- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
-
- Konu Sahibi persiangirl
. Ben bu forum da da ankara da da yeniyim lakin dudaklarına dolgu yaptırmak istiorum doktor konusunda beni de bilgilendirebilir mısınız lütfenkızlar merhaba ankarada bu tarz işlemleri arastıran arkadaslar var anladıgım kadarıyla...çok çok makul fıyata teosyal kıss 2 yıl kalıcı dudak dolgusu yaptırdım...ve yanak burun cızgılerımede..ablamda yaptrdı harıka bı doktor ve asla para ya onem vermıyor.ısteyen varsa bulusup beraber gıdebılırız cunku ust dudagıma yenıden yaptrcan daha dolgun ıstıyorum ve mezolıftınge baslıcamm...bugune dek forumda önerdıgım hıcbır konuda yuzum kara cıkmadım o yuzden bana guvenebılrısınız
cnm ozelıne yazdm burdan reklam gıbı olabılır
canım çok teşekkür ederim çok samimi yazmışsın sana güvendim en kısa zamanda gidicem kesin tekrar saol :)
bende forumda yeniyim doktorunun ismini verebilirmisin bir de goz alti dolgusndada basarilimi cok tesekkurler şimdidenkızlar merhaba ankarada bu tarz işlemleri arastıran arkadaslar var anladıgım kadarıyla...çok çok makul fıyata teosyal kıss 2 yıl kalıcı dudak dolgusu yaptırdım...ve yanak burun cızgılerımede..ablamda yaptrdı harıka bı doktor ve asla para ya onem vermıyor.ısteyen varsa bulusup beraber gıdebılırız cunku ust dudagıma yenıden yaptrcan daha dolgun ıstıyorum ve mezolıftınge baslıcamm...bugune dek forumda önerdıgım hıcbır konuda yuzum kara cıkmadım o yuzden bana guvenebılrısınız
kızlar merhaba ankarada bu tarz işlemleri arastıran arkadaslar var anladıgım kadarıyla...çok çok makul fıyata teosyal kıss 2 yıl kalıcı dudak dolgusu yaptırdım...ve yanak burun cızgılerımede..ablamda yaptrdı harıka bı doktor ve asla para ya onem vermıyor.ısteyen varsa bulusup beraber gıdebılırız cunku ust dudagıma yenıden yaptrcan daha dolgun ıstıyorum ve mezolıftınge baslıcamm...bugune dek forumda önerdıgım hıcbır konuda yuzum kara cıkmadım o yuzden bana guvenebılrısınız
canım kırısıklık tedaıvsı de mumkun mu dedgınız yerde ? bu konularda cok cahılım ankaradayım fakat hıc bıryer bılmıorum tavsıyelerınıze ıhtıyacım var bır de lazer epılasyon da tandgnz yer var mı bu konu da da yardmcı olursanız sevnrm sımdıden tesekkur eederım
Ağustos ayında ankara da olacağım, doktorun botox yaıyor mu ? bu konuda önerebileceğin bir uzman varsa bana yazabilirmisin :) aslında açıktan dt adını yazman reklam olur diye düşünmüyorum. Yetenekli, becerikli kişileri onurlandırmalı ve ilgilenenlere zaman kaybettirmeden işin ehline yönlendirmeliyiz :)
ankarada dudak dolgusu,botox,yüz dolgusu hakkında bilgisi ve doktor tavsiyesi olan varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim lütfen ????