ankarada dolgu botox vs arayanlar

Arkadaslar mehmet akgun u tavsiye edenlerden biri benim ve kk dan bikac arkadaslada bulustum gozleriyle gorduler dudak dolgumu uzerinden 1 yil gecti ve dudaklarim halenn mukemmel...eger basarili buldugumuz insanlari tavsiye edemeyeceksek neden sorup dururlar ankarada doktor tavsiyesi? Ikinciside evet doktor bey toplu gidislerde indirimde yapio ve ben bunu yazdim zaten arkadaslara beraber gidelim diye.isteyen olursa dudaklarimin fotosunu ozelden yollayim cunku gercekten bu adam bi harika :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu yapılan direk karalamadır. Hukuki yaptırımları olacaktır. Aynı mesaj defalarca kopyalanarak yapıştırılmıştır. Üstelik başka da bir yorumu yok bu kişinin. Kötü niyet var işin ucunda.

Benim çalıştığım yerden tanıdığım rus bir bayan var. O yanak bölgesine dolguyu Dr Mehmet Akgün e yaptırdı. Yaşı 50 ye yakın ama 30 larda görünüyor. Geçen sene de gözaltına dolgu yaptırmış yine aynı doktora. Zaten bize de tavsiye ettiği için biz de iki arkadaş gitmiştik sonrasında. Şimdi biz de mutluyuz. Tömer olarak pek bir memnunuz. Buradaki çoğu insan sanırım aynı doktora gidiyor. Karar sizin ama tanışmanızda fayda var.

Hayatım olayın her zaman teorik kısmı farklı uygulama kısmı farklı değil midir

Hayatım bence sen Mehmet Bey ile iletişim kur.

problem yaşayan birçok hastanın sorununu çözdüğünü biliyorum. hyaluronidaz enzimi veya rf ile eritdiğini biliyorum ama sen bizzat kendisi ile görüş. eminim ki çözecektir. tabii ki ankara da isen. Dr Mehmet Akgün diye yazarsan google a çıkacaktır

bukreee.
cansusahin1984
Meldaksoy
elifor
ayserenay
mandalinaluna

"mandalinaluna bildirme sebebini altta belirtti:
Site yönetimi olarak bu maillere müdahale etmeniz gerekmez mi. sahtekar demek, sapık demek eleştiri olabilir mi ve siz hala yayınlıyorsunuz. bu maillere karşı hukuki işlem söz konusu olacaktır
"

Maşaallah sizde reklam yapmaktan geri kalmıyorsunuz. Karalamak yasak ama Reklam yapmakta yasaktır.

ya arkadaslar Allah askınızaa durust olalımm..memnun olmadıgımız seylerı ovmeyelım yada kısısel problemlerımızı foruma yansıtmayalım..sonucta bız yuze yapılan ıslemlerden bahsedıyoruz ınsanın psıkolojısını etkıleyen bır durum..şahsen ben vıcdanım rahat bı sekılde tavsıyede bulundum burdan ıkı arkadaslada tanıstık zaten vede ıslem yaptırdılar mehmet bey e gayet memnunlar...dıyecegım su ki ; durust ve vıcdanlıca yapın ovgunuzude yergnızıde....kımsenın kası gozu sızın oyuncagınız degıl:KK47:

ya arkadaslar Allah askınızaa durust olalımm..memnun olmadıgımız seylerı ovmeyelım yada kısısel problemlerımızı foruma yansıtmayalım..sonucta bız yuze yapılan ıslemlerden bahsedıyoruz ınsanın psıkolojısını etkıleyen bır durum..şahsen ben vıcdanım rahat bı sekılde tavsıyede bulundum burdan ıkı arkadaslada tanıstık zaten vede ıslem yaptırdılar mehmet bey e gayet memnunlar...dıyecegım su ki ; durust ve vıcdanlıca yapın ovgunuzude yergnızıde....kımsenın kası gozu sızın oyuncagınız degıl:KK47:
merhaba ben size özelden mesaj yazamadım henüz mesaj yazma hakkım doğmamış size sormak istediğim şeyler var bana mail adresinizi yazabilirmisiniz ya da benim mailim ozlem_remax@Hotmail.com buraya mail adresinizi gönderebilirmisiniz ?

Ne kadar güzel ya burda tüm yalan övgüler duruyor biz gercekleri yazınca yorumumuz kaldırılıyor hala bu sitedeki yorumlara güvenen varsa buyursun gitsin :KK70: Mahkemeye verecekmiş sözde beni elinden geleni ardına koymasın mahkeme önünde utanacak kişi ben değilim :KK70:

Ne kadar güzel ya burda tüm yalan övgüler duruyor biz gercekleri yazınca yorumumuz kaldırılıyor hala bu sitedeki yorumlara güvenen varsa buyursun gitsin :KK70: Mahkemeye verecekmiş sözde beni elinden geleni ardına koymasın mahkeme önünde utanacak kişi ben değilim :KK70:

Bak doktorla ne ozel durumun var bilmiyorum bana iftira atarsan senin ip no nu bulurum yediririm söylediklerini yeminle polisle kapina gelirim. .beyninizde sorunmu var yaa herkes memnun olmak zorunda degilde niye memnun olanlari yalancilikla itham ediyosun? Foruma 7 yıldır giriyorum yönetim bilir böyle rezillik gormedim..ok koy onceki sonraki halini .ya bide anlamiorum ben begenmedigim biseyse gider Söke soke yaptiririm atla deve degil ya..

