- 10 Nisan 2014
- 3.759
- 10.144
Benim canım doktorumArkadaşlar 13. Haftada sürekli kanama şikayeti ile gittiğim çağrı gülümser’den paket satın aldık dün. Gider gitmez adam içine çekiyor sizi, şeytan tüylü. Kendinden emin. Muayene nerdeyse 1 saat sürdü. Doğum paketi biraz pahalı ama daha önce kaç doktora gittim kimse crp değerime bakmadı adam baktı ve kanama bundan dolayı oluyor dedi. Hala doktor arayışında olanlara tavsiye ederim.
Koruda gördüğünüz doktor adı nedir acaba. Bende koru ile anlaştım ama sürekli doktor değiştiriyorumZahide hanımın muayenehanesi bana çok uzak yoksa ben de ona muayene olup başlamak istemiştim. Koru'da bir doktor gördüm niyeyse gördüğüm gibi içime sindi ama görüşüp konuşmadım henüz. Hayırlısı olsun adınıza :)
Önceki gün şehir hastanesinde tahlil yaptırmıştım onları gösterdiğimde gördü crp değerini. Benim ciddi kanamalarım oldu ve crp değerim de baya yüksek. İlaç verdi cuma tekrar gidicem.Benim canım doktorumbebeğime onun sayesinde kavuştum tüp bebek yaptı.
Evet doğum paketi çok pahalı ben o yüzden bıraktım. Tüp bebek için zaten çok para harcamıştık, doğum paketini alamadık ne yazıkki.
Peki sizin kanamalarınız nasıl, benmde oluyo kahverengili hatta gebeliği öğrendiğimden beri var, hep çağrı hoca normal dedi hiç endişelendirmemişti beni. Ama bana hiç crp değerine bakalım demedi. Acaba sizin kanamalarınız nasıl, kanama alanınız var mı? Ne dedi çağrı hoca
Sincan'da Kadriye Çiçekli. Ama gidip görüşmedim öyle görünce içime sindi sadece :)Koruda gördüğünüz doktor adı nedir acaba. Bende koru ile anlaştım ama sürekli doktor değiştiriyorum
Şehir hastahanesinde crp değerinizi neye dayanarak istediler. Kanamalarınz çok olduğu için mi.Önceki gün şehir hastanesinde tahlil yaptırmıştım onları gösterdiğimde gördü crp değerini. Benim ciddi kanamalarım oldu ve crp değerim de baya yüksek. İlaç verdi cuma tekrar gidicem.
Anladım ben Çankaya koruya gidiyorum. Sincan daki çok uzak bize:)Sincan'da Kadriye Çiçekli. Ama gidip görüşmedim öyle görünce içime sindi sadece :)
Evet, kanama şikayetiyle gittim rutin tahliller yapıldı.Şehir hastahanesinde crp değerinizi neye dayanarak istediler. Kanamalarınz çok olduğu için mi.
Ne tahlil istedi doktorunuz tam olarak ne şikayete gittiniz rica etsem bi yazar mısınız. Bende isteyim doktorumdanEvet, kanama şikayetiyle gittim rutin tahliller yapıldı.
Kanama şikayeti ile acile gittim, rutin tahlil istediler. Ama crp ye önem vermedi acildeki dr , çağrı hoca önemsedi.Ne tahlil istedi doktorunuz tam olarak ne şikayete gittiniz rica etsem bi yazar mısınız. Bende isteyim doktorumdan
Anladım çok geçmiş olsun. Dediğim gibi benmde kanamam vardı ama hiç böyle tahlil istenmedi benden. Çağrı hoca bile istemedi. Bana hep normal stres yapma dedi. Bi geçiyo bi kayboluyor kahverengi akıntı. Geçen hafta sadece kırmızı yoğun bi kanamam oldu. Acile özele gittim herşey normal istirahat dendi. Şuan yok mesela. Ama ne zaman olacağı belli olmuyor kahverengi akıntınınKanama şikayeti ile acile gittim, rutin tahlil istediler. Ama crp ye önem vermedi acildeki dr , çağrı hoca önemsedi.
Kan-idrar tahlili yapmadılar mı? Ben iki kere acile gittim kanama şikayeti ile ikisinde de yaptılar.Anladım çok geçmiş olsun. Dediğim gibi benmde kanamam vardı ama hiç böyle tahlil istenmedi benden. Çağrı hoca bile istemedi. Bana hep normal stres yapma dedi. Bi geçiyo bi kayboluyor kahverengi akıntı. Geçen hafta sadece kırmızı yoğun bi kanamam oldu. Acile özele gittim herşey normal istirahat dendi. Şuan yok mesela. Ama ne zaman olacağı belli olmuyor kahverengi akıntının
Hayır yapmadılar direk ultrasonda bebeğe baktılarKan-idrar tahlili yapmadılar mı? Ben iki kere acile gittim kanama şikayeti ile ikisinde de yaptılar.
Bi kere şehir , bi kere de memlekette devlet hastanesine gittim. İkisinde de yaptılar. Size neden yapmadılar anlamadım valla.Hayır yapmadılar direk ultrasonda bebeğe baktılar
Hep şehir hastahanesine mi gittiniz acile
Bende anlamadım. Ama özelde doktorumdan isticem kapsamlı kan değerimiBi kere şehir , bi kere de memlekette devlet hastanesine gittim. İkisinde de yaptılar. Size neden yapmadılar anlamadım valla.
Belki sizin kanamanız benimki kadar yoğun değildi bilmiyorum. Vardır doktorunuzun bi bildiği. Zaten özelde doktorunuz varmıl gözlem altındasınız. Beni baz alıp kendinize şüphe uyandırmayın.Bende anlamadım. Ama özelde doktorumdan isticem kapsamlı kan değerimi
Benimki hep kahverengili akıntı şeklindeydi. 1 kere kırmızı avuç içi kadar kanamam oldu onda bile kan istemedi bende merak ettim açıkçası.Belki sizin kanamanız benimki kadar yoğun değildi bilmiyorum. Vardır doktorunuzun bi bildiği. Zaten özelde doktorunuz varmıl gözlem altındasınız. Beni baz alıp kendinize şüphe uyandırmayın.
Benden kaç avuç geldi tahmin edemezsiniz, bildiğiniz kan işedimBenimki hep kahverengili akıntı şeklindeydi. 1 kere kırmızı avuç içi kadar kanamam oldu onda bile kan istemedi bende merak ettim açıkçası.
Ama öncesinde hep çağrı hocaya güvendim içim rahattı. Neyse artık Allaha emanetiz napalım.
Belkide benden yoğun olmadığı ve kırmızı olmadığı için tahlil istemedilerBenden kaç avuç geldi tahmin edemezsiniz, bildiğiniz kan işedimfilmlerdeki gibi bacaklarım kan içindeydi.
Sizin yoğun olmadığı için almamışlardır tahlil merak etmeyin.