Ankarada en iyi burun estetiği doktoru..?

Valla bende cok tereddut ederek kadar verdim o kadar asamasinin zorlugunu bilirim ben tedirgindim cunku herkes esabil beyi cok ovuyo oneriyor du ama ne resim vardi ne bi internette bilgi bulabilmistim.dedim bi gidip muayene oluyum guven verirse ona gore karar veririm dedim 182 den hastane randevusu alip gittim aman allahim koridor ana baba gunu hep onun hastalari vardi boylelikle hastalarindan yorum aldim hep memnundu herkes gorustuk cok efendi mutavazi bi adamdi tamam dedim ben karar verdim ama butun tetkikleri tamamlayinca gun veriyormus eyvah dedim taa sincana nasil bi daha gidicem tam 2 saat suruyo ankara nin bi ucu ve kucuk kizim var
Sonuc olarak 2.gidisimde evraklar tamamdi ansstezi uzmanindan sira alip onaylatmak kalmisti onayida alinca baya bi aksilikler sonucu gunumu belirledik vee gercekten ne istiyosam neyi tarif ettiysem yapmis saolsun
Bide sadece benim yorumuma bakma burda esabil eker burun estetigi diye sayfasi var ordaki yorumlari resimleri ben surekli inceledim okudum sende bakabilirsin hic kotu yorum yok karar senin evinde ters degilnis bi gidip gorus bakalim hakkinda ne hayirliysa o olsun sorcagin bisey olursa cevaplarim

Teşekkür ederim iyi kalbin için randevu aldım salı inşallah görüşeceğim çok heyecanlıyım birde bilgim Yok muayene ücretlimi acaba ?

Yok canim devlet hastanesi sgk liysan sorun yok normalde devlet hastanesine gidince nasil para odemiyosan buda oyle once doktor hic ayrintiya girmeden senden tahlil ister onlari tamamla sonra cikan sonuclari anestezi uzmanina goster yalniz anestezici saat 3 de gidiyo elini cabuk tut anesteziciden sira alip ona ciktigi kadar olan sinuclari goster o eger inayu verirse hemen tekrar esabil beye git gununu kararlastirin hepsi bu
Bazi tahliller hemen cikmiyo mesela tomografi istiyo o bir hafta cikiyo sonucu onlari bekleme yaptirman yeterli sonucu doktor zaten kendi bilgisayarindan goruyo sen kan sonuclarini ekg yi ve rotgeni al anesteciye git sonrada esabil beye git sorcagin herseyde yardimci olurum hadi hayirli canim

Öyle bir anlatmışsın ki hemen olacakmışım gibi bi koşturmacanın içinde hissettim kendimi anı yaşadım resmen

Birde bende biraz ön yargı var Sincan'ın devlet hastanesi olduğu için biraz beklentim düşük açıkçası memnun kalamam gibi bi hisse kapılıyorum inşallah yanılırım özele para bayılacak durumumda Yok gerçi :)

En büyük kaygım çocuklardan nasıl korurum 6 ve 2 yaşında çocuklarım olurda darbe gelirse ki çok maruz kalıyorum özellikle burnuma çok vuruyorlar

Benimde cocuklarim 8 ve 2 yasinda iki kizim var buyukte sorun yok ama okula getir gotur durumu var kucuk ise bana yapisik veeee yarabandina bile deli oluyo korktum anne korktum diye cirpiniyodu bendeee ameliyatima 1 hafta kala selpak katladim ustunude bantla yapistirdim burnum guya sargili gibi gosterdim o sekilde evde dolandim bak anne komik olmus burnu acimis diye oyunlar oynadim kendimce alistirmaya calistim ama tabi hastaneden cikinca morluklarida gorunce korktu biraz ama hicte kiyamadi yanima yanasmadi o minik canavarim
2.gun yavas yavas alisti bana bi hizmet bi hurmet terlik getiriyo ilac getiriyo:)
Dunde alcim cikti nasil mutlu diyoki annem iyilesti yasasinnn:)
Obur devlet hastane mevzusuna gelince benim butcem baska turlusune yetmezdi ve en cokta fiyat uygun diye tercih ettim allahta utandirmadi ben devlet hastanesinde olmadim tahlilleri tamamlayinca doktor bana 2 ay sonraya gun verdi fiyatta 2.200 ccivari tutar dedi ama ben beklemek istemiyodum ayni doktor ozel bi klinikte de yapiyor fakat hemen olsun ozelde dersen fiyat 3.500 dedi bende hemen ozelde olayim dedim
Bi arkadas ayni gun devlette oldu bence hic ama hic bif fark yok ben devlette olmani oneririm hic bi ayricalik konfor farki filan yasamadim acikcasi
Sadece 2 ay beklemedim o oldu yani burdan devlette sincanda olan arkadaslarda memnunlar

