Ankara da Bülent hocaya giden Doğum yaptıran takibini yaptıran var mı arkadaşlar? Sanırım ben ona başlayacağım, son karar olarak. Gidip de memnun kalan var mı doğumunuz olduysa nasıl geçti genelde nasıl Doğum yaptırıyor bilen var mı?
Benim kontrollerim akpol/akropol hastanesindeydi. Latife Aksoydu doktorum. Memnundum ama sanırım Bülent bey daha iyi. Hastaneye gidince görürsünüz. Kapısının etrafındaki duvarlar ona yapılan resimlerle yazılarla yaptırdığı doğum resimleriyle dolu. Tabi kaldirmadilarsa. Benim zamanimda kontrol 70 tlydi
Tahliller dahil mi? Eğer öyleyse normal ama sadece muayene pahalıymış 9 ay sürecek bir şey dünyanın parasını vericez desenize :)
Yarın alayım randevuyu o zaman. Peki takibi devlette olsam doğumu o yapsa kabul ediyor mu?
Kabul ediyor canım. Bende kontrolleri orda doğumu devlette yaptım. Mesela kan tahlili istiyordu ben sağlık ocağında yaptırıyordum oraya sonucunu gösteriyordum. Zorla orada yaptırmıyorlar yani
Ah çok sevindim çünkü beklenen bir bebek değildi Yeni de ev aldık Yeni şehir filan şimdi bir de ay da 200-250 verirsem sarsılırım. Tahlile ayrı alıyor dediniz çünkü. O zaman bende devlette kontrol olayım Doğuma 2 ay kala Bülent hocaya başlarım.
İnşallah canım. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Doğumda 2500 du normalde sezeryanda. 2. cı olursa inşallah bende doğumu orda düşünüyorum
İnşallah canım dilerim tez zamanda kavuşursun. Allah hepimizin yardımcısı olsun Doğum parası önemli değil bir kerelik veririm de tahliller için özele güvenmiyorum. Para için onu da yapalım bjnu da yapalım derler diye çekiniyorum. Artık devlette başlayıp doğumu orda yapacağım demek ki kabul eder umarım.
Amin insallah canim cumlemize.Eder canım niye etmesin. Yok öyle yapmıyor bu hastane ama bazi fiyatları uçuk. Mesela benim kan uyuşmazlığım var oradaki fiyatı 250 TL. Ben eczacılar birliğinden 18 liraya alıyorum. Biraz uğraşıyorum tabi ki hastaneye git onaylat geri eczacılar birliğine git falan ama aradaki rakam çok fazla. Yol parasıyla beraber en fazla 30 vermiş oluyorum
Bende de vardı o bir aşı vardı onu oldum geçti. Sen sürekli mi oluyorsun?
Canim bu gecici bisey degil kan grubun ne senin
A negatif benim eşimin pozitif ama rogamdı sanırım bir iğne oldum doktor tamamen sorun kalmadı dedi. Yaklaşık 300 tl lik bir iğneydi zor bulduk
Bende negatifim. Bu geçici bişey değil bunu çok çok iyi araştır canım. Öyle geçici bi iğnesi olsa bende verirdim 300 geçerdi ama yok öyle bişey
Şimdi tekrar sordum doktora bu doğumu gerçekleştirdiğimde bebeğin kan grubu benim grubumla aynı olursa tekrar aynı iğneyi olmam yeterliymiş, ama babasının grubundan olursa hiç bir sorun yokmuş.
Hayır canım kan grubu seninle aynı olursa sorun yok ama bebeğin pozitif olursa kanı zehirliyor. O yüzden doğum yaptığında hemen vuruyorlar. Dediğim gibi bu geçici bişey değil. Neden 300 lira verdiniz ki canım. Rogam eczacılar birliğinde 18 TL
Bülent beyin adını görünce hemen yorum yazmam gerek diye düşündüm.
Çok memnun kaldım mayıs ayında doğum yaptım. Onun için gercekçi bir insan diyebilirim. İnanılmaz güven verir yeri gelir azarlar kilo alınması durumunda minik kızgın uyarı gelir, Allâh kısmet ederse diğer çocuklarımı da onda doğum yapmak istiyorum. Aile gibi hissediyordum ve her oraya gidişimde kendimi matemik
Dersine giricek öğrenci gibi hissediyordumhafif korku ve telaş içinde, ,,
Kilo almamisimdir inşallah falan falan gibi.
Gereksiz testler yaptırmayan gereksiz ilaç vermeyen biri.
Ben normal doğum olmasını çok istedim oda istedi bebeğim ters olduğu için sezeryan oldum.ama döner diye son zamana kadar bekletti beni . Suyum geldi zamanım doldu mecbur sezeryan oldum.
Çok iyi bir doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?