Ankara’da burun estetiği olanlar ve olmak isteyenleeer

Siz özeldeyken mi oldunuz ne kadar ödediniz acaba
Ben Hacettepedeyken randevu almıştım ama randevudan bir kaç ay sonra ameliyat oldum.o sürede özel e geçmişti.fiyat hakkında bi şey söylemem doğru olmaz,çünkü ben fiyat için çok önceden konuşmuştum

Benim iş arkadaşımda elvan yuksel e oldu ucuz yapıyor diye ama hayatı karardı .delikler eşit değil ve yüzüyle alakası yok burnun .1 tl ucuz diye ona yaptırdı ama gitti ameliyatlı buruna bir de dolgu yaptırdı düzeltmeye çalıştı sakın gitmeyin hep aynı burunları yapıyor zaten devlet hastanesindeydi zamanında gidenler ücretsiz diye gitti ama artık prayla kimse kendini rezil etmesin

Benim iş arkadaşımda elvan yuksel e oldu ucuz yapıyor diye ama hayatı karardı .delikler eşit değil ve yüzüyle alakası yok burnun .1 tl ucuz diye ona yaptırdı ama gitti ameliyatlı buruna bir de dolgu yaptırdı düzeltmeye çalıştı sakın gitmeyin hep aynı burunları yapıyor zaten devlet hastanesindeydi zamanında gidenler ücretsiz diye gitti ama artık prayla kimse kendini rezil etmesin
Ben de Elvan hocaya olmak çok istemiştim ben de 2 bin diye başka hocaya oldum ben de sonuçtan memnun değilim keşke Elvan hocaya olsaydım diyordum demek ki ameliyat işi şans birazda

X