Benimde cocuklarim 8 ve 2 yasinda iki kizim var buyukte sorun yok ama okula getir gotur durumu var kucuk ise bana yapisik veeee yarabandina bile deli oluyo korktum anne korktum diye cirpiniyodu bendeee ameliyatima 1 hafta kala selpak katladim ustunude bantla yapistirdim burnum guya sargili gibi gosterdim o sekilde evde dolandim bak anne komik olmus burnu acimis diye oyunlar oynadim kendimce alistirmaya calistim ama tabi hastaneden cikinca morluklarida gorunce korktu biraz ama hicte kiyamadi yanima yanasmadi o minik canavarim
2.gun yavas yavas alisti bana bi hizmet bi hurmet terlik getiriyo ilac getiriyo:)
Dunde alcim cikti nasil mutlu diyoki annem iyilesti yasasinnn:)
Obur devlet hastane mevzusuna gelince benim butcem baska turlusune yetmezdi ve en cokta fiyat uygun diye tercih ettim allahta utandirmadi ben devlet hastanesinde olmadim tahlilleri tamamlayinca doktor bana 2 ay sonraya gun verdi fiyatta 2.200 ccivari tutar dedi ama ben beklemek istemiyodum ayni doktor ozel bi klinikte de yapiyor fakat hemen olsun ozelde dersen fiyat 3.500 dedi bende hemen ozelde olayim dedim
Bi arkadas ayni gun devlette oldu bence hic ama hic bif fark yok ben devlette olmani oneririm hic bi ayricalik konfor farki filan yasamadim acikcasi
Sadece 2 ay beklemedim o oldu yani burdan devlette sincanda olan arkadaslarda memnunlar
Canım bugün dediğin gibi tüm işlemleri yaptırdım ama maalesef anestezi girişi yaptıramadım kanlar yetişmedi herhalde geç kaldım ben muayene için birde bayağı sıra varmış heryerde inşallah yarında esabil beyle görüşeceğim yönlendirmelerin çok işime yaradı .

Aaa sevindim hadi hayirlisi yarin ilk once giristen sira al anesteziye gostermek icinde sira numarasi aliniyo
Bide esabil bey orda olur olmaz isino garantiye almak icin 182 den esabil bey icin randevu alda git yine bence

Aynı gün olan arkadaşın nasıl oldu özel bi durumu aciliyetimi vardı ?muhtemelen banada gün verecek :KK43: tabi ben birde kbb de muayene olmak istiyorum şimdi birde iyi bir kbb uzmanı bulmam gerekiyor gaziye ulaşmak bi eziyet

selam kizlar Ankara'da burun estetigi yapan iyi bir doktor ariyorum bircok kisiyle gorustum ve kafam cok karisti. buradaki yorumlar uzerine gorusmelere gittim ama ayni doktor icin cok iyi diyen de var cok kotu diyen de. osman latifoglu nu dusunuyorum genelde yorumlar iyi ama ona olup da memnun olmayan var mi ? kimi tavsiye edersiniz

selam kizlar Ankara'da burun estetigi yapan iyi bir doktor ariyorum bircok kisiyle gorustum ve kafam cok karisti. buradaki yorumlar uzerine gorusmelere gittim ama ayni doktor icin cok iyi diyen de var cok kotu diyen de. osman latifoglu nu dusunuyorum genelde yorumlar iyi ama ona olup da memnun olmayan var mi ? kimi tavsiye edersiniz
Haldun Kamburoğlu'nu öneririm eşim ameliyat olmuştu kendisine önümüzdeki Nisan ayında tam 1 yıl dolmuş olacak :) neticeden çok memnunuz.

tesekkur ederim yanitiniz icin aslinda icine en cok sinen doktor o oldu ama fiyati cok yuksek onun icin vazgecmek durumunda kaldim
Anlıyorum fakat içinize sinmesi çok mühim bi mevzu böyle bi konuda pişmanlık yaşanması çok korkunç olur hakkınızda hayırlısı olsun :)

Selam canım, ben Nebil Bozdoğan a mutlaka git derim, benim gibi çirkin ördekten eşimin deyimiyle taş bebek çıkardı :) morarma şişlik olmadı, burun yanı göz hattında 3 gün kızarıklık azıcık oldu belli belirsiz, 4.gün tamponu çıkardı 6. gün de alçıyı. çok çok memnunum burnumdan. ama dikkat et gerçekten ne dersen harfi harfine yapıyo, ben biraz takıntılıyım burun ucumu cetvelle ölçüp bundan daha kalkık olmasın demiştim aynen milimi bile ölçerek yapmış ameliyatta :) müthiş memnun kalırsın.

Canım bende yakınlarda olucam çok araştırdım ve prof.dr.mühitdin eski de karar kıldım. Kendisi gata da çalışıyo özel muayanesi de var diye biliyorum. Umarım hakkımızda hayırlısı olur

Ben 4 y önce Prof. Dr.taşkın yücel e revizyon burun ameliyatı oldum çok memnunum gözüm kapalı kesinlikle oneriyorum

Ben 4 y önce Prof. Dr.taşkın yücel e revizyon burun ameliyatı oldum çok memnunum gözüm kapalı kesinlikle oneriyorum

Kızlar merhaba...

Daha önce forumlarda Volkan Tayfur'a revizyon ameliyatı olan bir arakdaşımdan bahesetmiştim. Çok güzel bir burun yaptı kendisine demiştim. Geçen gördüm kendisini ve sorun olduğunu tekrar ameliyat olacağını söyledi. Ben kendi listemden Volkan Bey'i çıkardım. Merak edenler içinde bilgi olsun diye yazmak istedim.

Burun ameliyatının min. 1 yıl sonrasındaki sonuçlar önemliymiş cidden. Ben bunu çok iyi gördüm. Revizyon olmayı düşünen arkadaşlarda bence en az 2 yıl beklesinler. Doktorlar 6 ay diyor ama 6 ayda şişlikler bile inmiyor.

X