Evet benim de ilgimi çeken doktorlar arasındaydı ama doğum paketi bana biraz fazla geldi açıkçasıÇigdem güler, mutlu olmanız için uğraşır, 7 24 ulaşabilirsiniz
Bakayım hemen. Teşekkürlerben her iki cocugumun takibi ve doğumunu medical park batıkent / ahmet süha beye yaptırdım memnundum
medical park / keçiörende ikbal hanım var doğumdan sonra acil bi muayene işim oldu ona gittim o da cok hoş bilgili bayandı
Ben gecen yıl gittiğimde 26 haftaliktim ucretler hep yakindi birbirine bu yıl nasıl bilmiyorum, inşallah sizin için en iyisi olacak Dr nasip olsun sağlıcakla kolay normal doğumla kavusun yavrunuzaEvet benim de ilgimi çeken doktorlar arasındaydı ama doğum paketi bana biraz fazla geldi açıkçası
Aminn inşAllah. Güzel dualarınız için teşekkür ederimBen gecen yıl gittiğimde 26 haftaliktim ucretler hep yakindi birbirine bu yıl nasıl bilmiyorum, inşallah sizin için en iyisi olacak Dr nasip olsun sağlıcakla kolay normal doğumla kavusun yavrunuza
Ne kadar doğum paketi? Benim de listemdeydi. Daha önce kendisine gitmiştim dış gebeliğimi öngörmüştü.Evet benim de ilgimi çeken doktorlar arasındaydı ama doğum paketi bana biraz fazla geldi açıkçası
Yanlış hatırlamıyorsam Çiğdem hoca koruda doğum için 18.000 Memorialde doğum için 22.000 demişti. Ben Zahide Küçük'ün takibine girdim 16.000 tl doğum paketi.Ne kadar fiyat verdiler
Aynen öyle. Benim ilk doğumum olacağı için bu süreçte kendimi rahat hissedeceğim güvende hissedeceğim bi doktor seçeyim doğum bana travma olmasın dedim ama fiyatlar felaket cidden. Birde klinik doktorlarının çoğu doğum için hastaneye verilen parayı pakete dahil etmiyo. Benim 2023te doğumum olacağı için ve her şeye her geçen gün inanılmaz zam geldiği için hastaneye verilen ücretin de pakete dahil olmasını istedim. Daha dün Zahide Küçük'ün takibine girdim ama bakalım umarım iyi bir seçim olur.Bende bakıyorum fiyatlar yüksek birde doktor dan eminde olamıyorsun her bırıne gıdıp muayene olma şansı yok doğal olarak neye nasıl karar verecegız bızde şaşırdık
Yanlış hatırlamıyorsam Çiğdem hoca Koruda doğum için 18.000 Memorialde doğum için 22.000 demişti.Ne kadar doğum paketi? Benim de listemdeydi. Daha önce kendisine gitmiştim dış gebeliğimi öngörmüştü.
Amiin çok teşekkür ederim güzel dualarınız içinBen gecen yıl gittiğimde 26 haftaliktim ucretler hep yakindi birbirine bu yıl nasıl bilmiyorum, inşallah sizin için en iyisi olacak Dr nasip olsun sağlıcakla kolay normal doğumla kavusun yavrunuza
evet bugün bir doktorla görüştüm paketi 12000 ama hastaneye verilen ücret dahil değil dediAynen öyle. Benim ilk doğumum olacağı için bu süreçte kendimi rahat hissedeceğim güvende hissedeceğim bi doktor seçeyim doğum bana travma olmasın dedim ama fiyatlar felaket cidden. Birde klinik doktorlarının çoğu doğum için hastaneye verilen parayı pakete dahil etmiyo. Benim 2023te doğumum olacağı için ve her şeye her geçen gün inanılmaz zam geldiği için hastaneye verilen ücretin de pakete dahil olmasını istedim. Daha dün Zahide Küçük'ün takibine girdim ama bakalım umarım iyi bir seçim olur.
Doktorlar da hastaneler sürekli zam yaptığı için pakete dahil etmiyorlar zaten olan yine bize oluyor yanievet bugün bir doktorla görüştüm paketi 12000 ama hastaneye verilen ücret dahil değil dedi
Orası fiyat için ne söyledi ortam doktorun tavrı nasıldı çokmu yoğun zahide hanımAynen öyle. Benim ilk doğumum olacağı için bu süreçte kendimi rahat hissedeceğim güvende hissedeceğim bi doktor seçeyim doğum bana travma olmasın dedim ama fiyatlar felaket cidden. Birde klinik doktorlarının çoğu doğum için hastaneye verilen parayı pakete dahil etmiyo. Benim 2023te doğumum olacağı için ve her şeye her geçen gün inanılmaz zam geldiği için hastaneye verilen ücretin de pakete dahil olmasını istedim. Daha dün Zahide Küçük'ün takibine girdim ama bakalım umarım iyi bir seçim olur.
Merhaba ne yaptınız son durumunuz nedir hangi doktorda anlaştınızEvet benim de ilgimi çeken doktorlar arasındaydı ama doğum paketi bana biraz fazla geldi açıkçası
Ruhşen Aytaç Ankara üniversitesi profesörlerinden..Kızlarrr merhaba. Ankara'da güvenebileceğim, işini titiz yapan, güven veren ve güleryüzlü beni rahatlatabilecek bir doktor arayışındayım. İyi ve bilindik doktorlar var ama doğum paketleri biraz fazla geldi bana. Sizin bildiğiniz ya da daha önce tecrübe ettiğiniz bir doktor var mı? Ne zormuş doğru doktoru bulmak
Merhabalar ben Zahide Küçük ile anlaştım zaten bayadır takip ettiğim bi doktordu bakalım hayırlı olur umarım.Merhaba ne yaptınız son durumunuz nedir hangi doktorda anlaştınız