T tuleme Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2008 53 1 96 İstanbul 31 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tuleme #1 Arkadaşlar Ankarada iyi bir çocuk üroloğu biliyormusunuz. Çocuk 12 yaşında, şimdiden ilginize teşekkürler.
Arkadaşlar Ankarada iyi bir çocuk üroloğu biliyormusunuz. Çocuk 12 yaşında, şimdiden ilginize teşekkürler.
L lavanta83 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2010 40 0 36 Adana 14 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tuleme #2 tuleme .!.: Arkadaşlar Ankarada iyi bir çocuk üroloğu biliyormusunuz. Çocuk 12 yaşında, şimdiden ilginize teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Bu soruyu soralı çok olmuş gerçi ama Çocuk üroloğu adı veremem ama ben Atatürk hastanesinde tedavi görüyorum. Bu hastanennin üroloji 1 doktorlarından cok memnunum inşallah gerek kalmamıştır
tuleme .!.: Arkadaşlar Ankarada iyi bir çocuk üroloğu biliyormusunuz. Çocuk 12 yaşında, şimdiden ilginize teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Bu soruyu soralı çok olmuş gerçi ama Çocuk üroloğu adı veremem ama ben Atatürk hastanesinde tedavi görüyorum. Bu hastanennin üroloji 1 doktorlarından cok memnunum inşallah gerek kalmamıştır
A attex Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2012 246 7 46 Ankara 12 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tuleme #3 Kesinlikle gidin ! Gazi üniversitesi Hastanesi Doç.Dr. Billur Demiroğulları hayat kurtarıcım kendisi :)
Kesinlikle gidin ! Gazi üniversitesi Hastanesi Doç.Dr. Billur Demiroğulları hayat kurtarıcım kendisi :)