Kızlar Merhaba,
Dün kendi hocalarım ile toplantımız vardı. Öncelikle 2 li tarama test sonucumu gösterdim ve risk olmadığını amniyosentez yapılmasına gerek olmadığını söylediler. İçim rahatladı. 2 haftadır çok tedirgindim ama belli etmemeye çalışıyordum.
Bana Ankarada gidebileceğim hastanelerin HRS, Mememorial, Liv Hospital, Medicana ve Medicalpark olabileceğini söylediler. Sebebi ben özel hastane arıyorum. Başkentten memnun kalmadım. Onlarda hijyen ve ilgi açısından bu hastaneleri önerdiler.
Bana ezbere hareket eden bi hekim değil, herşeyin açıklamasını (bilimsel, mantıklı) bi hekim gerek. Çok sorgular kılı kır yararım çünkü.
Bugün eşimle Medikalpark'a gittik. Doğum paketi 6750 fiyat verdiler. Oradaki kadınla sağlık sigortası hakkında da görüştüm. Oradan çıkıp tamamlayıcı sağlık sigortası yapan bi firmaya gittik. Bana Liv hospitalı önerdi. Ben sigorta yaptırmadan önce haataneyi ve doktoru görüp tanışmak istedim. Oradan çıkıp Liv hospitala gittik.
Coşkun Şimşir hoca var. 2 de çıktığı için doktoru göremedim. Ama bana odaları ve doğumhaneyi gezdirdiler. İnanılmaz temiz ve ferah. Hemşire ile görüştüm çok cana yakın ve ilgiliydi. İnanılmaz samimi geldi bana. Aşağı randevu almaya indik tekrar ve Coşkun hoca geri gelmişti şansımıza. Hocam sizi görmeye geldik dediğimizde bizi hemen odasına davet etti. Çok konuşkan ve ilgili bir hekim. Tarama sonucumu gösterdim. Hiç bi problem yok dedi. Kullandığım ilaçları ve geçmişimi sordu. Boy kilo tansiyonumu kontrol etti. Ekstra bi vitamin yazdı. Planlı ve plansız saat kaç olursa olsun ölmediğim sürece doğumlara geliyorum dedi.
Eşimde inanılmaz sevdi. Bizde haftaya cumartesi günü randevu aldık hocadan. Tamamlayıcı sağlık sigortasına 4300 tl ödeyeceğiz 5 taksit yaptılar. İçinde 8 muayene 3'lü tarama, doğum, 2 gece yatış, hamilelik boyunca yapılan testler(şeker yüklemesi vs. İçinde) çocuğun ilk tahlilleri topuk kanı vs.Ücretsiz.
Bu sigorta kapsamında eğerki memnun kalmazsam doktor ve hastane değiştirme imkanım da var.
Doktordan iyi bir izlenim ve elektrik aldık. Bundan sonra da yaşayacağım herşeyi yazacağım. İnşallah evlat sahibi olmak isteyen herkese Allah'ım nasip eder.
Sormak istedikleriniz varsa seve seve yanıtlarım
Hepinize verdiği tavsiyeler içinde teşekkür ederim.