- 14 Şubat 2009
- 1.129
- 2
- Konu Sahibi tigerboxer
arkadaşlar size etlik lokman hekimden fatma bolkan ı tavsiye edebilirim çok ilgili ve güleryüzlü ayrıca deneyimli bir doktor fiyatlarıda çok uygun bence deneyin derim memnun kalacagınızdan eminim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sana gazıde aydan hocayı tavsıye edebılırım
sanırım en yıne ona gıdecegım
zaten oradakı en yogun hastası olan doktor ıkızler den ahmet bey vede aydan hanım
onur beyi ben orada yatarken 3-4 sefer gordum hastaları onuda çok sevıyor
GÜNEYT GENÇÇÇ...Canım doktorum benim adamdan pok güzel bir enerji alıyorum çok seviyorum doktorumu abim dayım amcam gibi geliyor bana ne alakaysa:) muayenehanesi huzur dolu.Allah ın izniyle 18 gün sonra doğumumu gerçekleştirdiğinde de düşüncelerim aynı olur umarım :) MEDİCANA da yapacaüım bende doğumumu :asigim: :asigim:
bende tam 13:30 da orda olcam.ssk ile birlikte okadar ssk ayrı veriyor ben ayrı veriyorum benim cebimden 3000 tl çıkçak yani pürüz problem olmazsa..sezeryan olcam ben . hastaneye gittim gördüm tabi. gecen yıl açıldı orası muhtesem 5 yıldızlı otel gibi odaları tek kişilik deri koltuk açılıyor refakatçiye yatak oluyor odalarda plazma tv , wiriless, kocaman bir banyo sanırım dusakabinli gibiydi tam hatırlayamıyorumda şimdi odanın içinde ayrıca kocaman aynalı lavabo vardı bebeğin yatağı odada anne yatağının yanında duruyordu sanırım anneyle kalıyordur sormadım okadarını tertemiz hastane görselliğide hoş içinin çok beğendim ben orayı.şokoldum görünce hastaneyi dedim burası hastanemi otelmi:) kesinlikle burayı istiyorum dedim.13.14.katında bizim bölüm.armada tarafına bakan odada muazzam bir bayrak manzarası huzur veriiyor halkbankasına bakan tarafını görmedim ama orda yoktur öle manzara tahminimce..inşallah orada olacak hayırlısıile 18 gün sonra. nasıl olsa zamanın varmış sana derim ben ozamana kadar Umarım doğumumdan sonrada böye iştahla bahsedebilirim memnun kalırım oradan :) :Saruboceq:
cüneyt beyin hastalarına küçük bir hatırlatma; epidural olacaksanız anestezi doktoru dışardan geliyor yanlış hatırlamıyorsam sinem hanımdı. onun da ücreti var aklınızda olsun..ama çook şeker bir bayan biran olsun başımdan ayrılmamıştı ve sürekli beni rahatlatmaya çalışmıştı konuşarak benim sezaryenim çok güzel geçmişti..
evet canım biliyorum anestezi doktoru dışardan geliyor ama ücretini bilmiyorum doğuma daha olduğu için cüneyt bey ile bu konuyu hiç konuşmadık. sen ne zaman doğum yaptın canım
ben 12 mart ta sezaryen oldum mesa da. anestezi doktoruna 700 tl ödemiştik. zaten onun ücretinide cüneyt beyin oraya ödüyorsun.para konularında biz daha çok sekreter zeynep hanımla muhatap olmuştuk.nasılsa o biliyor herşeyi.malum dr bey pek hoşlanmıyor para konuşmaktan ne zaman sorsam konuyu değiştiriverirdi. çok şeker bir insan gerçekten..anestezi doktoruda öyleydi. sezaryen süresince konuşup durdu benimle verdiğim paralar helal olsun..çok şükür hiç üzmediler beni..
mrb benimde kuzenim 29 martta mesada epiduralli normal doğum yaptı 1500 hastaneye 1500 doktora 250 olması lazım anestezi doktoruna verdi seninki niye acaba 700 sezeryan doğum yaptın sanırım fark ondan mı kaynaklanıyor acaba[/QUOTE
evet canım olabilir sezaryen ve normal doğum farkıdır muhtemelen ama yinede zeynep hanıma bir sor istersen.mesaya da yanılmıyosam 2000 civarında bişey ödemiştik sezaryen için. dilerim çok güzel bir doğum geçirirsin
mrb benimde kuzenim 29 martta mesada epiduralli normal doğum yaptı 1500 hastaneye 1500 doktora 250 olması lazım anestezi doktoruna verdi seninki niye acaba 700 sezeryan doğum yaptın sanırım fark ondan mı kaynaklanıyor acaba[/QUOTE
evet canım olabilir sezaryen ve normal doğum farkıdır muhtemelen ama yinede zeynep hanıma bir sor istersen.mesaya da yanılmıyosam 2000 civarında bişey ödemiştik sezaryen için. dilerim çok güzel bir doğum geçirirsin
teşekkür ederim canım sende bebeğini güle güle büyüta.s.