- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
-
- Konu Sahibi persiangirl
bence dengesızlık var sızde ..hakan erbılı bende baya duydum emınım cok ıyıdır bıgun muhakkak onada gıdıcem ve onu översem odamı reklam olcak..yada sız hakan beye gıttgınızde cok memnun kalsanız adı reklammı olacak!!!!!yeter artık bıktım sızın gıbılerden bıseyden memnunsan kı hakan beyden de memnun kalacagına suphem yok onu burda översen şayet reklam dıcem!!Hakan erbil.... Ben de o ışıltılı dolguyu görüp hakan erbil ile mehmet akgün arasında kaldım.. Mehmet beye gittiğim dede o blogerdaki resmi gösterdim aynısını yapıcam demişti))) sonra olmayınca hakan erbili söyledim onada , aynı eğitimleri aldık dedi biraz imalı... Neyse ben bu tarz işlerin ciddi ciddi plastik cerrahlar kontrolnde veya çok ayrıntılı araştırmalar ile yapılması gerektiğine inandım... Buraya da deneyimimi o yüzden yazdım.. Bazı paylaşımlar reklam kokuyor kanmamak lazım...
hakan erbile gitmedim.... MEHMET AKGÜNE gittim ve hiç memnun kalmadım.... Paranızı boşuna harcamayın diye buraya yazı yazdım... Reklam yapsam isim veririm farkındaysan kendi deneyimimi yazdım.. Hayrola bu ne sinir ayrıca .... Hakan beye gidicem diye yazmadım direk plastik cerrahların bu işin ehli olabileceğini düşündüğümü paylaştım..... İSİM VERMEDEN....bence dengesızlık var sızde ..hakan erbılı bende baya duydum emınım cok ıyıdır bıgun muhakkak onada gıdıcem ve onu översem odamı reklam olcak..yada sız hakan beye gıttgınızde cok memnun kalsanız adı reklammı olacak!!!!!yeter artık bıktım sızın gıbılerden bıseyden memnunsan kı hakan beyden de memnun kalacagına suphem yok onu burda översen şayet reklam dıcem!!
ayrıca size de itham etmedim....bence dengesızlık var sızde ..hakan erbılı bende baya duydum emınım cok ıyıdır bıgun muhakkak onada gıdıcem ve onu översem odamı reklam olcak..yada sız hakan beye gıttgınızde cok memnun kalsanız adı reklammı olacak!!!!!yeter artık bıktım sızın gıbılerden bıseyden memnunsan kı hakan beyden de memnun kalacagına suphem yok onu burda översen şayet reklam dıcem!!
Göz altı için dolgu yapıyor mu canm??Arkadaşlar dudağına ve burun kenarlarıma dolgu yaptırdım ben de çok memnunum. Doç.dr erol koç gayet iyi bu konuda.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sana ne uygulama yapıp fos çıktı ???Mehmet akgüne gitmeyin de kime giderseniz gidin. Nokta!
Sana ne uygulama yapıp fos çıktı ???
Bir ay gitti. Çok sulandırıyor sanırım. Kullandığı botox çin botox da olabilir. Güvenilir bir insan değil bence.Merak ettim de botoxun ne kadar gitti? Dolguyu sormuyorum zaten tahmin ediyorum
Katılıyorum.. Hiç güvenilir değil ama kendini de öve öve bitiremiyorBir ay gitti. Çok sulandırıyor sanırım. Kullandığı botox çin botox da olabilir. Güvenilir bir insan değil bence.
canım kırısıklık tedaıvsı de mumkun mu dedgınız yerde ? bu konularda cok cahılım ankaradayım fakat hıc bıryer bılmıorum tavsıyelerınıze ıhtıyacım var bır de lazer epılasyon da tandgnz yer var mı bu konu da da yardmcı olursanız sevnrm sımdıden tesekkur eederım
Evet Ankarada Tunalı Hilmi caddesinde ben netten araştırırken sayfasını görüp, gitmiştim bakmak istersen şale yilmazŞale hoca ankarada mı acaba? Yeri nerde
Işık dolgusunda nasıl bir sıkıntı yaşadınız, ben de biraz araştırdım da gözaltında ödem yapabiliyormuş böyle bir sıkıntı mı yaşadınız biraz bilgi verirseniz sevinirim, yaptırmayı düşünüyorum da, hoşça kalın....Hakan erbil.... Ben de o ışıltılı dolguyu görüp hakan erbil ile mehmet akgün arasında kaldım.. Mehmet beye gittiğim dede o blogerdaki resmi gösterdim aynısını yapıcam demişti))) sonra olmayınca hakan erbili söyledim onada , aynı eğitimleri aldık dedi biraz imalı... Neyse ben bu tarz işlerin ciddi ciddi plastik cerrahlar kontrolnde veya çok ayrıntılı araştırmalar ile yapılması gerektiğine inandım... Buraya da deneyimimi o yüzden yazdım.. Bazı paylaşımlar reklam kokuyor kanmamak lazım...
teşekkürler.....Evet Ankarada Tunalı Hilmi caddesinde ben netten araştırırken sayfasını görüp, gitmiştim bakmak istersen şale yilmaz
göz altım da özellikle sağ tarafta şişlik yaptı... Ama göz altlarımda morluk olduğu için o şişlik morluğu daha da belirgin yaptıIşık dolgusunda nasıl bir sıkıntı yaşadınız, ben de biraz araştırdım da gözaltında ödem yapabiliyormuş böyle bir sıkıntı mı yaşadınız biraz bilgi verirseniz sevinirim, yaptırmayı düşünüyorum da, hoşça kalın....
Paylaşımınız için teşekkürler ben de araştırmalarımdan göz çevresindeki morluk için 2 yöntem olduğunu öğrendim. Göz çevresi peelingi adı da Glyco Eye diye bir peeling çeşidi sadece göze yapılıyormuş bir de ışık dolgu ben de kararsız kaldım açıkçası... :)göz altım da özellikle sağ tarafta şişlik yaptı... Ama göz altlarımda morluk olduğu için o şişlik morluğu daha da belirgin yaptıaraştırdığımda ışıltının morluğu, dolgununda çökmeyi engellediği yazıyordu ama ben sonuç alamadım (( anladığım kadarıyla göz altı morluk işinde sonuç veren bir uygulama yok.. ama siz bulur da memnun kalırsanız lütfen paylaşın...
Işık dolgusu en etkilisi diye biliyorum ama belki de doğru uygulamalarda sonuç veriyordur... Yaptıran ve sonuç alan birileri olsa daha da netleşir herhalde... Peelingi de duymuştum ama işte göz altımdaki ödemler geçmedikçe zaten bana onu denemekte hayal oldu çok mutsuzumPaylaşımınız için teşekkürler ben de araştırmalarımdan göz çevresindeki morluk için 2 yöntem olduğunu öğrendim. Göz çevresi peelingi adı da Glyco Eye diye bir peeling çeşidi sadece göze yapılıyormuş bir de ışık dolgu ben de kararsız kaldım açıkçası... :)
Glyco eye peeling göz çevresindeki ödemi de çözüyor demişti doktor bana, isterseniz araştırın belki çözüm olur. Ben de bir karar verip yaptırırsam sonucu sizinle paylaşırım, iyi günler...Işık dolgusu en etkilisi diye biliyorum ama belki de doğru uygulamalarda sonuç veriyordur... Yaptıran ve sonuç alan birileri olsa daha da netleşir herhalde... Peelingi de duymuştum ama işte göz altımdaki ödemler geçmedikçe zaten bana onu denemekte hayal oldu çok mutsuzum