- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
- Konu Sahibi in vino veritas
-
- #1.321
Her şey olabilir valla. Ortada çıkar varsa millet vekilini de öldürür. Ama bu işin içinde hdp varsa bile hükümetten bağımsız bir şey yapmış olamaz. Ben şu neden kendi milletvekilini öldürsünü anlamıyorum. Öldürür herkes herkesi öldürür. Kimseye inancım yok şu ülkede artık.
kandirilmakmi?bu dedgne kendin inaniyomusun?yani smdi sana gore hcbi ihmal yok oylemi..yda insanlar boyle düsünerek hükümeti mi karaliyo? tmm bi tarafin var ama bu knuda körü körüne korumak yerine biraz objektif ol bnce.Kardesim kac bi 95 kisi oldu bu ulkede? Neden goze alamayacaklarini dusunuyorsunuz? Hicbir orgut kendi iclerinde ters dusmuyor mu? Pkk lilar dagda kendi iclerinde ters dusup de, islerine gelmeyenleri oldurmuyorlar mi? Neden imkansiz gozukuyor bunlar size? Amaclarina ulastiklarini da goruyoruz zaten. Sosyal medyadan destek yagiyor. Lanet yagiyor hukumete. Bunu unutmayacagiz acisini cikartacagiz mesajlariyla dolu sosyal medya. Cok guzel kandirildi milletimiz iste. Bakalim bundan sonra neler olacak.
Zaten guvenlic gucleri olsa suc, olmasa suc. Oraya yiginla guvenlik gucu gelip, herkesi arayip taramak istese, ortaligi ayaga kaldirirlardi. Vay efendim baris gosterisinde polis neden var, neden arama var diye. Polise saldirirlardi direk. Sonra da haberleri hazir yandas medyadan. Baris mitingine polis engeli diye. Polis olmayinca da, polis onlem almadi, polis bizi korumadi. Ulan polis ne yapsin. Ne yapsa suc.kandirilmakmi?bu dedgne kendin inaniyomusun?yani smdi sana gore hcbi ihmal yok oylemi..yda insanlar boyle düsünerek hükümeti mi karaliyo? tmm bi tarafin var ama bu knuda körü körüne korumak yerine biraz objektif ol bnce.
Ortada sorgulanması gereken birşey varsa bunu sadece akp seçmeni yapmamalı. Söylenen her sözün,yapılan her hareketin öZellikle insanları öfkeye,taşkınlığa yönlendiren her paylaşımın topyekün hepimize,devletimize zarar verdiğinin farkında olmalı herkes. Tepki gosteren insanlar da bu ayrıntıya dikkat etmeli.öncelikle AKP seçmeni şunu anlamalı. hükümet ve devlet aynı şey değildir.
hükümeti sorumlu tutmakla, devleti sorumlu tutmak farklı şeylerdir.
merak etmeyin ABD basınını biraz takip eden insanlar Amerikalıların ciddi bir bölümünün 11 Eylül için Devletini suçladığını biliyor.
eğer bahsettiğiniz Selahattin Demirtaş'ın sözleri ise, tavır olarak doğru bulmuyorum, kendi adıma. şu dönemde ihtiyacımız olanın biraz da sakinlik olduğunu düşünüyorum.
Devlet yaptı, AKP yaptı demem ama insanların, oy verenlerin, oy alanların şapkalarını önlerine koyup düşünmeleri gereken noktayı geçmek üzere olduğumuzun farkındayım.
fakat şöyle bir şey var, ortada güvenlik zaafiyeti olduğu gün gibi açıkken, olmadığını ve istifa etmeyeceğini gülümseyerek söyleyen bir bürokrat bakan yerinde duruyorken insanların tepkisini anlamak bu kadar zor olmasa gerek.
