- 19 Haziran 2015
- 116
- 34
-
- Konu Sahibi persiangirl
Burdaki bazı kişi ve işlemler hakkındaki tavsiyelerin reklam amaçlı olduğunu anlamadan,bu yorumlara inanarak yaptırdığım gözaltı ışık dolgusu sonrası gözaltım malesef bu hale gelmiştir.Morluk ve çöküklük şikayetiyle gitmiştim,sonrasında morluk ve çöküklükler durduğu gibi bir de bezelye gibi bu yumrular oluştu gözaltımda....(Ben mehmet akgune gittim ankarada. Kizilayda calisiyor. Ben gorusmeye ilk gittigimde mehmet bey yaptigi uygulamari gosterdi bana da ne yapabilecegini anlatti uzun uzun ikinci gorusmede de yaptirdim
Burnumda kemer vardi cokuntu olan yere dolgu yapti ve bir anda kemer kaybildu kalan dolguyla da ucuna yapti. Cok dogal duruyor bir gariplik de yok. Su an memnunm. Dolguyu da orda kendiniz secebiliyorsunuz.
Burdaki bazı kişi ve işlemler hakkındaki tavsiyelerin reklam amaçlı olduğunu anlamadan,bu yorumlara inanarak yaptırdığım gözaltı ışık dolgusu sonrası gözaltım malesef bu hale gelmiştir.Morluk ve çöküklük şikayetiyle gitmiştim,sonrasında morluk ve çöküklükler durduğu gibi bir de bezelye gibi bu yumrular oluştu gözaltımda....(teşekkürler... araştıracağım:)
size ankarada kendı gıttıgım ve cok tatlı bırını tavsıye etmek ısterım ama reklam sanmazsanız sayet bnım para pula çıkarım ihtiyacım yok çok şükür sadece halınıze uzuldm başak kandi çukurambarda kendısı emınım duzeltrNormal halim bu estetik olmadan onceki.