Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Aynen katılıyorum.
A partisi yapmaz, yok B partisi niye yapsın.
Hay kafanıza C partisi kadar taş düşsün, ne olsa ondan biliyorsunuz gibi düşüncelere anlam veremiyorum.

Çok önemli bir şeyi unutuyor pek çok kişi.

Siyasetin içinde her pislik döner.
Altını çiziyorum her pislik...

Bilirsiniz karşınızda bir bataklık var
Biz güçlüyüz biz uçarız kaçarız diye batağa girersiniz ve yavaş yavaş batak kendine çeker artık kaçma imkanınız yoktur bugün türkiye yavaş yavaş ortadoğu batağına batmış durumda
Siz aydınlarınızı susturur dünyanın kanını donduran bir örgütü desteklerseniz kalifiye insanları red edip sizi destekleyen insanlar mafya bile olsa gözyumup liseli öğrencileri hapsederseniz daha bunlar iyi günlerimiz
ne devlet ama
Ekonomi iyiymiş köprü liman yol yapmışsımız kimin umrunda insanlık öldükten sonra

kandirilmakmi?bu dedgne kendin inaniyomusun?yani smdi sana gore hcbi ihmal yok oylemi..yda insanlar boyle düsünerek hükümeti mi karaliyo? tmm bi tarafin var ama bu knuda körü körüne korumak yerine biraz objektif ol bnce.

Bulundugum ilde bir semtte sokaga cikma yasagi var..catisma cikmis yarim saat once halktan agir yaralilar var ve ambulanslarin girisine izin verilmiyor.nerdenmi biliyorum o semtte yasayan tanidiklarimiz var...sokaga cikma yasagini cignemenin cezasi 100 tl.fakat doguda olum maalesef..bilin istedim..

kandirilmakmi?bu dedgne kendin inaniyomusun?yani smdi sana gore hcbi ihmal yok oylemi..yda insanlar boyle düsünerek hükümeti mi karaliyo? tmm bi tarafin var ama bu knuda körü körüne korumak yerine biraz objektif ol bnce.
Zaten guvenlic gucleri olsa suc, olmasa suc. Oraya yiginla guvenlik gucu gelip, herkesi arayip taramak istese, ortaligi ayaga kaldirirlardi. Vay efendim baris gosterisinde polis neden var, neden arama var diye. Polise saldirirlardi direk. Sonra da haberleri hazir yandas medyadan. Baris mitingine polis engeli diye. Polis olmayinca da, polis onlem almadi, polis bizi korumadi. Ulan polis ne yapsin. Ne yapsa suc.

Ortada sorgulanması gereken birşey varsa bunu sadece akp seçmeni yapmamalı. Söylenen her sözün,yapılan her hareketin öZellikle insanları öfkeye,taşkınlığa yönlendiren her paylaşımın topyekün hepimize,devletimize zarar verdiğinin farkında olmalı herkes. Tepki gosteren insanlar da bu ayrıntıya dikkat etmeli.

Bende doğuda bir ilde yaşıyorum,burasida karışık.yemin ederim şimdiden stok yaptım,yasak olsun burnumu uzatmam dışarı,camlara bile yaklaşmam.İnsanların bu cesaretini anlamıyorum.ambulanslarin can güvenliği varmı ki olay yerine girsin.ışte bu yüzden devleti savunuyoruz,devletin zayıf olduğu yerlerde anarşi hakim.bugün suriyede hergün yüzlerce insan kim vurduya gidiyor. Kimse kimseye hesap soramiyor.allah sonumuzu hayır etsin.

eylem ypan insanlar saldirganmi oluyo? konuyu bmbaska yerlere cekiyosun .burda hükümete düsen gerekli onlemleri almakti..alinmadgi icin insanlar tepki veriyo.bu da gayet normal..bu tepkiler verilen oylari nasil etkileyecek onemli olan bu bnce..umarim lafta kalmaz

Dünkü yürüyüş barış için olduğu kadar bayrak mitinglerine tepki olarak da yapıldı. Bu devletin çatısı altında yaşayan vatandaşların ülkenin bayrağı ile yapılan barış mitinglerine bu hazımsızlığı neden? Türkiye bayrağı ile olmayan, Türkiye devleti çatısı altındaki olmayan barış ne demektir? Türkiye cumhuriyeti bayrağıyla yapılan miting ne kadar türk faşizmi kokuyorsa bayraksız yapılan miting de benim için o kadar Kürt faşizmi kokuyor. Tabi bu benim için ne mitingin meşruiyetini zedeler ne de ölümleri haklı yapar. Ama yine de mitingi sorgulamadan edemiyorum. Bu devlete ve millete düşmanlık besleyenler olduğu sürece Faşist kelimesi bana Türk faşistlerden önce Kürt faşistlerini çağrıştıracaktır.

