ankarada dolgu botox vs arayanlar

Burdaki bazı kişi ve işlemler hakkındaki tavsiyelerin reklam amaçlı olduğunu anlamadan,bu yorumlara inanarak yaptırdığım gözaltı ışık dolgusu sonrası gözaltım malesef bu hale gelmiştir.Morluk ve çöküklük şikayetiyle gitmiştim,sonrasında morluk ve çöküklükler durduğu gibi bir de bezelye gibi bu yumrular oluştu gözaltımda....(-)(resim sola yatık çıkmıştır)

teşekkürler... araştıracağım:)
Burdaki bazı kişi ve işlemler hakkındaki tavsiyelerin reklam amaçlı olduğunu anlamadan,bu yorumlara inanarak yaptırdığım gözaltı ışık dolgusu sonrası gözaltım malesef bu hale gelmiştir.Morluk ve çöküklük şikayetiyle gitmiştim,sonrasında morluk ve çöküklükler durduğu gibi bir de bezelye gibi bu yumrular oluştu gözaltımda....(-)(resim sola yatık çıkmıştır)

Bende ankarada bir kac dr a yaptirdim fakat 10 yildir tek bir dr a guvenir yaptiririm dileyenlere yazabililirim . diger dr lar hep kontrole cagirdilar ve mutlaka duzektmeler yapildi fakat benim dr um yapiyor ve bir daha sorun cikmiyor ve cok dogal yapiyir hic farketmiyor insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…