Ankara'da Bülent Alp Aydın

Tam tersi yani. Doğrudur ben anlamadım demek ki zaten de dinleyemedim gittiğimde detaylı öğrenirim diye. Valla internette de okudum doktorun dediği gibi bir seferlik ikinci Doğumda kan grubuna göre belki bir daha diye yazıyor. Anlamadım.

Acelem vardı canımm o yüzden 72 saatim dolmadan vurdurmam gerekiyordu.

Canim soyle bişey bebeğin kan grubu sana uyuyorsa bu doğumunda bi daha iğne yapmıyorlar ama ikinci doğumunda tekrar iğne oluyorsun. Yani bi kere oldu bitti diye bişey yok. Bu doğumunda bitti belki ama diğer doğumunda tekrar iğne yapılacak onu diyorum. Doğuma bile gerek olmuyor bazen. Ben 2 ay önce düşük yaptım yine rogam yaptılar mesela

Benim de kuzenim Doğum yaptı Bülent hocada. Bende gerçekte bu kadar iyi mi diye merak etmeye başlamıştım ki mesajını gördüm çok mutlu oldum. Gereksiz kilo almak bende söz konusu olmayacağı için sanırım kızması gereken bir konu da olmayacak belki kilo al diye kızabilir zira 38 kiloyum şu an :) inşallah da alırım ve Benimle kalır kilolar :)
Rahimde darlık var benim sezeryan olmam gerekiyor benim için büyük bir ameliyat herkes beş dakika sürüyor dese de çünkü daha önce ameliyat narkoz tecrübem Yok. Emin ellerde olmak istiyorum. Tereddüt etmeden kendimi teslim etmek istiyorum en önemlisi en az acıyla kucağıma bebeğimi sağlıkla almak istiyorum allah kısmet eder nasip ederse. Bülent hoca da vesile olacak inşallah :)

Ameliyattan çok korkan asla istemeyen ben bebek ters olduğu için mecbur oldum. Epidural oldum 5dk sürdü ve hiç acı sizi hissetmedim hani derler ya sonrasında bel ağrısı başka ağrılar oluyor diye. Bence işin ehli bir doktor hiçbir ağrım olmadı hala daha yok.üşutunce ameliyat yeri sızlar derler o bile yok. Ben dr konusunda çok seçici biriyimdir hatta baya kıl biriyimdir. Farklı şehirden ank geldim çok zorlandım .çünkü benim cilt dRum, kadın hastalıkları drum Vs hep bellidir.her dra gitmem ilaç basan drlari da hiç sevmem. Bebeğini kuçağına sağlıkla al inşallah. 3 yıl sonra nasip olursa tekrar anne olmayı istiyorum :anneadayı:

Benim de kuzenim Doğum yaptı Bülent hocada. Bende gerçekte bu kadar iyi mi diye merak etmeye başlamıştım ki mesajını gördüm çok mutlu oldum. Gereksiz kilo almak bende söz konusu olmayacağı için sanırım kızması gereken bir konu da olmayacak belki kilo al diye kızabilir zira 38 kiloyum şu an :) inşallah da alırım ve Benimle kalır kilolar :)
Rahimde darlık var benim sezeryan olmam gerekiyor benim için büyük bir ameliyat herkes beş dakika sürüyor dese de çünkü daha önce ameliyat narkoz tecrübem Yok. Emin ellerde olmak istiyorum. Tereddüt etmeden kendimi teslim etmek istiyorum en önemlisi en az acıyla kucağıma bebeğimi sağlıkla almak istiyorum allah kısmet eder nasip ederse. Bülent hoca da vesile olacak inşallah :)

Canım benim arkadaşım bülent hocada doğum yaptı eşi şehir dışında görevde olduğu için kontrollerine ben gittim arkadaşımın süper bi hoca bülent hoca.Arkadaşımın özel bi durumu vardı sezaryen olması gerekiyordu sezaryen oldu bir dikiş atmış sanırsın doğum yapmamış eli de çok hızlı arkadaşım girdikten 10 dk sonra bebişinin ağlamaları geldi:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ay kızlar teşekkür ederim içim rahatladı bende devlette kontrol olup Doğuma Bülent hocaya gitmeyi düşünüyorum aslında nazımla oynayan bir doktor istiyorum çünkü canım çok tatlı. O ameliyata girmek fikri bile şu an korkutuyor ki daha 3 haftalığım. İnşallah benim de kolay geçer

Canim soyle bişey bebeğin kan grubu sana uyuyorsa bu doğumunda bi daha iğne yapmıyorlar ama ikinci doğumunda tekrar iğne oluyorsun. Yani bi kere oldu bitti diye bişey yok. Bu doğumunda bitti belki ama diğer doğumunda tekrar iğne yapılacak onu diyorum. Doğuma bile gerek olmuyor bazen. Ben 2 ay önce düşük yaptım yine rogam yaptılar mesela
Bugün doktora gittim canımm muayene için kan verdim yarın alıcam durumumu da anlattım Doğum olsun sonra karar verilir yapılması gereken iğneydi onu ds olmuşsun sorun yok dedi inşallah öyledir

Bugün doktora gittim canımm muayene için kan verdim yarın alıcam durumumu da anlattım Doğum olsun sonra karar verilir yapılması gereken iğneydi onu ds olmuşsun sorun yok dedi inşallah öyledir

Evet canım şimdilik problem yok. Rabbim doğumunda kolaylıklar versin inşallah

Evet canım şimdilik problem yok. Rabbim doğumunda kolaylıklar versin inşallah
Amin inşallah bir çırpıda çıkartırım :) çıkartmak nasıl bir kelime oldu öyle :) hayırlısı olsun sanırım doğumu yaparsam her ameliyatı olurum gibi geliyor

Back
X