- 13 Ocak 2009
- 405
- 1
- 42
- Konu Sahibi tigerboxer
basın saolsun canım üzüldüm ve ürktüm şimdi acıkcası.. gerçi kader işi bunlar ama..tedbiri elden bırakmamak gerek sanırım gecenlerdede olmuştu bi dolu sorun sanırım o hastanede..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnmm saol yazdım bu notlarınıda 2 li test yaptırabilirmıyım burada
sana sunu soyleyebilirim kesinlikle isinde uzman olsun. bazı doktorlar is ayrıntılı ultrasona gelince (20.haftadan itibaren yapılması gerekio) kendilerine guvenemeyip baska doktorlara yonlendiriolar seni. iste git su hastanede ya da su doktorda yaptır die. ben zekai tahirde docent olan serdar oguzun muayenehanesine gidiorum. ben talepte bulunmustum serdar beye ayrıntılı ultrasonu baskasında mı yaptırsam die. bana hic gerek yok ben yapıyorum zaten dedi.ve her muayenede bebegimin tum organlarına kendisi bakıo ayrıntılı olarak.ayrıca sen sormadan herseyi anlatıo tek tek.
bunun haricinde hacettepede ozgur dereni tavsiye ederim.
ayrıca ben tahlillerimi zekai tahirde yaptırıyorum ucretsiz olarak.ameliyatı tercihe gore akayda yapıo
cnm baktım da serdar oğuz akayda calışıyrmus.adı yazıyor yanı.ondan randevu alayım ozman ıyı ise.hemde doçent
Sevgili Denizengindeniz bende de vajinismus sorunu vardı yaklaşık 5yıldır evliydim ve bir sürü doktora gidip çok fazla para verdim artık eşimle nerdeyse ayrılacaktık ama bir sonuç alamadım, en sonunda Süleyman Eserdağa gittim açıkçası ilk gittiğimde hiç umudum yoktu ama sadece 4 seansla bu dertten kurtuldum evliliğim kurtuldu hayatım değişti. Sen çok şanslıymışsın ki daha 10 ayken doğru yere gidip kurtulmuşsun. Herşeyin bir bedeli var nihayetinde arabamız bozulunca da gidip tamirciye milyarlar veriyoruz ki insan sağlığı bence önemli olan işini iyi yapması, ben beni bu dertten kurtardığı için ona minnet borçluyum.
ben lokman hekim hsatanesine gidiyorum .
Şimdilik doktorum cok ilgili her konuda rahatça bilgi alabiliyorum yada destek oluyo.Bende vajinismustum oldukça ilgilendi konustu vs.
Hacettepe hastanesine gitmeyi düşündünmüştüm başta ama
3 aylıga kadar olanları alıyoruz dedi görüştüğüm bayan.ilerlemiş hamıleliklere bakmıyoruz dedi.o yüzden lokman hekime gitmeye basladım vede cokta memunum
ben lokman hekim hsatanesine gidiyorum .
Şimdilik doktorum cok ilgili her konuda rahatça bilgi alabiliyorum yada destek oluyo.Bende vajinismustum oldukça ilgilendi konustu vs.
Hacettepe hastanesine gitmeyi düşündünmüştüm başta ama
3 aylıga kadar olanları alıyoruz dedi görüştüğüm bayan.ilerlemiş hamıleliklere bakmıyoruz dedi.o yüzden lokman hekime gitmeye basladım vede cokta memunum