- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
Ayyy cok fazlaymıs ya ben zaten kendısını dusunmuyorum fakat hulusı hoca ona yonlendırdıgı ıcın gıtmek ıstedım ama gıdemem gbı sanırımKendisi girer bence doğuma ama çok pahalı geldi bana. Hastane ne kadar ücret alıyor diye sormuştum. Seçeceğimiz hastaneye göre fiyat değişiyormuş. Yaklaşık 6-7 bin civarı alıyorlar dendi.
Naptınız acaba durumunuz nedir gebe kalabildiniz mi ben de yavuz emre hocaya gidiyorum.Ankara üniversitesi tıp fakültesi doç.dr yavuz emre şükür. Muayenesi ücretli 158 TL ama çok çok çok ilgili bir doktor istedgniz zaman ulasabiliyorsunuz ve iyi bı doktor gerçekten ben çok memnunum 9 saatlik yol katedip gidiyorum ve Allah nasip ederse temmuz başı gene ordayım
Yok malesef kalamadim negatif oldu ikinci deneme yi de başka bir hastanede yaptım oda olmadiNaptınız acaba durumunuz nedir gebe kalabildiniz mi ben de yavuz emre hocaya gidiyorum.
Rabbimin merhameti çoktur bizlere de merhamet edecek inşallahYok malesef kalamadim negatif oldu ikinci deneme yi de başka bir hastanede yaptım oda olmadi
İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun Allah bu yada güç kuvvet versin. Emre hoca gerçekten çok iyi bir doktor kesinlikle çok iyi ve ilgili bir doktor. Ama labaratuvar olarak çok süper bir hastane değil o şekilde de okumustum aslında ama sırf Emre hoca icin bı deneyim orda dedim ama nasip olmadı.aslimda nasip hepsi hastane doktor birer vesile ama işte insan iyisini arıyor sonra daha daha iyisini derken ordan oraya surukleniyoruz işte. Ankara'da mi ikamet ediyorsunuz.ben şehir dışından gelmiştim o yüzden tüp bebekten çok normal masrafimiz olmuştu bizmRabbimin merhameti çoktur bizlere de merhamet edecek inşallahDua edelim..Ben yavuz emre hocaya başladım daha öncesinde bi çok özel muayeneli proflara gittim para tuzağı hepsi.Bir gebelik geçirdim karnımdayken kaybettim 6 aylıktı.Uzerinden 2.5 yıl geçti hala gebe kalamadım.Tabi o ara doktora gitmeye başladım hiç bi doktor rahim filmi istemedi gebelik geçirdiğim için sıkıntı olmadığını düşündüler.Emre hoca hemen rahim filmi istedi gittiğim ilk gün.Rahim filminde sol tüpüm kapalı polip varmış.Histereskopi oldum polip alındı adetten sonraya kadar ilişki yasaktı adetim yeni bitti.Eminim bizler de güzel haberlerimizi burda paylasicaz
Evet ankarada yaşıyorum.Sehir dışından gelmek çok daha zor konaklama sıkıntıdır eğer tanıdık yoksa.Rabbim kolaylık versin daha yormasın inşallah bizleri.İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun Allah bu yada güç kuvvet versin. Emre hoca gerçekten çok iyi bir doktor kesinlikle çok iyi ve ilgili bir doktor. Ama labaratuvar olarak çok süper bir hastane değil o şekilde de okumustum aslında ama sırf Emre hoca icin bı deneyim orda dedim ama nasip olmadı.aslimda nasip hepsi hastane doktor birer vesile ama işte insan iyisini arıyor sonra daha daha iyisini derken ordan oraya surukleniyoruz işte. Ankara'da mi ikamet ediyorsunuz.ben şehir dışından gelmiştim o yüzden tüp bebekten çok normal masrafimiz olmuştu bizm
Amin inşallah Allah hepimize nasip etsin inşallah bu güzel gün hurmetineEvet ankarada yaşıyorum.Sehir dışından gelmek çok daha zor konaklama sıkıntıdır eğer tanıdık yoksa.Rabbim kolaylık versin daha yormasın inşallah bizleri.
Şehir hastanesinde mi doğum yaptınız memnun kaldınız mı18 Haftaya kadar özelde devam ettim ama maddi olarak kaldıramayacaktık artık doğum paketleri 10,000 den başlıyordu, şuanda ankara şehir hastanesine gidiyorum 29. haftaya giricez gayet memnunum bu hastanede doğum yapan bir kaç tanıdığım var onlarda gayet memnun kalmışlar doğumda falan
Evet orada doğum yaptım memnun kaldımŞehir hastanesinde mi doğum yaptınız memnun kaldınız mı
merhabalar hangi dooktora gittiniz acaba uzun zaman geçmiş amaMerhaba. Ben liv hospital a gidiyorum ve genel olarak oranın doktorlarından çok memnunum. Bir çok arkadaşım da orada doğum yaptı.
Özgül kafadar a gittim.merhabalar hangi dooktora gittiniz acaba uzun zaman geçmiş ama
Ben de Türkan örneğe doğum paketi aldım 6. Ayımdayım doğum yapanlar bilgi verirse sevinirimmerhabalar hangi dooktora gittiniz acaba uzun zaman geçmiş ama