Neyse ya ben bundan sonra estetik bölümü ne yorum yapmıyorum. .bu gerzekler yuzunden ucuz uygun yer bulduk kimseye tavsiye edemiyoruz. ..

Arkadaşlar dudağına ve burun kenarlarıma dolgu yaptırdım ben de çok memnunum. Doç.dr erol koç gayet iyi bu konuda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ankara da kendisi. 5 yıllık doktorum. Çok titizim bu konularda. Aska değiştirmem. Tavsiye ederim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende mehmet akgünün reklamlarına kanıp gittim ama sakın diyorum çok mutsuz kaldım!!!

Mehmet akgünün taavsiyesini bu siteden aldım ve gittim... Yüzümde dolgu ve en önemlisi göz altı morluk ve çökmesine karşı ışıltılı dolgu ihtiyacı duyuyordum... Konuşurken kesinlikle ikna ediyor ve kibar ama gelgelelim verdiğin paranın da karşılığını istersin.. Dolgu için 700 gözaltı için 800 lira aldı , sonuç kocaman bir sıfır, hatta gözaltlarım okadar kötü olduki hep şiş ve daha mor dolandım... Yüzümdeki dolguyu söylemiyorum bile!!!! Konuşmaya ve mutsuz olduğumu belirtmeye gittim, bı seferde az yoğun kullandım dolguyu diye yenisini satmak istedi.... Kesinlikle sonuç almadan yeni bir ödeme yapmayacağımı belirttim bu seferde ben memnuniyetistiyorum diye yüzüne hidrolonik asitenjekte etti.. Sonuç sıfır dolgu bol morluk.. Kesinlikle tavsiye etmiyorum... Yaptıran arkadaşlarım var ve anladığım kadarıylaplastik cerrahların uygulayacağındanşaşmamal...

Kendisine olumsuz yorum yapmakmak için 6 aydır kendimi tuttum ama benim gibi memnuniyetsiz arkadaşlar olmasın istedim.. En son bana söylediği cildim yapılanı kabul etmemiş:KK66:)))) burda yazılan bi kaç yorum acaba gerçekten memnun olarak mı yazıyor yoksa memfaaten mi böyle paylaşımlar oluyor.. Birincisi ise ozaman ben gerçekten arada şanssız olarak çıktım. Ama ikincisi ise lütfen vicdanınızı ön plana alıp insanları yanlış yönlendirmeyin!!!!

Bu arada arkadaşlar gerçekten ankarada reklamsız, samimi olarak tavsiye edebileceğiniz ve yaptırıp iyi sonuç almış arkadaşlar varmı... Göz altı ışıltı ve yüz dolgusu???

Bu arada arkadaşlar gerçekten ankarada reklamsız, samimi olarak tavsiye edebileceğiniz ve yaptırıp iyi sonuç almış arkadaşlar varmı... Göz altı ışıltı ve yüz dolgusu???
valla kopyala yapıstr yapmıssınız ve yenı uyesınız bence asıl reklamı sız yapıosunuz olumsuz bı sekılde ayıp ayıp before after ekleyın bızım gıbıde ınanalım

valla kopyala yapıstr yapmıssınız ve yenı uyesınız bence asıl reklamı sız yapıosunuz olumsuz bı sekılde ayıp ayıp before after ekleyın bızım gıbıde ınanalım
üye olmadan da forumlardan bilgi alınıyor.... bir kaç konuda paylaştım yazdıklarım uzun olduğu içinde kopyaladım tabiki... seve seve before after yaparım ben gerçekten yaşadığım olumsuz tecrübeyi paylaştım.. akşam bu forumdan before after atıcam:KK66:

Arkadaşlar ben nazolabiyel bölgeme ve yüzdeki ince çizgiler için dolgu yaptırdım. İkisi de dolgu ancak yoğunlukları farklı olduğu için farklı 2 dolgu kullanıldı. Göz çevreme de botoks yaptırdım sonuçtan çok memnun kaldım. Şale Hoca gözaltımdaki koyu renk ve hafif çöküntü içinde gözaltı ışık dolgu önerdi, daha yaptırmadım ama sanırım yaptırıcam bende bu konuyu araştırıyorum aranızda yaptıran var mı sonuçlar nasıl? Diğer sonuçlardan memnun kaldığım için doktor hanıma güveniyorum ama sanırım hazır olmam için biraz daha araştırmam gerekiyor :) eğer bu konuda bilgisi olan varsa, yaptıran varsa yardımcı olursanız sevinirim

burada bir üye vardı sürekli o doktorun reklamını yapıyordu

ben bir blogger hanımın resimlerini gördüm, chunli adında, ışık dolgusuydu sanırım

doktorun adı hakan soyadı cıkaramadım google dan bir bak istersen

imkan bulsam o doktoru düşünebilirim

Hakan erbil.... Ben de o ışıltılı dolguyu görüp hakan erbil ile mehmet akgün arasında kaldım.. Mehmet beye gittiğim dede o blogerdaki resmi gösterdim aynısını yapıcam demişti:KK66:))) sonra olmayınca hakan erbili söyledim onada , aynı eğitimleri aldık dedi biraz imalı... Neyse ben bu tarz işlerin ciddi ciddi plastik cerrahlar kontrolnde veya çok ayrıntılı araştırmalar ile yapılması gerektiğine inandım... Buraya da deneyimimi o yüzden yazdım.. Bazı paylaşımlar reklam kokuyor kanmamak lazım...

Son düzenleyen: Moderatör:
X