ayrıntılı ultrasonda ikinci bir gözün bakması iyi olur ama bu ikinci kişinin çok para alan, ünlü doktor olmasına gerek yok. çünkü ikinci kişi istenmesinin nedeni, her bilimsel gözlemin kuralı olan "birden fazla göz, tek gözden iyidir" kuralıdır. yani ultrasona has birşey değil.
ünlü isimler, eyüp ekici ve mustafa salih. eyüp ekici evet çok pahalı ve gelişmiş aletleri var. eğer maksadınız "ay cinsiyeti ne, ay kaşı nasıl, ay ellerini salladı" şeklinde muhabbet edeceğiniz biriyse mustafa salih'i tavsiye etmem çünkü adamın ilgilendiği tek şey: bebeğin sağlığı. 1 saat boyunca her ama herşeye bakıyor fakat sizinle laubalilik adına hiçbirşey konuşmuyor, cinsiyet konusunu açtığınızda size kızabilir de
bizim bebeğimizin böbreklerinde sorun vardı ve erken doğurmam gerekiyordu. o yüzden mustafa salih'e gittik. 1 saat boyunca hiç konuşmadan ultrason yaptı. bebeğin bir pozunu zor aldık, zaten cinsiyeti merak da etmiyordum. iyiki gitmişim dedim. ultrasonda laubali"bebiş" muhabbetlerinden nefret ediyordum. eğer bebeğinizin sağlığı gerçekten tehlikedeyse ve sadece sağlığıyla ilgileniyorsanız mustafa salih'i aşırı tavsiye ederim.
yok, para vereyim benimle "bebiş" muhabbeti yapıp cinsiyet söylesinler, otel konforu olsun diyorsanız diğerlerine başvurabilirsiniz. işi cnsiyet belirlemeye indirip, "cinsiyet yanlış çıkarsa para iade" diyen ve adları "pipici" ye çıkanlar da var