ankarada dolgu botox vs arayanlar

neden? gıdıpte memnun kalmadınızmı ???sayet oyleyse bılgılenmek ısterız hep olumlu olacak degıl
evet memnun olmadım. en az iki yıl kalıcı olur dediği juvederm marka dolgu şimdiden söndü gitti. o kadar para döktüm. dolgu molgu kalmadı.hiç güvenilir biri değil.çok konuşup kafanı karıştırıyor bir de.ne kullandı kimbilir dolgu malzemesi diye. bir daha mı aman aman assslaaaaaa gitmem ona.sen memnun kaldıysan ne mutlu sana. ama ben ona gittiğim için çok pişman oldum.

Sizin adiniza üzüldüm. .sayet ben olsam begenmedigim yerleri gidip anlatir duzelttirirdim sonuçta para verdik. ..hangi bolgeye uaptrdiniz acaba

Bende Dr. Mehmet Akgünu kadinlar klubunden buldum bayanlar ve o kadar memnunumki urun kalitesi bana verdigi guven fiyat ve en onemliside samimiyet asla size uymayan biseyi yapmayacak bi doktor resim paylasiyorum sorulariniz olursada cevaplarim yine bu arada ben dudak ve burun dolgusu yaptirdim annemde botoxs yaptirdi o kadar dogal olduki hem parlak bi cilt hemde mimiklerini kaybetmedi babam fark etmedi bile

Eklentiler

• StarCam_2014_12_06_15_35_25.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 445
  • StarCam_2014_11_17_17_15_09.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 327
sanırım burdaki tavıyelerım uzerıne gıtmıstınız memnun olmanıza sevındım :)

Ben burdaki yorumları okuyup İstanbul dan Ankara ya mehmet akgün e burun dolgusu yaptırmak için gittim burun sırtımda hafif kemik çıkıntısı vardı sonuc gercekten tam istedigim gibi oldu cok tatlı bir doktor ben cok sevdim

Merhaba arkadaslar, aranizda yeniyim. Urun ve Firma adi reklama girer dusuncesiyle burda yazamiyorum ama, agrisiz, ignesiz botoks etkili kirisiklik giderici ürünleri olan bir firmayla calisiyorum, ilgilenenlere yardimci olmak iterim. Bana mesajla ulasabilirsiniz. Görüsmek uzere

Buyur canim dolgudan once daha cokuktu cizgilerim bu son hali canim:)
Burdaki bazı kişi ve işlemler hakkındaki tavsiyelerin reklam amaçlı olduğunu anlamadan,bu yorumlara inanarak yaptırdığım gözaltı ışık dolgusu sonrası gözaltım malesef bu hale gelmiştir.Morluk ve çöküklük şikayetiyle gitmiştim,sonrasında morluk ve çöküklükler durduğu gibi bir de bezelye gibi bu yumrular oluştu gözaltımda....(-)(resim sola yatık çıkmıştır)

Burdaki bazı kişi ve işlemler hakkındaki tavsiyelerin reklam amaçlı olduğunu anlamadan,bu yorumlara inanarak yaptırdığım gözaltı ışık dolgusu sonrası gözaltım malesef bu hale gelmiştir.Morluk ve çöküklük şikayetiyle gitmiştim,sonrasında morluk ve çöküklükler durduğu gibi bir de bezelye gibi bu yumrular oluştu gözaltımda....(-)(resim sola yatık çıkmıştır)

ankarada dolgu yapan güvenilir, güvenilir, güvenilir ve güvenilir bir doktor arıyorum. mehmet akgün demesin kimse lütfen. var mı tavsiyeler?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…