- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.753
- 35
Valla bende cok tereddut ederek kadar verdim o kadar asamasinin zorlugunu bilirim ben tedirgindim cunku herkes esabil beyi cok ovuyo oneriyor du ama ne resim vardi ne bi internette bilgi bulabilmistim.dedim bi gidip muayene oluyum guven verirse ona gore karar veririm dedim 182 den hastane randevusu alip gittim aman allahim koridor ana baba gunu hep onun hastalari vardi boylelikle hastalarindan yorum aldim hep memnundu herkes gorustuk cok efendi mutavazi bi adamdi tamam dedim ben karar verdim ama butun tetkikleri tamamlayinca gun veriyormus eyvah dedim taa sincana nasil bi daha gidicem tam 2 saat suruyo ankara nin bi ucu ve kucuk kizim var
Sonuc olarak 2.gidisimde evraklar tamamdi ansstezi uzmanindan sira alip onaylatmak kalmisti onayida alinca baya bi aksilikler sonucu gunumu belirledik vee gercekten ne istiyosam neyi tarif ettiysem yapmis saolsun
Bide sadece benim yorumuma bakma burda esabil eker burun estetigi diye sayfasi var ordaki yorumlari resimleri ben surekli inceledim okudum sende bakabilirsin hic kotu yorum yok karar senin evinde ters degilnis bi gidip gorus bakalim hakkinda ne hayirliysa o olsun sorcagin bisey olursa cevaplarim
Sonuc olarak 2.gidisimde evraklar tamamdi ansstezi uzmanindan sira alip onaylatmak kalmisti onayida alinca baya bi aksilikler sonucu gunumu belirledik vee gercekten ne istiyosam neyi tarif ettiysem yapmis saolsun
Bide sadece benim yorumuma bakma burda esabil eker burun estetigi diye sayfasi var ordaki yorumlari resimleri ben surekli inceledim okudum sende bakabilirsin hic kotu yorum yok karar senin evinde ters degilnis bi gidip gorus bakalim hakkinda ne hayirliysa o olsun sorcagin bisey olursa cevaplarim