E edaeat Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2020 88 28 18 27 13 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi edaeat #1 Arkadaşlar diksiyon kursuna gitmek istiyorum bu konuda bir öneri yapabilecek olan var mı
gnalcakan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Haziran 2020 331 1.092 33 14 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi edaeat #2 edaeat .!.: Arkadaşlar diksiyon kursuna gitmek istiyorum bu konuda bir öneri yapabilecek olan var mı Genişletmek için tıkla... bence youtubedan da halledebilirsin bosuna para verme
edaeat .!.: Arkadaşlar diksiyon kursuna gitmek istiyorum bu konuda bir öneri yapabilecek olan var mı Genişletmek için tıkla... bence youtubedan da halledebilirsin bosuna para verme
E edaeat Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2020 88 28 18 27 26 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi edaeat #3 gnalcakan .!.: bence youtubedan da halledebilirsin bosuna para verme Genişletmek için tıkla... Bildiğin önerdiğin bi kanal falan var mı peki
gnalcakan .!.: bence youtubedan da halledebilirsin bosuna para verme Genişletmek için tıkla... Bildiğin önerdiğin bi kanal falan var mı peki