- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- Konu Sahibi Elfidailkim
Cok unlu bir ozel hastanede de arkadasin idrar torbasini kesmisler, sezaryen sirasinda mesela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazan olmadi bana. Cok sag olun. Baya baya skandal hic duymamistim.
Arkadasim yenimahalle devlet hast.de dogurdu gayet de memnun kaldi ya ozel hast istiyoruz ama ne bileyim. Devlettekiler de daha tecrubeli...
Ben gitmedim ama ig de takip ettiğim dr Şükran çakmak var, ig den bak derim, gece vs demeden Doğuma giriyor ve sezeryan sonrası normal doğumu bile destekliyor. Ben ilk bebeğimde gece kendi doktorum gelmemesi ve nöbetçi asistanların kötü muamelesi nedeniyle sezeryan oldum, hala içimde yaradır, ondan gece tatil vs demeden Doğuma gelen dr önemli benceMerhaba Kızlar,
Ben 13 haftalık hamileyim. Başkent hastanesine gidiyordum gebelik takibi için. Ancak çevremde Başkent hastanesine giden yaklaşık 8 kişi hiç iyi yorumlarda bulunmadı. Özellikle doğumhanesi ile ilgili. Ayrıca doktorların sadece planlı doğumlara girmesi beni acayip tedirgin etti. Birde 2'li tarama sonucu doktor risk taşıyorsun demeden direkt amniyosentez yapalım dedi. Tabiki kabul etmedim. Hep varsayım üzerinden konuşulması acayip sinirlerimi bozdu.
Kafam çok karışık tek isteğim bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak. Bu nedenle Ankara'da bana tavsiye edeceğiniz güven veren bir doktor ve hastane var mı?
NOT: Eşimde sürekli kontrollere gelmek istiyor. Hafta içi gelmesi çok zor olduğu için devlet hastanesini (Tabi devlette insana davranış şekilleri de etkili bu konuda) tercih etmiyoruz. Özel hastane olup bu işi ticarete dökmemiş bir yer ve hekim arayışındayız. Malum hastane ve doktor fiyatları da epey yüksek.
Görüşlerinizi beklemekteyim....
Çok iyi olduğunu bende duydum bir tanıdığımız kendisini tavsiye etti ama ben gitmediğim için net bilemiyorum.Medicalparkta Ertan Öztürk varmış. Onada iyi bir hekim diyorlar? Ertan hocaya giden gebelik takibi yada Ertan hocada doğum yapan var mı? Tecrübelerini bizimle paylaşsalar
Bende Ayşe Sema hocaya gidiyorum. Bir yakınımız orda Doğum yaptı onun tavsiyesiyle ona gidiyoruz bizde. Oskar beye hiç gitmedim onu bilmiyorum. Ne gibi olumsuzluklar var acaba Dr Ayşe ile ilgili ben 2 kere muayene oldum kendisine zaten daha yeni gebeliğim 11 haftalık.Ozel eryaman hastanesine gidiyorum oskar beye memnunum gereksiz hicbir tahlil istemedi benden dogum fiyatlarida tahlilerde uygun doktorda iyi her gittigimde hastasida bol tercih edilen bir doktor hastane temiz ortami guzel
muaynelerin cok kisa surdugunu pek guleryuzlu olmadigi icin soru sorulamadigini soylediler hep hatta gittigimde onun hastasi hic olmuyor hep oskar beye giden varBende Ayşe Sema hocaya gidiyorum. Bir yakınımız orda Doğum yaptı onun tavsiyesiyle ona gidiyoruz bizde. Oskar beye hiç gitmedim onu bilmiyorum. Ne gibi olumsuzluklar var acaba Dr Ayşe ile ilgili ben 2 kere muayene oldum kendisine zaten daha yeni gebeliğim 11 haftalık.
HRS COSKUN AYDİN! Adam ilk dusukten sonra bebegi genetige gondermedi bosuna direk test yapti trombofili oldugu cikti ortaya sonra ayrintilida bebegin bobreklerinde genisleme goruldu ben onermiyorum ama istersen prena test yaptirabiliriz dedi gercekten 2 kontrol sonra normale dondu. Yani adam bosu bosuna hicbir sey yaptirmiyor. Cok rahatlatici son derece guven veren birisi. Ben ki sirf ters bakti diye doktor degistirmis insanim Coskun Hoca'nin yeri cok ayri..
Bende Ayşe Sema hocaya gidiyorum. Bir yakınımız orda Doğum yaptı onun tavsiyesiyle ona gidiyoruz bizde. Oskar beye hiç gitmedim onu bilmiyorum. Ne gibi olumsuzluklar var acaba Dr Ayşe ile ilgili ben 2 kere muayene oldum kendisine zaten daha yeni gebeliğim 11 haftalık.
Ben öğrendim uzman doktorlar muayene ücreti 150 profesörler 500 tl. Tahliller ekstra. Hastanenin çok iyi olduğunu söylüyorlar özellikle sadece Doğum üstüne olduğu için.HRS'nin muayene ve doğum ücretleri hakkında bilgin varsa paylaşabilir misin? Bende HRS'nin hem hekim hemde hastane olarak iyi olduğunu duydum ama ücrette çok önemli.
Bende sadece 2 kere gebelik takibi muayenesi için gittim bi sıkıntı yaşamadım. Malesef bizde erkek dr sıkıntısı var yani eşim erkek dr istemiyor bayan olsun istiyor bende daha önce hiç erkek dr gitmedim rahat edemem diye düşünüyorum. Ayşe Sema ile devam edeceğim mecbur eğer bir sıkıntı olursa orda başka dr yok başka hastane denerim artıkBen kendisine hamilelik için değil bir küçük operasyon geçirmem gerektiği için gittim 3 defa.
Derdimi anlattım zaten bir seneden fazladır aynı sağlık sorunum vardı ama kendisi neden göstermeden 3 ay sonra gel dedi
Ben de öyle olunca operasyonu gerçekleştirmeye çekindiğini düşündüm
Gidip başka bir doktorda hallettim problemimi.
Ve arkadaşa katılıyorum kendisine pek soru sorulmuyor ben daha açıklama yapan rahat iletişim kurabileceğim doktorları tercih ediyorum
Gebelik takibi için gelen 2-3 kişi görmüştüm muayeneye gittiğimde. Onlar memnun oldukları hakkında konuşuyorlardı. Memnunsanız devam edin
Ama oskar beyin daha kalabalık olduğu bir gerçek.
Ben de ona gitmeye karar verdim