- 12 Temmuz 2022
- 23.412
- 85.596
Amin hepimiz adına hayırlısı olsun inşAllah. Doktor gerçekten çok önemli. Sancılı ve stresli bi süreç çünkü. Umarım hepimiz bu süreci iyi doktorlara denk gelerek geçiririz.Zahide hanımın muayenehanesi bana çok uzak yoksa ben de ona muayene olup başlamak istemiştim. Koru'da bir doktor gördüm niyeyse gördüğüm gibi içime sindi ama görüşüp konuşmadım henüz. Hayırlısı olsun adınıza :)
Ben ay başında gideceğim hem kontrole hem de paketleri sormaya. O zamana kadar bilgisi olan çıkmazsa haber ederimArkadaşlar korudaki doktorların doğum paketleri ne kadar biliyor musunuz?
Ay lütfen haber verin. Kafam çok karışık. 2 li test zamanı geldi hala net şekilde doktorum şu diyemiyorum. Bi özel hastane bi devlet bi klinik takılıyorum. Mecburmuş gibi doğum paketi almaya sankiBen ay başında gideceğim hem kontrole hem de paketleri sormaya. O zamana kadar bilgisi olan çıkmazsa haber ederim
Bende henüz gebelik de yok aslında ama planlıyoruz, doktor seçerken de paket alalım dedik. Diğer türlü aynı hatta daha fazla ücret çıkıyor cepten sanırım arkadaşlarımla konuştuğumda hep öyle dedilerAy lütfen haber verin. Kafam çok karışık. 2 li test zamanı geldi hala net şekilde doktorum şu diyemiyorum. Bi özel hastane bi devlet bi klinik takılıyorum. Mecburmuş gibi doğum paketi almaya sanki
Ya evet daha pahalı oluyor ama ben paket alıp bi doltora bağlı kalmak istemiyorum. Bi arkadaşıma 39. Haftada sezeryan ile alalım doğuramazsın dedi bi doktor. Halbuki baştan beri hep normal doğum konuşuluyordu biraz da bundan dolayı korluyorumBende henüz gebelik de yok aslında ama planlıyoruz, doktor seçerken de paket alalım dedik. Diğer türlü aynı hatta daha fazla ücret çıkıyor cepten sanırım arkadaşlarımla konuştuğumda hep öyle dediler
Memorial Nesrin Fener kesinlikle öneririmKızlarrr merhaba. Ankara'da güvenebileceğim, işini titiz yapan, güven veren ve güleryüzlü beni rahatlatabilecek bir doktor arayışındayım. İyi ve bilindik doktorlar var ama doğum paketleri biraz fazla geldi bana. Sizin bildiğiniz ya da daha önce tecrübe ettiğiniz bir doktor var mı? Ne zormuş doğru doktoru bulmak
Size tavsiyem gebe değilseniz, gebelik düşünüyorsanız doğum paketi yerine sağlık sigortası yaptırın. Hem çok daha uyguna denk geliyor, hemde gebeyken her hastahane doğum paketi yapmıyor.Bende henüz gebelik de yok aslında ama planlıyoruz, doktor seçerken de paket alalım dedik. Diğer türlü aynı hatta daha fazla ücret çıkıyor cepten sanırım arkadaşlarımla konuştuğumda hep öyle dediler
Sağlık sigortası dediğiniz tamamlayıcı sağlık sigortasından farklı bi şey mi, hastanelerle mi yapılıyor?Size tavsiyem gebe değilseniz, gebelik düşünüyorsanız doğum paketi yerine sağlık sigortası yaptırın. Hem çok daha uyguna denk geliyor, hemde gebeyken her hastahane doğum paketi yapmıyor.
Ben koru ile anlaştım Aytaç Caferzade doktorum 13.5 tl. Ben 3 hafta önce anlaştım. Zam geleceğini söylediler şuan kaç oldu bilmiyorum.
Ben yaklaşık 3 hafta önce koru ile anlaştım. Prof ve doç hariç diğer uzman doktorların ücreti 13.5tl. Ama zam geleceğini söylemişlerdi. Ha memnun muyum şuan bilmiyorum. Zaten doktor değiştirme hakkınızda var. Tekrar görüşlerimi bildiririm ilerleyen haftalarda.Ay lütfen haber verin. Kafam çok karışık. 2 li test zamanı geldi hala net şekilde doktorum şu diyemiyorum. Bi özel hastane bi devlet bi klinik takılıyorum. Mecburmuş gibi doğum paketi almaya sanki
Evet tamamlayıcı sağlık sigortası hastahanede yapılan da var. Telefonla görüşüp başka sigorta acenteleriyle bilgi alabiliyorsunuz.Sağlık sigortası dediğiniz tamamlayıcı sağlık sigortasından farklı bi şey mi, hastanelerle mi yapılıyor?
İş yerinden sağlık sigortam var ama doğum dahil değil. Genişletilebiliyor mu diye bi sorayım ya da ekstra hastanede yapılanları da bir araştırayım. Doğum paketinden farkı ne oluyor peki. Bi doktora bağlı kalmıyorsunuz sanırım?Evet tamamlayıcı sağlık sigortası hastahanede yapılan da var. Telefonla görüşüp başka sigorta acenteleriyle bilgi alabiliyorsunuz.
Peki allah korusun bebeğimizi kaybettik diyelim. Doğum paketi ücreti nasıl oluyor bilginiz var mı?Ben yaklaşık 3 hafta önce koru ile anlaştım. Prof ve doç hariç diğer uzman doktorların ücreti 13.5tl. Ama zam geleceğini söylemişlerdi. Ha memnun muyum şuan bilmiyorum. Zaten doktor değiştirme hakkınızda var. Tekrar görüşlerimi bildiririm ilerleyen haftalarda.
Tabi bütün tetkitler hepsi dahil herşey ödemenin içinde. Zaten parayı hastahaneye veriyosunız.Peki allah korusun bebeğimizi kaybettik diyelim. Doğum paketi ücreti nasıl oluyor bilginiz var mı?
Bi de 13,5 un içinde hastane ücreti dahildir diye düşünüyorum?
Siz iş yeri sağlık sigortacınızla bi konuşun mutlaka onunda bilgisi vardır sizi yönlendirir diye düşünüyorum.İş yerinden sağlık sigortam var ama doğum dahil değil. Genişletilebiliyor mu diye bi sorayım ya da ekstra hastanede yapılanları da bir araştırayım. Doğum paketinden farkı ne oluyor peki. Bi doktora bağlı kalmıyorsunuz sanırım?
Tabii zaten yenilenme dönemi geliyor, bi konuşurum. Çok teşekkür ederimSiz iş yeri sağlık sigortacınızla bi konuşun mutlaka onunda bilgisi vardır sizi yönlendirir diye düşünüyorum.
Doğum paketinden bildiğim kadarıyla tek farkı ücret konusunda oluyor.
Ama her hastahanenin prosedürü farklı işler, sigortacıların anlaşmalı olduğu hastahaneler oluyor o hastahanenin dışına çıkmıyorsunuz malesef, doktor da değişimi olmuyor bildiğim kadarıyla. Ama siz en iyisi sigortacınızla birde hastahaneleri arayıp tek tek ordan bilgi alın öyle karar verin. Ben öyle yaptım.
Rica ederim inşallah gönlünüze sinen bi doktor ve hastahane bulursunuz.Tabii zaten yenilenme dönemi geliyor, bi konuşurum. Çok teşekkür ederim