- 25 Şubat 2019
- 118
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tevfik bey ile ilgili kötü yorumlar okumuştum bu sitede.eskilerde kalmis olabilir yorumlar bir araştırın bulursunuz sanırım.Bende doktor arayisindayim 4 yıldır düşünüyorum bir türlü hem ekonomik hem iyi doktor bulamadım.genelde devlet hastanesinde olanlar şikayetçi memnun değil.iyi doktorlarda çok pahalı bakalım hayırlısı
Ondan randevu almak inanilmaz zor imkansiz gibi nerdeyse :) ama cok iyi incelemeni tavsiye ederim cunku instagraminda gordugum bir burun çok çok kötüydü, baya kalin derili biriydi onun etkisi var tabi ama hic olmamişti.Merhaba,
Ankara’da doktor araştırması yaparken Tevfik hocaya denk geldim ve içime sindi. Güncel olan çok mesaj göremedim.
Hem burun estetiği
hem Ankara’daki doktorlar
hem de Tevfik hoca hakkındaki görüş ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum
Ondan randevu almak inanilmaz zor imkansiz gibi nerdeyse :) ama cok iyi incelemeni tavsiye ederim cunku instagraminda gordugum bir burun çok çok kötüydü, baya kalin derili biriydi onun etkisi var tabi ama hic olmamişti.
İlk bulduğum doktor Gürcan Aslandı. Hala beğeniyorum ama estetikçi olması ve sadece keyfine tekniği ile yapması beni vazgeçirmişti.Ankara'da Gürcan Aslan'ı beğeniyorum ben. Ama burada çok fazla bilgi bulamadım. Şehir olarak düşünme bence. Aklımıza yatan bir doktor bulmak zor çünkü. İstanbul düşünürsen Salih Emre Üregen hakkında hem iyi yorumlar okudum hem de yaptığı burunlar güzel.
Birkaç yıl önce Tevfik Sözen'i ben de düşünmüştüm. Ama buradaki yorumlar fikrimi değiştirdi.
Gazide osman hoca hakkin cok olumlu yorumlar var bi bakin
Ondan randevu almak imkansiz gibi birsey.. alanlar nasil aliyor hic bilmiyorum. Esabil Eker e ameliyat olabilirsiniz.Devlet hastanesinde olmak istiyorum ve Tevfik hoca ile ilgili doktortakvim sitesinde çok olumlu yazılar okudum ama şuan ki ücreti bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Geçmiş olsun. Ben kalkık buluyorum daha doğal istiyorum sizinki nasıl memnun musunuz?Merhaba ben Tevfik bey e 20 Ocak ya ameliyat oldum,sorunuz varsa cevaplayabilirim.fakat Hacettepe den ayrıldı,özel muayenehane açtı dikkate alın bunu