Terör örgütü yapamazmiş bu saldırıyı! Niye? Neden yaapmasın?çokmu merhametliler?

Hamile karısının yanında asker şehit etmedilermi? Uykuda insanları vurmadilar mi? Yol kesip ailelerinin gözü onunde sivil haldeyken polisimizi şehit etmedilermi? Çocukları kaçırmadilarmi? Saymakla bitmez!!!

ben de tam olarak oy verenlerin dedim zaten. X partiye oy verenler diye özel bir tanım yapmadım.
elbette herkes söylediği her şeyi dikkat etmeli, özellikle de böyle hassas dönemlerde.
ancak bu dikkat uyarılarını herkesi kapsayacak şekilde yapmalıyız. sadece Demirtaş'ın söylemleri görülüyor ama dünden de beri twitterda kin ve nefret kusan AKP bilmem ne teşkilatı üyelerini de görmeliyiz. insanlara vampir diyen AKP'li üyeleri, ona buna tehdit savuran Cem Küçüğü
ne olacak canım öldülerse burası Orta Doğu diyen Mehmet Barlas'a da bir uyarı çekmek lazım.
bunu en çok da AKP'lilerin yapması lazım.
biz zaten yapıyoruz.
ama AKP'nin içindeki kin ve nefret söylemini temizlemek AKP'nin, bunu yapmazsa hesabını sormak AKP seçmeninin görevidir.
bu saldırıdan sadece 1 gün önce Sedat Peker, cüppeli tarikatçıları yanına alıp "Oluk Oluk Kan Akacak" dedi, sonra da AKP'ye oy istedi.
kaçınız tepki gösterdiniz?
bunlar iyi sözler değil, bu zamanda bunlara ihtiyacımız yok diye kaçınız bir şey söyledi.
hangi AKP'li yönetici, kim bu adam, bizim için hangi hakla oy topluyor, bir mafya eskisinin bizim partimizle ne işimiz olur dedi?
bu dediklerim sadece AKP için geçerli değil, siz söylediğiniz için AKP'yi örnek verdim.
CHP, HDP, MHP için de geçerlidir, bu dediklerim, bu partilerin seçmeni olarak bizim için de geçerlidir.

yani nerenizle okuyorsunuz diyeceğim, ağır kaçacak.
PKK kat'i suretle terör eylemi yapmaz, onlar zaten dağa çiçek toplamaya çıkan Hippilerdir diyen biri mi var, siz bunu dediğimizi mi sanıyorsunuz, algı da bir saçmalık mı yapıyorsunuz?
PKK eli kanlı bir terör örgütüdür.
NOKTA.
buraya kadar ayrıldığımız bir yer yok.
bunu 1 milyonuncu kez söylemekten infilak etmek üzereyim ama
BİZCE, bunu yapan PKK değil. zira terör örgütleri çıkarları doğrultusunda eylem yaparlar.
ki
İHALE IŞİD'e KALIYOR.
DÜNDEN BERİ IŞİD HÜCRELERİNE BASKIN YAPIYOR EMNİYET.
ya bizim yazdığımızı okuyun ve ona göre bize suçlama yöneltin.
ya da anladıklarınızı kendinize saklayın, en azından ucu kanlı ithamlarınızı.
PKK'yı savunuyorsun ithamlarınıza dikkat edin. birinin kafası kızar, kapınızda polis bulur, savcıya anlatırsınız vatanseverliğinizi.

Arkadaşlar bu başlıkta yazmayaydım çok iyidi lakin hepiniz burdasınız ve az buçuk bununla ilgili. tabipler odası grev düzenlemiş. Doktorlar pzartesi salı çalışmayacakmış. Bu ne iş bilen beri gelse. Ben gribim. Aile hekimine gidip rapor alcaktım.

Egri oturup dogru konusalim. Yapilan her eylemde polis sirf guvenligi saglamak icin bile yer aldiklarinda, polise saldirilmadi mi? Izinsiz yapilan gosterilere polis izin vermedigi icin polise saldirmadilar mi? Bunlar yalan mi? Eylem yapan insanlarin bir kisminin amaci kargasa cikarip, polisi karalamak, bunun uzerinden hukumeti karalamak. Basi dara düşen polis diyor hemen. Neden saldiriyorlar polise o zaman? Korunmak istiyorsan, seni koruyacaga saldirmayacaksin arkadasim. Ben hem polise tas atarim, her turlu pisligi yaparim, hemde polis beni korusun diyemezsin. Ha siz simdi dersiniz ki bu polisin gorevi. Boyle vicdan yoksunu bu insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…