merhaba arkadaşlar pronovias'tan gelinik beğendim çok güzel oldu fiyatı 5500tl :O uçuk bir fiyat.aynısı diktirmek istiyorum fakat moda evlerinin çoğunun dikişi kötü yada çok ucuz kumaş kullanıp değerinden fazla fiyat söylüyorlar. ankarada önerebileceğiniz bir yer varmı teşekkür ederim.
Ben de gelinliğimi Ankarada diktirdim. Gelinliğimi kendim tasarlamıştım ve fotoğrafını götürmüştüm buna göre güzel bir şekilde diktiler. İstersen adres verebilirim.
Ben de gelinliğimi Ankarada diktirdim. Gelinliğimi kendim tasarlamıştım ve fotoğrafını götürmüştüm buna göre güzel bir şekilde diktiler. İstersen adres verebilirim.
merhaba arkadaşlar pronovias'tan gelinik beğendim çok güzel oldu fiyatı 5500tl :O uçuk bir fiyat.aynısı diktirmek istiyorum fakat moda evlerinin çoğunun dikişi kötü yada çok ucuz kumaş kullanıp değerinden fazla fiyat söylüyorlar. ankarada önerebileceğiniz bir yer varmı teşekkür ederim.
ben şu an esra güzel modaw evinde diktiriyorum ve inanılmaz memnunum bana özel tasarım yaptı ve oldukça uygun bir fiyata 1500 duvak filan çiçek dahil
tavsiye ederim çok ilgili ve güleryüzlü bir kadın
gelinliğimi hrb elegant'a diktirmiştim.bende tavsiye üzerine gittim.
ayrıca modeli gösterdim aynısını diktiler.hiçbir problem yaşamadım.
kumaşlar hakkındada bilgi veriyorlar.kandırma durumuda yok.
benim zamanımda karı koca çalışıyorlardı.fiyatlarda piyasaya göre normal,
pazarlık payına göre uygun hatta.
kesinlikle tavsiye ederim.