- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
- Konu Sahibi in vino veritas
-
- #1.341
Sadece demirtaş görünüyor ama mağdur edebiyatını da yapmaya devam ediyor,insanlardan tepki oyları toplamaya devam ediyor.ben kendi adıma sorgulamiyorum artık,oy da kullanmicam.elbette mükemmel şartlar altında yaşamıyoruz ama bir kap yemeğe muhtaç,pislik içinde,banyoya muhtaç mültecileri gördükçe kendimi yerlerine çok rahat koyar oldum,kimin yaptığını bilmiyorum ama neden yaptıkları çok açık.tarih tekerrür ediyor,edecek.ben de tam olarak oy verenlerin dedim zaten. X partiye oy verenler diye özel bir tanım yapmadım.
elbette herkes söylediği her şeyi dikkat etmeli, özellikle de böyle hassas dönemlerde.
ancak bu dikkat uyarılarını herkesi kapsayacak şekilde yapmalıyız. sadece Demirtaş'ın söylemleri görülüyor ama dünden de beri twitterda kin ve nefret kusan AKP bilmem ne teşkilatı üyelerini de görmeliyiz. insanlara vampir diyen AKP'li üyeleri, ona buna tehdit savuran Cem Küçüğü
ne olacak canım öldülerse burası Orta Doğu diyen Mehmet Barlas'a da bir uyarı çekmek lazım.
bunu en çok da AKP'lilerin yapması lazım.
biz zaten yapıyoruz.
ama AKP'nin içindeki kin ve nefret söylemini temizlemek AKP'nin, bunu yapmazsa hesabını sormak AKP seçmeninin görevidir.
bu saldırıdan sadece 1 gün önce Sedat Peker, cüppeli tarikatçıları yanına alıp "Oluk Oluk Kan Akacak" dedi, sonra da AKP'ye oy istedi.
kaçınız tepki gösterdiniz?
bunlar iyi sözler değil, bu zamanda bunlara ihtiyacımız yok diye kaçınız bir şey söyledi.
hangi AKP'li yönetici, kim bu adam, bizim için hangi hakla oy topluyor, bir mafya eskisinin bizim partimizle ne işimiz olur dedi?
bu dediklerim sadece AKP için geçerli değil, siz söylediğiniz için AKP'yi örnek verdim.
CHP, HDP, MHP için de geçerlidir, bu dediklerim, bu partilerin seçmeni olarak bizim için de geçerlidir.
Dans canlari tatil istemis :)Arkadaşlar bu başlıkta yazmayaydım çok iyidi lakin hepiniz burdasınız ve az buçuk bununla ilgili. tabipler odası grev düzenlemiş. Doktorlar pzartesi salı çalışmayacakmış. Bu ne iş bilen beri gelse. Ben gribim. Aile hekimine gidip rapor alcaktım.
ben de tam olarak oy verenlerin dedim zaten. X partiye oy verenler diye özel bir tanım yapmadım.
elbette herkes söylediği her şeyi dikkat etmeli, özellikle de böyle hassas dönemlerde.
ancak bu dikkat uyarılarını herkesi kapsayacak şekilde yapmalıyız. sadece Demirtaş'ın söylemleri görülüyor ama dünden de beri twitterda kin ve nefret kusan AKP bilmem ne teşkilatı üyelerini de görmeliyiz. insanlara vampir diyen AKP'li üyeleri, ona buna tehdit savuran Cem Küçüğü
ne olacak canım öldülerse burası Orta Doğu diyen Mehmet Barlas'a da bir uyarı çekmek lazım.
bunu en çok da AKP'lilerin yapması lazım.
biz zaten yapıyoruz.
ama AKP'nin içindeki kin ve nefret söylemini temizlemek AKP'nin, bunu yapmazsa hesabını sormak AKP seçmeninin görevidir.
bu saldırıdan sadece 1 gün önce Sedat Peker, cüppeli tarikatçıları yanına alıp "Oluk Oluk Kan Akacak" dedi, sonra da AKP'ye oy istedi.
kaçınız tepki gösterdiniz?
bunlar iyi sözler değil, bu zamanda bunlara ihtiyacımız yok diye kaçınız bir şey söyledi.
hangi AKP'li yönetici, kim bu adam, bizim için hangi hakla oy topluyor, bir mafya eskisinin bizim partimizle ne işimiz olur dedi?
bu dediklerim sadece AKP için geçerli değil, siz söylediğiniz için AKP'yi örnek verdim.
CHP, HDP, MHP için de geçerlidir, bu dediklerim, bu partilerin seçmeni olarak bizim için de geçerlidir.
Dans canlari tatil istemis :)
Calismayarak mağdur ettikleri hastaları düşünmeden mesaj vereceklerini sanma komikligi anlayacağın
Bizde hangi eylem mantikli ki bu da olsun
mağdur değil mi?Sadece demirtaş görünüyor ama mağdur edebiyatını da yapmaya devam ediyor,insanlardan tepki oyları toplamaya devam ediyor.ben kendi adıma sorgulamiyorum artık,oy da kullanmicam.elbette mükemmel şartlar altında yaşamıyoruz ama bir kap yemeğe muhtaç,pislik içinde,banyoya muhtaç mültecileri gördükçe kendimi yerlerine çok rahat koyar oldum,kimin yaptığını bilmiyorum ama neden yaptıkları çok açık.tarih tekerrür ediyor,edecek.
Birde dün gaz bombası sıkıldı diye sağlık gorevlileri işlerini yapamadı gibi bir yorum okumuştum.
