Bn de kendisine ameliyat olacagım, kendileri doğal bir burundan yana ve ameliyat öncesinde herseyi açık açık söylüyor, olabileceklerin ölçüsünde yapacağı seyi anlatıyor ve ilgili bir doktor, olduktan sonra da yorumlarımı yazarıminsan düşündükçe korkuyo.kaç gündür olumsuz yorum okuyorum burnum çok kalınlaştı eskisinden kötü oldu gibi.keşke estetik olduktan sonra da buraya girmeye devam edip bize yardımcı olsa arkadaşlar.ben başta haldun kamburoğlunu düşünmüştüm ama fazla estetik gibi geldi yaptığı burunlar.bazıları çok güzel belki de bana öyle geldi.şimdi de hakan soygur u düşünüyorum.fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
sizin ameliyat tarihiniz ne zaman acabaBn de kendisine ameliyat olacagım, kendileri doğal bir burundan yana ve ameliyat öncesinde herseyi açık açık söylüyor, olabileceklerin ölçüsünde yapacağı seyi anlatıyor ve ilgili bir doktor, olduktan sonra da yorumlarımı yazarım
Bu hafta olacagım bnsizin ameliyat tarihiniz ne zaman acaba
Teşekkür ederim inşallah sizin de istediğiniz gibi olur, olduktan sonra yardımcı olması açısından yazarım durumumuhangi gün? ben de haftaya olmayı düşünüyorum.sonra yorum yapmanız çok faydalı olur bana.iyileşme süreci çok önemli eylülde işe başlıycam çünkü.dilerim istediğiniz gibi hatta kat kat güzel olur :)
Canim bu şans işi gerçekten bende tevfik sözen hakkında bikaç olumsuz yorumu görünce elemistim fakat Sukur ki döndüm dolaştım ona yaptırdım ve sonuç mükemmel ötesinde 5 günlüğüm ve fotoğraf atmaya korkuyorum nazar değicek diye birde en önemlisi yüksek moral. kendi moralını yüksek tut olumlu bak ki olumlu gelişsin herşeyTaşkın Yücel e ameliyat oldum acaba kader mi şans mi neden bukadar kötü oldu? Bnm mukemmel güzel burnum vardı küçükken düştüm hafif bir değişme vardı . Ameliyat oldum burnum düştü. Gittikçe artan depresyon... yani anlamıyorum sonuç nasıl böyle olabilir. ..
Ben guvenemiyorum valla.Canim bu şans işi gerçekten bende tevfik sözen hakkında bikaç olumsuz yorumu görünce elemistim fakat Sukur ki döndüm dolaştım ona yaptırdım ve sonuç mükemmel ötesinde 5 günlüğüm ve fotoğraf atmaya korkuyorum nazar değicek diye birde en önemlisi yüksek moral. kendi moralını yüksek tut olumlu bak ki olumlu gelişsin herşey
saol canım sen neye güvenemıyosun anlamadım :)Ben guvenemiyorum valla.geçmiş olsun cnm
Yani oyüzden cnm ameliyat öncesi hersey çok net içine sincek en doğru müdahaleler olacak diye. Yoksa konuşmada olmayan ameliyatta olur mu ? Ben eğri burunla yatıp bin tane sorunla ve eğri burunla kalktim masadan ilkinde. Mükemmel olacak diye gidiyorsun daha kötü oluyor. Keşke bukadar iyimser bakabilseydim cnm ama olamıyor. İşinin ehli olduğunu düşündüğüm tek Dr var. Vücudu tamamiyle ele alan ölçüp Biçen. Onun dışında kemer burun iki kesiyim bitti gitti anlayışı bence estetik bakış açısı değil. gayet başarılı yapilmis burunlar görüyorum ama o yüzdeki sorunlarla o burunun mükemmel olmasinin bir önemi kalmıyor. Buna odaklanip büyük resmi harmoniyi unutuyorlar. Çünkü estetik cerrahi bir sanat ve matematik artı elbecerisi. Bunu da herkesin yapması muhtemel olmasını beklemek fazla iyimser bakıs acısı. Lakin hersey bir yana beklenti düşükse çünkü bunu değerlendirecek bakış da neden güzel yada neden güzel durmadigini bilmiyorsa memnun kalmak durumunda. Sadece kemer olayı kadar algilaniyorsa kişi memnun kalıyor kemer gidince. Kişinin kendisi sanatsal bakamayabilir Dr U sanatçı olmalısaol canım sen neye güvenemıyosun anlamadım :)
Fotoğrafınızı görebilir miyimTaşkın Yücel e ameliyat oldum acaba kader mi şans mi neden bukadar kötü oldu? Bnm mukemmel güzel burnum vardı küçükken düştüm hafif bir değişme vardı . Ameliyat oldum burnum düştü. Gittikçe artan depresyon... yani anlamıyorum sonuç nasıl böyle olabilir. ..
Gerçekten güvenilir..tecrübeli...nefes sorununa çare olacak ve DOĞAL BURUNdan yana olan hangi doktorları önerirsiniz..?
Ameliyatı riske atmak istemiyorum.8-9 bin civarı fiyatı olabilir.
Bu konuda bilgili bayanlar yardımcı olursanız çok iyi olur
Dr.Eren Taştan ı araştırıyorum bu arada...ama forumda malesef fotoğraf yok..
(Tunç şafak ,serdar öztürk,tevfik sözen ve zühtü demiri eledim)
Merhaba ben 10 gun once esabil ekere ameliyat oldum hem hastalarini gordum burda esabil eker sayfasindan resimlerede bakabikirsiniz memnunum ben arti esabil bey sincanda ve benim evime 3 vesait olmasi cok zor olacakti ama goze aldim sana sincan yakin buda avantajİyi akşamlar arkadaşlar burun estetiği düşünüyorum ilk olarak hangi doktora gitmeliyim o kadar kararsız kaldım ki ameliyat olan arkadaşlarım Gazi ye gitmemi söylüyor ben Etimesguttyım çocukluyum oralara gitmem gelmem sıkıntılı buradaki yorumlar da Sincan devlette h de ki Ebabil Eker ismi de aklıma yattı henüz hiç muayene olmadım kbb de belkide sağlık açısından sorunlu bile olabilir burnum !çok heyecanlıyım artık bi yerden başlamak istiyorum bu sürece çünkü ne zaman vazgeçsem yine kendimi burda doktor ararken buluyorum bi cesaret inşallah bende ameliyat olurum:))
Bu ismi aklıma düşüren de sizin yorumunlarınız olmuştu Çok güzel olmuş darısı bana inşallahMerhaba ben 10 gun once esabil ekere ameliyat oldum hem hastalarini gordum burda esabil eker sayfasindan resimlerede bakabikirsiniz memnunum ben arti esabil bey sincanda ve benim evime 3 vesait olmasi cok zor olacakti ama goze aldim sana sincan yakin buda avantaj
Onun disinda ankara en uygun ucret esabil beyde ben 5 ayri doktorla gorustum arastirdim en son kendisinde karar kildim iyikide oyle yapmisim eger soru sormak istersen yardimci olurum cok pimpirikli cok ineleyen bi turlu karar veremeyen ben 1 hafta icinde oluverdim buda fotorafim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?