Ankara’da burun estetiği olanlar ve olmak isteyenleeer

Ellfiayy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2019
118
43
Merhaba,

Ankara’da doktor araştırması yaparken Tevfik hocaya denk geldim ve içime sindi. Güncel olan çok mesaj göremedim.

Hem burun estetiği
hem Ankara’daki doktorlar
hem de Tevfik hoca hakkındaki görüş ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum 😊🌸

Tevfik bey ile ilgili kötü yorumlar okumuştum bu sitede.eskilerde kalmis olabilir yorumlar bir araştırın bulursunuz sanırım.Bende doktor arayisindayim 4 yıldır düşünüyorum bir türlü hem ekonomik hem iyi doktor bulamadım.genelde devlet hastanesinde olanlar şikayetçi memnun değil.iyi doktorlarda çok pahalı bakalım hayırlısı

Tevfik bey ile ilgili kötü yorumlar okumuştum bu sitede.eskilerde kalmis olabilir yorumlar bir araştırın bulursunuz sanırım.Bende doktor arayisindayim 4 yıldır düşünüyorum bir türlü hem ekonomik hem iyi doktor bulamadım.genelde devlet hastanesinde olanlar şikayetçi memnun değil.iyi doktorlarda çok pahalı bakalım hayırlısı

Sadece bir kötü yorum okudum. O da daha sonra Özür dilemiş sonradan, önceki ameliyatıyla alakalı olduğunu söylemiş. Onu hatırlıyor olabilirsiniz

Teşekkürler cevap verdiğiniz için ☺️💖

Dilerim aklınıza yatan bir doktor bulabilirsiniz 😇

Merhaba,

Ankara’da doktor araştırması yaparken Tevfik hocaya denk geldim ve içime sindi. Güncel olan çok mesaj göremedim.

Hem burun estetiği
hem Ankara’daki doktorlar
hem de Tevfik hoca hakkındaki görüş ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum 😊🌸
Ondan randevu almak inanilmaz zor imkansiz gibi nerdeyse :) ama cok iyi incelemeni tavsiye ederim cunku instagraminda gordugum bir burun çok çok kötüydü, baya kalin derili biriydi onun etkisi var tabi ama hic olmamişti.

Ondan randevu almak inanilmaz zor imkansiz gibi nerdeyse :) ama cok iyi incelemeni tavsiye ederim cunku instagraminda gordugum bir burun çok çok kötüydü, baya kalin derili biriydi onun etkisi var tabi ama hic olmamişti.

Sanırım kast ettiğiniz kişiyi anladım 🙈 kalın derili olmasının etkisidir inecektir diye düşünüyorum.

Randevu şans meselesi. Deneyeceğim 😊
Teşekkür ediyorum 💐

Ankara'da Gürcan Aslan'ı beğeniyorum ben. Ama burada çok fazla bilgi bulamadım. Şehir olarak düşünme bence. Aklımıza yatan bir doktor bulmak zor çünkü. İstanbul düşünürsen Salih Emre Üregen hakkında hem iyi yorumlar okudum hem de yaptığı burunlar güzel.

Birkaç yıl önce Tevfik Sözen'i ben de düşünmüştüm. Ama buradaki yorumlar fikrimi değiştirdi.

Ankara'da Gürcan Aslan'ı beğeniyorum ben. Ama burada çok fazla bilgi bulamadım. Şehir olarak düşünme bence. Aklımıza yatan bir doktor bulmak zor çünkü. İstanbul düşünürsen Salih Emre Üregen hakkında hem iyi yorumlar okudum hem de yaptığı burunlar güzel.

Birkaç yıl önce Tevfik Sözen'i ben de düşünmüştüm. Ama buradaki yorumlar fikrimi değiştirdi.
İlk bulduğum doktor Gürcan Aslandı. Hala beğeniyorum ama estetikçi olması ve sadece keyfine tekniği ile yapması beni vazgeçirmişti.

İstanbul’daki doktorlar aşırı pahalı geldi. İstanbul’da aklıma yatan da Doğan Pınar oldu.

Teşekkür ederim 🌸

Gazide osman hoca hakkin cok olumlu yorumlar var bi bakin

Bakayım teşekkürler ☺️

Tekrar yazayım. Dr mesut Kaya mutlaka görüşün. 12 yıllık kk üyesiyim ve burnum çok zorluydu. Hoca çok ilgili. İlk muayene ücretsiz. Görüşün, yaptığı ameliyatlara bakın

Devlet hastanesinde olmak istiyorum ve Tevfik hoca ile ilgili doktortakvim sitesinde çok olumlu yazılar okudum ama şuan ki ücreti bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Devlet hastanesinde olmak istiyorum ve Tevfik hoca ile ilgili doktortakvim sitesinde çok olumlu yazılar okudum ama şuan ki ücreti bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Ondan randevu almak imkansiz gibi birsey.. alanlar nasil aliyor hic bilmiyorum. Esabil Eker e ameliyat olabilirsiniz.

Merhaba ben Tevfik bey e 20 Ocak ya ameliyat oldum,sorunuz varsa cevaplayabilirim.fakat Hacettepe den ayrıldı,özel muayenehane açtı dikkate alın bunu

X