkes çok memnun kalmış

Merhaba delikli,
Sanırım sen elegance'ta diktirmeye başladın. Nasıl memnun musun şimdilik? Ben de oraya gitmek istiyorum da bana telefon numarası veya adresini söyleyebilir misin? ben de pronoviastan beğendim bir gelinlik modeli ama yakışıp yakışmayacağını bilmiyorum. Gidip denemek isterim. Ellerinde bol çeşit var değil mi denemek için?

elegance değil bu arada..elegant oranın adı. 418 43 73 mutluluklar..

Arkadaşlar benim de yaza düğünüm var. Gelinlik fiyatları sezonda artar ve zaman kısıtlı olur denildiği için araştırmamı yapıp gelinlik bakmaya cumartesi günü gittim. Anlaşılacağı üzere hiçbir fikrim yoktu. Normalde de uzun uzun alışveriş yapmaktan çok sıkılan bir hatun olduğum için,çok da gezmek istemiyordum açıkçası,içime sinen bir gelinlik olsun yeter modundaydım. Tabii abartı bir fiyatı da kaldıracak bir bütçem yoktu. Hal böyle olunca araştırıp soruşturmalarım sonucunda ilk olarak Seda Modaevi ne girdik. Girmez olaydım. İlk başta gelinliklerin olduğu odaya girdik ama resmen bir lütfetme havaları vardı. Ne deneyin, ne üzerinizde görün gibi teklif...Zaten adını bilmediğim o ukala şahsın tavırları beni çoktan tilt etmişti, sırf laf olsun diye "aaa anne bak böyle de bir model var,nasıl, fena değil, değil mi?" dedim. Haspam bana ne dese beğenirsiniz, "hanımefendi o saray modeli, size pek olmaz" o_O Yuh! dedim içimden. Annemle birbirimize baktık. Hayır öğretmen bir insanım, hayatım da ilk defa gelinlik almaya çıkmışım, ve ilk olarak buraya girmişim ve bunu da belirtmişim girince. Hani "sizi çok övüyorlar nette" gibisinden. Şöyle bi kendime baktım resmen aynada. "Allah allah çok mu sokak kadını havam var" diye:)) Yetmezmiş gibi "sizin kafanızdaki model bile daha tam belli değil,düşünün öyle gelin" gibilerinden bi laf etmesin mi? Şimdi böyle gülüyorum ama, oradan çıktıktan sonra o kadar sinirim bozulmuştu ki anlatamam. Derken Elengant a girdik. Son derece de tırnaklarımı çıkarmış vaziyetteydim:)) Ama o kadar iyi karşılandım, öyle güzel bir ortamda,öyle uygun fiyata anlaştık ki anlatamam. O kadar kararsız gitmeme rağmen son derece anlayışla, kafamda bir model oturttular ve hayallerimdeki gelinliği güvenle orada diktirebileceğimi anladım. Seda Modaevi nin bu tavrını herkese anlatıyorum ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. Modellerinin vitrindeki duruşu bile çok basit. Fiyatlar da kesinlikle tutarsız. Sadece uzun geçmişleri var işte, bu kadar...
Kesinlikle Elegant diyorum...

Cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum :) daha önce de hrb elegant ile anlaştığımı söylemiştim. Gelinliğimi son haliyle nihayet üzerimde de gördüm ve çok sevdim :) bir aksilik olmazsa 25inde teslim alıyorum, eylülün 10unda da düğünüm var :KK16:

arkadaşlar meraba,13 ekimde düğünüm var ve gelinlik yok daha ortada,ve ankarayı hiç bilmiorum başka bi şehirde yaşıyorum.ben klasik ve asil bi gelin olmak ist,yorum detaylara boğulmasın ama karşıdan bakıldığında şık zarif ve kaliteli dursun aslında prenses modeli istiyoorum ama yüllerden diil ya böle ipek gibi uçuş uçuş bir tülden ama o da öle bi kullanılcak ki ağır durucak uçuş uçuş olmıycak( yani dokusu uçuş uçuş ama dikildiğinde ağır ) ya da daha kalın tüller varmış galiba organzeler kasıtları onlardan istiyorum ama hafif pileli insin istiyorum.çok yazdım kafanızı karıştırdım belki ama inanın ben ne yapacağımı bilmiyorum lütfen kusra bakmayın
işte böle şık zarif ve kaliteli dikim yapan içime sinen bi moda evi arıyorum yardım edin önerilerinize ihtiyacım var.hrb elegant demişsiniz mesela başka var mı önerebileceğiniz umarım kendimi ifade edebilmişimdir.kumaş kalitesi ve zerafet öneml, bnm için.öle her yerinde detayda istemiorum ayrıca.
ha bişi daha dieyim öğretmenim bursa da.orda baktım mesela kırçiçeğ modaevini önerdiler.gittim zaten havalarda hepsi ben zaten ilk kez gitmişim sanki bu anlamda bi bilgim olması gerekiom uş gibi davrandılar.siz bu işin ehlisiniz dedim yönlendirme istedim her yeri detaylarla dolu her yerde görebileceğiniz modeller çıkardılar.ama mesela hiç kimse ahu alnıpak dememişti.vitrininden etkilendim girdim.kimsede göremeyeceğiniz modeller var.hepsine hayran kaldım.
işte ankarada da böle bi gelinlikçi arıyorum
çok yazdım kafanızı karıştırdım tekrar özür dilerim.yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum

