ankarada dolgu botox vs arayanlar

bence dengesızlık var sızde ..hakan erbılı bende baya duydum emınım cok ıyıdır bıgun muhakkak onada gıdıcem ve onu översem odamı reklam olcak..yada sız hakan beye gıttgınızde cok memnun kalsanız adı reklammı olacak!!!!!yeter artık bıktım sızın gıbılerden bıseyden memnunsan kı hakan beyden de memnun kalacagına suphem yok onu burda översen şayet reklam dıcem!!

hakan erbile gitmedim.... MEHMET AKGÜNE gittim ve hiç memnun kalmadım.... Paranızı boşuna harcamayın diye buraya yazı yazdım... Reklam yapsam isim veririm farkındaysan kendi deneyimimi yazdım.. Hayrola bu ne sinir ayrıca .... Hakan beye gidicem diye yazmadım direk plastik cerrahların bu işin ehli olabileceğini düşündüğümü paylaştım..... İSİM VERMEDEN....

ayrıca size de itham etmedim....

evet, ama kendisi sanırım doçent ya da prof bir de dermatoloji uzmanı
diğer hekim sadece tıp doktoru galiba

Lazer epilasyon için ozon aktifi öneririm kesinlikle. çok yardımcı oluyorlar her konuda. fiyatlarda diğerlerine göre daha uygun. kızılayda, yüksel caddesi sanırım. derma vs de yapıyorlar.

Işık dolgusunda nasıl bir sıkıntı yaşadınız, ben de biraz araştırdım da gözaltında ödem yapabiliyormuş böyle bir sıkıntı mı yaşadınız biraz bilgi verirseniz sevinirim, yaptırmayı düşünüyorum da, hoşça kalın....

göz altım da özellikle sağ tarafta şişlik yaptı... Ama göz altlarımda morluk olduğu için o şişlik morluğu daha da belirgin yaptı araştırdığımda ışıltının morluğu, dolgununda çökmeyi engellediği yazıyordu ama ben sonuç alamadım(( anladığım kadarıyla göz altı morluk işinde sonuç veren bir uygulama yok.. ama siz bulur da memnun kalırsanız lütfen paylaşın...

Paylaşımınız için teşekkürler ben de araştırmalarımdan göz çevresindeki morluk için 2 yöntem olduğunu öğrendim. Göz çevresi peelingi adı da Glyco Eye diye bir peeling çeşidi sadece göze yapılıyormuş bir de ışık dolgu ben de kararsız kaldım açıkçası... :)

Işık dolgusu en etkilisi diye biliyorum ama belki de doğru uygulamalarda sonuç veriyordur... Yaptıran ve sonuç alan birileri olsa daha da netleşir herhalde... Peelingi de duymuştum ama işte göz altımdaki ödemler geçmedikçe zaten bana onu denemekte hayal oldu çok mutsuzum

Glyco eye peeling göz çevresindeki ödemi de çözüyor demişti doktor bana, isterseniz araştırın belki çözüm olur. Ben de bir karar verip yaptırırsam sonucu sizinle paylaşırım, iyi günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…