- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
- Konu Sahibi in vino veritas
- #1.341
Sadece demirtaş görünüyor ama mağdur edebiyatını da yapmaya devam ediyor,insanlardan tepki oyları toplamaya devam ediyor.ben kendi adıma sorgulamiyorum artık,oy da kullanmicam.elbette mükemmel şartlar altında yaşamıyoruz ama bir kap yemeğe muhtaç,pislik içinde,banyoya muhtaç mültecileri gördükçe kendimi yerlerine çok rahat koyar oldum,kimin yaptığını bilmiyorum ama neden yaptıkları çok açık.tarih tekerrür ediyor,edecek.ben de tam olarak oy verenlerin dedim zaten. X partiye oy verenler diye özel bir tanım yapmadım.
elbette herkes söylediği her şeyi dikkat etmeli, özellikle de böyle hassas dönemlerde.
ancak bu dikkat uyarılarını herkesi kapsayacak şekilde yapmalıyız. sadece Demirtaş'ın söylemleri görülüyor ama dünden de beri twitterda kin ve nefret kusan AKP bilmem ne teşkilatı üyelerini de görmeliyiz. insanlara vampir diyen AKP'li üyeleri, ona buna tehdit savuran Cem Küçüğü
ne olacak canım öldülerse burası Orta Doğu diyen Mehmet Barlas'a da bir uyarı çekmek lazım.
bunu en çok da AKP'lilerin yapması lazım.
biz zaten yapıyoruz.
ama AKP'nin içindeki kin ve nefret söylemini temizlemek AKP'nin, bunu yapmazsa hesabını sormak AKP seçmeninin görevidir.
bu saldırıdan sadece 1 gün önce Sedat Peker, cüppeli tarikatçıları yanına alıp "Oluk Oluk Kan Akacak" dedi, sonra da AKP'ye oy istedi.
kaçınız tepki gösterdiniz?
bunlar iyi sözler değil, bu zamanda bunlara ihtiyacımız yok diye kaçınız bir şey söyledi.
hangi AKP'li yönetici, kim bu adam, bizim için hangi hakla oy topluyor, bir mafya eskisinin bizim partimizle ne işimiz olur dedi?
bu dediklerim sadece AKP için geçerli değil, siz söylediğiniz için AKP'yi örnek verdim.
CHP, HDP, MHP için de geçerlidir, bu dediklerim, bu partilerin seçmeni olarak bizim için de geçerlidir.