Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da deneyimli bakıcı arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ayk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
2
0
86
Ankara
Ankara Öveçler 4. Caddede oturuyorum. Bakıcı arıyorum. İlgilenenler benimle irtibata geçsin.

merhaba daha önce 3 tane çocuk baktım isterseniz referans da verebilirim konya yolu üzerinde oturuyorum.görüşmek isterseniz mesaj gönderebilirsiniz sitede bakıcı olarak ilanım var.hoşçakalın.

merhaba bende çocuk bakmak istiyorum bununla ilgili olarak sitede ilanım var.daha önce 3 tane çocuk baktım referans verebilirimkonya yolu üzerinde oturuyorum görüşmek isterseniz mesaj atabilirsiniz.

Ben zize birini önerebilirim 12 yıllık tecrübeli çok iyi referansları var çok güvenilir dürüst temiz biridir no çıkmaz ise ziz özelden mesaj yazın ben yazamıyorum iyi günler

Son düzenleyen: Moderatör:
minimum 30 maksimum 50 yaşında, çocuk bakmanın sorumluluğunun bilincinde, yürüme çağında bir çocuğun peşinde koşacak aktiviteye sahip, çocuğun bu aktivitesine yetişemediği için çocuğa engel teşkil etmeyecek, daha önce bu yaşlarda çocuğa bakmış, çocuğun uyuduğu saatlerde öğle ve akşam yemeği yapacak, evin derlenip toplanmasını yapacak, sabah 08:00 geliş, akşam 18:30 çıkış şeklindeki mesaiye uyacak ve bunu aksatmayacak, evde uyulması gereken kurallara riayet edecek, iyi niyet karşılığında iyi niyet bulacak vicdan sahibi bir kişi

Merhaba,
İş için uygunum telefonda daha ayrıntılı ve hızlı görüşülebileceği için aramanızı rica ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm canım tavsiye edebileceğim bir ablamız var ilgilenirsen görüştüreyim.
Kendisi işinden yeni ayrılmış bana bu konuda yönlendirebileceğim birisinin olp olmadığını sordu bende siteden bakabileceğimi söyledim.
Tecrübeli ve güvenilir. İlgilenirsen bende yönlendirebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…