arkadaşlar meraba,13 ekimde düğünüm var ve gelinlik yok daha ortada,ve ankarayı hiç bilmiorum başka bi şehirde yaşıyorum.ben klasik ve asil bi gelin olmak ist,yorum detaylara boğulmasın ama karşıdan bakıldığında şık zarif ve kaliteli dursun aslında prenses modeli istiyoorum ama yüllerden diil ya böle ipek gibi uçuş uçuş bir tülden ama o da öle bi kullanılcak ki ağır durucak uçuş uçuş olmıycak( yani dokusu uçuş uçuş ama dikildiğinde ağır ) ya da daha kalın tüller varmış galiba organzeler kasıtları onlardan istiyorum ama hafif pileli insin istiyorum.çok yazdım kafanızı karıştırdım belki ama inanın ben ne yapacağımı bilmiyorum lütfen kusra bakmayın
işte böle şık zarif ve kaliteli dikim yapan içime sinen bi moda evi arıyorum yardım edin önerilerinize ihtiyacım var.hrb elegant demişsiniz mesela başka var mı önerebileceğiniz umarım kendimi ifade edebilmişimdir.kumaş kalitesi ve zerafet öneml, bnm için.öle her yerinde detayda istemiorum ayrıca.
ha bişi daha dieyim öğretmenim bursa da.orda baktım mesela kırçiçeğ modaevini önerdiler.gittim zaten havalarda hepsi ben zaten ilk kez gitmişim sanki bu anlamda bi bilgim olması gerekiom uş gibi davrandılar.siz bu işin ehlisiniz dedim yönlendirme istedim her yeri detaylarla dolu her yerde görebileceğiniz modeller çıkardılar.ama mesela hiç kimse ahu alnıpak dememişti.vitrininden etkilendim girdim.kimsede göremeyeceğiniz modeller var.hepsine hayran kaldım.
işte ankarada da böle bi gelinlikçi arıyorum
çok yazdım kafanızı karıştırdım tekrar özür dilerim.yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum

açıkçası ben çok fazla yer gezemediğim için kendi gelinlikçimden başka bir yer öneremiyorum :KK50: ama tunalıda da çok güzel gelinlikçiler var oralara da bakabilirsin. Bursa'dayım demişsin, Ankara'ya gelip gezme fırsatın olabilecek mi? Gezme vaktin olacaksa, dediğim gibi HRB Elegant a gidebilirsin, ben gelinliğimi çok beğendim açıkçası, çok da içime sindi. İşlerini çok iyi yapıyorlar, fiziğine göre seni, kendi zevklerin doğrultusunda yönlendiriyorlar. Kumaşlarının kalitesi önemli demişsin, istediğin herşeyi sorabiliyorsun bu konuda onlara, kullandıkları tüm kumaşları önüne koyup gösteriyorlar. Gelinlik modeliyle birlikte onların ilgi ve güler yüzlerinden çok memnun kaldım diyebilirim. Umarım en kısa zamanda içine sinen güzel bir gelinlik bulursun :KK34:

çok teşekkür ederim yönlendirmlerin için hrb'den rabdevu aldım bakalım.zaten bey forumlarda sizlerden bahsediolar diince pek mutlu oldu:)umarım şık,zarif ve kailtelidir.bayramdan sonradan itibaren ankaradayım büyük bi ihtimalle okul dolayısıyla.umarım yetiştirebilirim işlerimi.ve hepimiz gibi bnm için de gelinlik en önemli detaylardan.koca ankarada eminim çok çok iyi yerler vardır ama açıkcası çok gezip hem yorulmak hem de iice kafamı karıştırmak istemiyorum ( hoş çelişkili oldu hem önem veriorum gelinlie hem de uğraşmak istemiorum gibi oldu)
tekrar tekrar teşekkür ediyorum ve hala önerebileceğin detaylar varsa bekliyorum ALLAH sana da kolaylık versin hger anlamda

tunalıdaki yasemin modaevinde diktirecekseniz kesinlikle pazarlığı iyi yapınız,sahibi ayşe hanım var herşeyi iyice konuşun zira ürünleri kendisi dikmiyormuş ben elbisemi teslim aldıktan sonra işçilik hatalarını bildirmek için geri dönüş yaptığımda onu ben dikmiyorum ki bilemem ki nasıl olduğunu şeklinde saçma bir okadar da saygısızca bi savunma yaptı.burdan yazayım ki tüketici memnuniyetinin önemli olduğu anlaşılsın!

Bize bekleriz :) Gelinlik üzerine sorularınız varsa yardımcı olurum. 15 yıldır bu sektördeyim... Birçok yerde usta olarak çalıştım şuan kendi iş yerimi işletiyorum...

X