Polis ekipleri içeriye taşla sopayla alınmıyordu videolarda.
Görünenin aksine..
Dünkü bahaneyi anlarım. Bilemiyorum ne oldu görmedim orda değildim. Ama 2 gün grev çok değil mi? Sadece acil çocuk doğum ve kanserli hastalara bakılacakmış.
hayır doğru anlamışsınız.Ben o haberi birkaç defa okudum.
Oy olmazsa oluk oluk kan akacak dememiş ki..
Pkk bitmezse bu olacak demiş.
Yanlış mı anlamışım ?
sadece Tabipler Odası değil, bildiğim kadarıyla DİSK ve KESK de grev kararı alacaktı, aldılar mı emin değilim ama, bir araştırmak lazım.Arkadaşlar bu başlıkta yazmayaydım çok iyidi lakin hepiniz burdasınız ve az buçuk bununla ilgili. tabipler odası grev düzenlemiş. Doktorlar pzartesi salı çalışmayacakmış. Bu ne iş bilen beri gelse. Ben gribim. Aile hekimine gidip rapor alcaktım.
sadece Tabipler Odası değil, bildiğim kadarıyla DİSK ve KESK de grev kararı alacaktı, aldılar mı emin değilim ama, bir araştırmak lazım.
acil servisi bir dene istersen.
Evet çok. Gerekçeleri neymiş biliyor musun ?
Ben anlayamıyorum,suan anlamam mümkün değil.ben güneydoğuda bir ilde matematik ogretmeniyim.9 .sınıfların dersine giriyorum.bir görseniz pırıl pırıl hepsi,çok tatlı,sevimli,akıllı.Ama yüzde doksaninin üniversite hatta liseyi bitirme gibi bir derdi yok.dersten kaçıp polise taş atmaya gidiyorlar,gururla...polis asker görünce küfür ediyorlar,törenlere kalmıyor,kalsalarda marşımızı okumuyorlar.o çocuklar heryerde bomba,zırhlı polis var zannederek büyüyor.çocuk onlar... Onları ufak bir olayda sokağa çağıran da demirtaş.gençler okuyun,vatana,millete faydalı olun,hayatınızı kazanın,insan gibi yaşayın,gezin,kitap okuyun,polise askere taş atmayın onlar sizi koruyor dediği gün anlayacağım...mağdur değil mi?
hayatım boyunca HDP'ye oy vermedim, sosyalistlerle çok ciddi fikir ayrılıklarım vardır
ama
bir durun düşünün.
bu insanlar
Diyarbakırda 4 kişi
Suruçta 33 kişi
Ankarada kim bilir kaç kişiyi
toprağa verecekler.
bakın hepsinde paramparça çıkardılar arkadaşlarını enkazdan.
HDP ile inanılmaz fikir ayrılıklarım var.
fakat bu parti yasal bir parti.
evet terör örgütüyle arasına mesafe koymadığı için ben de oy vermem
evet Kürt halkının temsilcisi sadece HDP olmalı
evet silahla hak aranmaz.
evet öldürülen askerler, polisler bizim evlatlarımız, onların tetikçilerine sahip çıkmamaları lazım.
evet bunların hepsini eleştiriyorum.
ve sırf bu sebeple HDP'ye oy vermedim, vermeyeceğim.
lakin
siz hayatınızda hiç patlayan bir bomba gördünüz mü?
ben gördüm.
bir cumartesi günü, İzmir'de Bornova Özkanlar'da bir bomba patladı.
ölen insanlar gördüm ben.
karnına şarapnel parçaları saplanan, bağırsakları yola dökülmesin diye karnına çul çaput sarılan bir insan gördüm.
gözümün önünde 4-5 metre ötemde patladı.
insan nasıl ölür, nasıl parçalanır gördüm.
o yüzden
bugün Adli Tıptan evladını paramparça bir halde alan ana babanın acısını da anlıyorum.
tüm siyasi hatalarına rağmen Selahattin Demirtaş'ı da anlıyorum, onaylamıyorum ama anlıyorum.
ve Demirtaş'ı anlamam, öldürülen, katledilen gencecik askerlere, polislere de içimin yanmasını engellemiyor.
kalbim ne yazık ki hepsinin acısını alacak kadar büyük.
bu yüzden de muhtemelen bazılarınızdan daha az yaşayacağım.
Güneydoğu, Doğu Anadolu bu ülkenin kanayan yarası. hem şımarık çocuğu, hem üvey evladı. 90'lı yılları hatırlar mısınız, bilmiyorum.Ben anlayamıyorum,suan anlamam mümkün değil.ben güneydoğuda bir ilde matematik ogretmeniyim.9 .sınıfların dersine giriyorum.bir görseniz pırıl pırıl hepsi,çok tatlı,sevimli,akıllı.Ama yüzde doksaninin üniversite hatta liseyi bitirme gibi bir derdi yok.dersten kaçıp polise taş atmaya gidiyorlar,gururla...polis asker görünce küfür ediyorlar,törenlere kalmıyor,kalsalarda marşımızı okumuyorlar.o çocuklar heryerde bomba,zırhlı polis var zannederek büyüyor.çocuk onlar... Onları ufak bir olayda sokağa çağıran da demirtaş.gençler okuyun,vatana,millete faydalı olun,hayatınızı kazanın,insan gibi yaşayın,gezin,kitap okuyun,polise askere taş atmayın onlar sizi koruyor dediği gün anlayacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?