- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
Ozel muayenesını acınca oraya gıtmeyı dusunmedın mı canımMalesef hala arayıştayım. Benim ikiz tüp bebek. Bir de çikolata kistlerim var. Bu nedenle erken doğum riskim varmış perinatoloğa gitmelisin bundan sonraki takipler için dedi doktorum. Zaten ikiz gebelikler genelde riskli olarak değerlendiriliyor. Sertaç Esin e gitmeyi düşünüyordum o da Başkent hastanesinden ayrılıyormuş.
Hastaneye bağlı bir doktora gitmek istiyorum canım. Diğer türlü çok daha maliyetli olacaktır. Doğum paketi bile 14.400 dü başkent hastanesinde.Ozel muayenesını acınca oraya gıtmeyı dusunmedın mı canım
Aldınmı paket canım senHastaneye bağlı bir doktora gitmek istiyorum canım. Diğer türlü çok daha maliyetli olacaktır. Doğum paketi bile 14.400 dü başkent hastanesinde.
Henüz karar veremedim bu yüzden almadım.Aldınmı paket canım sen
Hastaneye bağlı bir doktora gitmek istiyorum canım. Diğer türlü çok daha maliyetli olacaktır. Doğum paketi bile 14.400 dü başkent hastanesinde.
Cok fazlaymıs ya bence gerek yokHenüz karar veremedim bu yüzden almadım.
Rısklı gebe mısın canım doktorunun ısmı ne18 Haftaya kadar özelde devam ettim ama maddi olarak kaldıramayacaktık artık doğum paketleri 10,000 den başlıyordu, şuanda ankara şehir hastanesine gidiyorum 29. haftaya giricez gayet memnunum bu hastanede doğum yapan bir kaç tanıdığım var onlarda gayet memnun kalmışlar doğumda falan
hayır çok şükür bir riskim yok canım şehir hastanesinde doktor seçemiyosun her kontrolde farklı doktor oluyorRısklı gebe mısın canım doktorunun ısmı ne
Merhaba ben şehir hastanesine 1 kez gittim çok pişman oldum dalga geçer gibi ultrason aletini karnıma koyup canlı dedi ve hızlıca kafasını ölçtü onuda 2 hafta yanlış ölçmüş ertesi gün başka yere gidince almadım toplamda 10 sn falan sürdü muayene şok oldum kalk dedi çıktı odadan bende seslendim bir dakika bu kadar mı yani diye bizde böyle dedi şaka gibiydi. Sizin muayeneleriniz nasıl hiç detaylıca bakıyorlar mı?18 Haftaya kadar özelde devam ettim ama maddi olarak kaldıramayacaktık artık doğum paketleri 10,000 den başlıyordu, şuanda ankara şehir hastanesine gidiyorum 29. haftaya giricez gayet memnunum bu hastanede doğum yapan bir kaç tanıdığım var onlarda gayet memnun kalmışlar doğumda falan
ben 3 kez gittim toplamda hatta detaylı ultrasonuda orada yaptırdım her seferinde en az 5 dk muyane ediyor doktor muayne sırasında sorduğum her soruya gayet güzel yanıt veriyor, ben cinsiyetini bildiğim için sormadım ama hem detaylıda hem sonraki muayenede kendileri söyledi ben sormadanMerhaba ben şehir hastanesine 1 kez gittim çok pişman oldum dalga geçer gibi ultrason aletini karnıma koyup canlı dedi ve hızlıca kafasını ölçtü onuda 2 hafta yanlış ölçmüş ertesi gün başka yere gidince almadım toplamda 10 sn falan sürdü muayene şok oldum kalk dedi çıktı odadan bende seslendim bir dakika bu kadar mı yani diye bizde böyle dedi şaka gibiydi. Sizin muayeneleriniz nasıl hiç detaylıca bakıyorlar mı?