Bende doğuda bir ilde yaşıyorum,burasida karışık.yemin ederim şimdiden stok yaptım,yasak olsun burnumu uzatmam dışarı,camlara bile yaklaşmam.İnsanların bu cesaretini anlamıyorum.ambulanslarin can güvenliği varmı ki olay yerine girsin.ışte bu yüzden devleti savunuyoruz,devletin zayıf olduğu yerlerde anarşi hakim.bugün suriyede hergün yüzlerce insan kim vurduya gidiyor. Kimse kimseye hesap soramiyor.allah sonumuzu hayır etsin.Bulundugum ilde bir semtte sokaga cikma yasagi var..catisma cikmis yarim saat once halktan agir yaralilar var ve ambulanslarin girisine izin verilmiyor.nerdenmi biliyorum o semtte yasayan tanidiklarimiz var...sokaga cikma yasagini cignemenin cezasi 100 tl.fakat doguda olum maalesef..bilin istedim..
eylem ypan insanlar saldirganmi oluyo? konuyu bmbaska yerlere cekiyosun .burda hükümete düsen gerekli onlemleri almakti..alinmadgi icin insanlar tepki veriyo.bu da gayet normal..bu tepkiler verilen oylari nasil etkileyecek onemli olan bu bnce..umarim lafta kalmazZaten guvenlic gucleri olsa suc, olmasa suc. Oraya yiginla guvenlik gucu gelip, herkesi arayip taramak istese, ortaligi ayaga kaldirirlardi. Vay efendim baris gosterisinde polis neden var, neden arama var diye. Polise saldirirlardi direk. Sonra da haberleri hazir yandas medyadan. Baris mitingine polis engeli diye. Polis olmayinca da, polis onlem almadi, polis bizi korumadi. Ulan polis ne yapsin. Ne yapsa suc.
ben de tam olarak oy verenlerin dedim zaten. X partiye oy verenler diye özel bir tanım yapmadım.Ortada sorgulanması gereken birşey varsa bunu sadece akp seçmeni yapmamalı. Söylenen her sözün,yapılan her hareketin öZellikle insanları öfkeye,taşkınlığa yönlendiren her paylaşımın topyekün hepimize,devletimize zarar verdiğinin farkında olmalı herkes. Tepki gosteren insanlar da bu ayrıntıya dikkat etmeli.
Pkk ya derken? Hdp yani dimi....Artar artar merak etmeyın. Sırf sızın gıbılere ınat ben de su secımlerde oy verecegım pkkya!!
yani nerenizle okuyorsunuz diyeceğim, ağır kaçacak.Terör örgütü yapamazmiş bu saldırıyı! Niye? Neden yaapmasın?çokmu merhametliler?
Hamile karısının yanında asker şehit etmedilermi? Uykuda insanları vurmadilar mi? Yol kesip ailelerinin gözü onunde sivil haldeyken polisimizi şehit etmedilermi? Çocukları kaçırmadilarmi? Saymakla bitmez!!!
Bu terbiyesiz üye kim kızlar belli oldu mu?geçmiş sayfaların hepsini okuyamadim ama merak içindeyim.kaz en cok beklersin
Valla bir beni izliyor bu hatun, ürktum bir an
Egri oturup dogru konusalim. Yapilan her eylemde polis sirf guvenligi saglamak icin bile yer aldiklarinda, polise saldirilmadi mi? Izinsiz yapilan gosterilere polis izin vermedigi icin polise saldirmadilar mi? Bunlar yalan mi? Eylem yapan insanlarin bir kisminin amaci kargasa cikarip, polisi karalamak, bunun uzerinden hukumeti karalamak. Basi dara düşen polis diyor hemen. Neden saldiriyorlar polise o zaman? Korunmak istiyorsan, seni koruyacaga saldirmayacaksin arkadasim. Ben hem polise tas atarim, her turlu pisligi yaparim, hemde polis beni korusun diyemezsin. Ha siz simdi dersiniz ki bu polisin gorevi. Boyle vicdan yoksunu bu insanlar.eylem ypan insanlar saldirganmi oluyo? konuyu bmbaska yerlere cekiyosun .burda hükümete düsen gerekli onlemleri almakti..alinmadgi icin insanlar tepki veriyo.bu da gayet normal..bu tepkiler verilen oylari nasil etkileyecek onemli olan bu bnce..umarim lafta kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?