- 13 Ocak 2009
- 405
- 1
- 42
- Konu Sahibi tigerboxer
Amin canım hepimiz inş. 29 mayıs hastanesini duymamıştım neredeydi o?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım hepimiz inş. 29 mayıs hastanesini duymamıştım neredeydi o?
hıh ok ilk gitçeğim yer ozaman 29 mayıs hastanesi nesrin fener olsun. madem güler yüzlü ilgili ve diğer imkanlarıda var çok sevindim saol canım. Muayene ücreti nekadar oranın? nesrin hanıma gitmek için randevuyu hemen alsak gün veriyorlarmı yoksa baya süre sonramı gün veriyorlar? randevu no su ve tam adresini yazman mümkünmü canım? ssk yada bakıyormu o hastane? nesrin hanımın özel muayenesi varmı?
gerçi internettende baktım şimdi nettende randevu alınıyormuş yarın ya da öbürgün gitmeyi düşünüyorum haber veririm saolasın canım ay çoközledim oğlumu :))
cnmmm unvdenın mı? emeklı sandıgı gecıyormu 2 li test yaptırabilirmıyım??başkentte ozellıkle onerdıgım bı doktor yok hepsı bırbırınden ılgılıler
cnm sen gidince banada bir özelden msj atarmısın cok sevınırım böle dr bulursan bizimde ihtiyac var teysesı ankda arastrma ımkanım yok hemen burdan ayarlayıp gidicem.sırf test ve iyi bir muayene için gidiyorum cevpa yazarsan sevınırımtşk ederim canım.özel de gidebilirim ben farketmez benim için önemli olan geldiğim yerdeki doktorum gibi olması imkanlarının devamını görmem ( 4 boyutlu renkli dopler ultrasonografi-renkli fotoğraf cd dvd çekimi-iyi bir takip bana ve bebeğime- bebeğimin resminin çekilip tabledilip bana verilmesi) sen doktorundan memnunmusun canım? gittğinin ismi ne? önce hastanesine gidip görmek istiyorum sonrada özel muayenesine gitçem kısa süre içerisinde karar verip gitmem gerek.
sen yine telden al noolur nolmaz:) rica ederim cnm..aklına takılan bişi olursa sor..maşallah oğluşuna da..
cnm sen gidince banada bir özelden msj atarmısın cok sevınırım böle dr bulursan bizimde ihtiyac var teysesı ankda arastrma ımkanım yok hemen burdan ayarlayıp gidicem.sırf test ve iyi bir muayene için gidiyorum cevpa yazarsan sevınırım
tabi canım nedemek birkaç dr ye gitçem senide bilgilendiririm
tşk ederim canım.özel de gidebilirim ben farketmez benim için önemli olan geldiğim yerdeki doktorum gibi olması imkanlarının devamını görmem ( 4 boyutlu renkli dopler ultrasonografi-renkli fotoğraf cd dvd çekimi-iyi bir takip bana ve bebeğime- bebeğimin resminin çekilip tabledilip bana verilmesi) sen doktorundan memnunmusun canım? gittğinin ismi ne? önce hastanesine gidip görmek istiyorum sonrada özel muayenesine gitçem kısa süre içerisinde karar verip gitmem gerek.