Birde cinsiyetini soracaktım daha dediğimde devlette cinsiyet söylemiyoruz zaten bu cihazlarlada göremeyiz dediler. Ertesi gün başka bir devlet hastanesinde öğrendim cinsiyeti gerçekten çok komikler
Ben çekiyorum demekki bu tipleri :) sevindim senin adına Allah kucağınıza almayı nasib etsin.ben 3 kez gittim toplamda hatta detaylı ultrasonuda orada yaptırdım her seferinde en az 5 dk muyane ediyor doktor muayne sırasında sorduğum her soruya gayet güzel yanıt veriyor, ben cinsiyetini bildiğim için sormadım ama hem detaylıda hem sonraki muayenede kendileri söyledi ben sormadan
teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah bende o hastaneden memnun kalmadım malesef hemşiresinden doktoruna sekreterine kadar değişik bir haldeler 1 kez gittim ama sinir küpü olup çıktımBen çekiyorum demekki bu tipleri :) sevindim senin adına Allah kucağınıza almayı nasib etsin.
Bende Sami Ulus beştepede Tuğba kolomuç a gidiyorum oda çok ilgili en az özeldeki kadar iyi bakıyor her detayı inceliyor ben çok memnun kaldım doktor arayanlara fikir olsun
Aaa gercektenmı numara falan vermıyorlar dımı bısey oldugunda acıl ulasmak ıcınhayır çok şükür bir riskim yok canım şehir hastanesinde doktor seçemiyosun her kontrolde farklı doktor oluyor
hayır canım devlet hastaneleri numara vermez acil birşey olursa acile başvurursun zatenAaa gercektenmı numara falan vermıyorlar dımı bısey oldugunda acıl ulasmak ıcın
Bana da başta fazla gelmişti. Bugün Sertaç hocanın yeni muayenehanesindeki ücretleri öğrenince bu fiyat çok iyi geldiCok fazlaymıs ya bence gerek yok
Muayenesı ne kdarmıs canım her gıdıse mıymıs benıde bılgılendırır mısınBana da başta fazla gelmişti. Bugün Sertaç hocanın yeni muayenehanesindeki ücretleri öğrenince bu fiyat çok iyi geldidoğum paketine 22 bin dediler. Ben şok
Muayene ücreti 750 liraymış ama her gidişte mi ödeme alınıyor onu bilmiyorum. Bunun dışında bütün tahliller vs ekstra ücretli oluyormuş ama istenirse dışarıda yapılabilir ve gösterilebilirmiş. Ayrıntılı ultrason fiyatı 1350 liraymış. Doğum için de hocanın fiyatı 8000 lira, bir de anlaşmalı olduğu hastaneler ekstra ücret alıyormuş.Muayenesı ne kdarmıs canım her gıdıse mıymıs benıde bılgılendırır mısın
Ayy cok fazlaymıs ya 8bın artı hastane yanı kesın doguma kendı gırermı acaba rakıp yapıp anlastık dıyelım bıde yaptırmazsa oda kotuMuayene ücreti 750 liraymış ama her gidişte mi ödeme alınıyor onu bilmiyorum. Bunun dışında bütün tahliller vs ekstra ücretli oluyormuş ama istenirse dışarıda yapılabilir ve gösterilebilirmiş. Ayrıntılı ultrason fiyatı 1350 liraymış. Doğum için de hocanın fiyatı 8000 lira, bir de anlaşmalı olduğu hastaneler ekstra ücret alıyormuş.
Kendisi girer bence doğuma ama çok pahalı geldi bana. Hastane ne kadar ücret alıyor diye sormuştum. Seçeceğimiz hastaneye göre fiyat değişiyormuş. Yaklaşık 6-7 bin civarı alıyorlar dendi.Ayy cok fazlaymıs ya 8bın artı hastane yanı kesın doguma kendı gırermı acaba rakıp yapıp anlastık dıyelım bıde yaptırmazsa oda kotu