Ankara’da en iyi kadın doğum doktorları ve hastaneleri

Kendisi girer bence doğuma ama çok pahalı geldi bana. Hastane ne kadar ücret alıyor diye sormuştum. Seçeceğimiz hastaneye göre fiyat değişiyormuş. Yaklaşık 6-7 bin civarı alıyorlar dendi.
Ayyy cok fazlaymıs ya ben zaten kendısını dusunmuyorum fakat hulusı hoca ona yonlendırdıgı ıcın gıtmek ıstedım ama gıdemem gbı sanırım

2 ,5 ay önce Nezaket hocamla normal doğumum gerçekleşti.Nezaket hocami tercih etmeden önce tüm sitelerdeki yorumları okumuştum, ama kendisi hakkında yeterli bilgiye ulaşamamıştım bu yüzden bazi çekincelerim vardı ilk zamanlarda, ama zaman ilerledikçe kendisini tanıdıkça ona olan güvenin arttı.Alaninda uzman ,alçak gönüllü, mütevazı ve sıcak kanlıligiyla o kadar tatlı bir insan ki keşke tüm doktorlarımız böyle olsa... ilk başlarda düşük tehlikem vardı ama hocamın verdiği ilaçlar ve sıkı kontrolleri ve şüphesiz Allahın izniyle sıkıntımızı atlatıp 32.haftamıza ulaşmıştık ki bu seferde suyumun az olduğunu tespit etti hocam ve beni sıkı takibe aldı havuç suyu ve bol su icerek istirahatle 36.haftaya gelmiştik kii suyumun çok az olduğunu ve durum düzelmezse doğumu başlatacağını söyledi. Işinin uzmanı birisi olmasaydı belkide işimiz çok zor olacakti ama işine o kadar hakim ve iyi bir doktor ki Allah ondan razı olsun,Vee doğum için hastaneye geceden yattim sabaha kadar kontol edildi durum doğum başlamıştı başka doktor olsaydı eminim ki direkt sezeryana alırdı beni ama Nezaket hocam öyle yapmadı bu şekilde doğumun bebeğin ciğerlerini daha da geliştireceğini o yuzden bi aksilik çıkmadığı sürece normal olacağını soyledi ve geceden sabaha kadar gidip gelip beni kontrol etti.Çok şükür ki bebeğime sağ salim hiçbir sıkıntı yaşamadan kavuştum.Ve buraya yazmak için kendime söz verdim kii benim gibi ikilemde kalanlara ışık olsun aklındaki soru işaretleri kaybolsun.Demem o kii gözünüz kapalı tercih edebileceğiniz ender bir doktor 💗NEZAKET KADIOĞLU 💗Tekrar anne olursam yine tercihim siz olacaksınız IYİ KI VARSINIZ 😊🤗

Ankara üniversitesi tıp fakültesi doç.dr yavuz emre şükür. Muayenesi ücretli 158 TL ama çok çok çok ilgili bir doktor istedgniz zaman ulasabiliyorsunuz ve iyi bı doktor gerçekten ben çok memnunum 9 saatlik yol katedip gidiyorum ve Allah nasip ederse temmuz başı gene ordayım
Naptınız acaba durumunuz nedir gebe kalabildiniz mi ben de yavuz emre hocaya gidiyorum.

Yok malesef kalamadim negatif oldu ikinci deneme yi de başka bir hastanede yaptım oda olmadi
Rabbimin merhameti çoktur bizlere de merhamet edecek inşallah 🤲Dua edelim..Ben yavuz emre hocaya başladım daha öncesinde bi çok özel muayeneli proflara gittim para tuzağı hepsi.Bir gebelik geçirdim karnımdayken kaybettim 6 aylıktı.Uzerinden 2.5 yıl geçti hala gebe kalamadım.Tabi o ara doktora gitmeye başladım hiç bi doktor rahim filmi istemedi gebelik geçirdiğim için sıkıntı olmadığını düşündüler.Emre hoca hemen rahim filmi istedi gittiğim ilk gün.Rahim filminde sol tüpüm kapalı polip varmış.Histereskopi oldum polip alındı adetten sonraya kadar ilişki yasaktı adetim yeni bitti.Eminim bizler de güzel haberlerimizi burda paylasicaz🙏🙏

Rabbimin merhameti çoktur bizlere de merhamet edecek inşallah 🤲Dua edelim..Ben yavuz emre hocaya başladım daha öncesinde bi çok özel muayeneli proflara gittim para tuzağı hepsi.Bir gebelik geçirdim karnımdayken kaybettim 6 aylıktı.Uzerinden 2.5 yıl geçti hala gebe kalamadım.Tabi o ara doktora gitmeye başladım hiç bi doktor rahim filmi istemedi gebelik geçirdiğim için sıkıntı olmadığını düşündüler.Emre hoca hemen rahim filmi istedi gittiğim ilk gün.Rahim filminde sol tüpüm kapalı polip varmış.Histereskopi oldum polip alındı adetten sonraya kadar ilişki yasaktı adetim yeni bitti.Eminim bizler de güzel haberlerimizi burda paylasicaz🙏🙏
İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun Allah bu yada güç kuvvet versin. Emre hoca gerçekten çok iyi bir doktor kesinlikle çok iyi ve ilgili bir doktor. Ama labaratuvar olarak çok süper bir hastane değil o şekilde de okumustum aslında ama sırf Emre hoca icin bı deneyim orda dedim ama nasip olmadı.aslimda nasip hepsi hastane doktor birer vesile ama işte insan iyisini arıyor sonra daha daha iyisini derken ordan oraya surukleniyoruz işte. Ankara'da mi ikamet ediyorsunuz.ben şehir dışından gelmiştim o yüzden tüp bebekten çok normal masrafimiz olmuştu bizm

İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun Allah bu yada güç kuvvet versin. Emre hoca gerçekten çok iyi bir doktor kesinlikle çok iyi ve ilgili bir doktor. Ama labaratuvar olarak çok süper bir hastane değil o şekilde de okumustum aslında ama sırf Emre hoca icin bı deneyim orda dedim ama nasip olmadı.aslimda nasip hepsi hastane doktor birer vesile ama işte insan iyisini arıyor sonra daha daha iyisini derken ordan oraya surukleniyoruz işte. Ankara'da mi ikamet ediyorsunuz.ben şehir dışından gelmiştim o yüzden tüp bebekten çok normal masrafimiz olmuştu bizm
Evet ankarada yaşıyorum.Sehir dışından gelmek çok daha zor konaklama sıkıntıdır eğer tanıdık yoksa.Rabbim kolaylık versin daha yormasın inşallah bizleri.

18 Haftaya kadar özelde devam ettim ama maddi olarak kaldıramayacaktık artık doğum paketleri 10,000 den başlıyordu, şuanda ankara şehir hastanesine gidiyorum 29. haftaya giricez gayet memnunum bu hastanede doğum yapan bir kaç tanıdığım var onlarda gayet memnun kalmışlar doğumda falan
Şehir hastanesinde mi doğum yaptınız memnun kaldınız mı

X