• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

O insanların bu kadar vicdansız olabileceğini düşünmek için de o kadar vicdansız olabilmek gerekir diye düşünüyorum. Keza benim aklıma böyle şeyler gelmiyor mesela.
Ben ölenlere nerde vicdansız demişim alıntılar mısınız? Eğer demirtaşı kastediyorsaniz doğru kendisi çok vicdanlıdır hepimiz biliyoruz ;)

Allah aşkina yapmayin. Sayfanın basinda yazdigimi okuyun anlayacaksınız
Siz yapmayın bence.Bakın tekrar soruyorum.Hdp neden böyle birşey yapsın?Hdp'nin ne işine yaracak bu durum?Halkın %13ünün oyunu toplayıp meclise girmişken neden nefretleri üzerine toplasın?

Allah aşkina yapmayin. Sayfanın basinda yazdigimi okuyun anlayacaksınız
biraz çabuk davranmıyor musunuz? dünden beri yazıyorsunuz, özellikle bekledim biri yazar mı diye ama kimse söylemedi. aynı şeyi AKP'liler Suruç için de yazıp çizmişti, daha ortada bir şey yokken PKK yaptı, kendilerini ölldürüyorlar diye yazıp çizmişlerdi, altından IŞİDçi biri çıktı.
dikkat edin de bu da öyle olmasın.
fazla tez canlı gördüm sizi.

biraz çabuk davranmıyor musunuz? dünden beri yazıyorsunuz, özellikle bekledim biri yazar mı diye ama kimse söylemedi. aynı şeyi AKP'liler Suruç için de yazıp çizmişti, daha ortada bir şey yokken PKK yaptı, kendilerini ölldürüyorlar diye yazıp çizmişlerdi, altından IŞİDçi biri çıktı.
Isid de olabilir ama sanmiyorum, zaten amaç ortaligi karistirmakti basarili da olundu. Suriyedeki durum şu an TC nin isine geliyor ve birileri bunu kabullenemedi

Siz yapmayın bence.Bakın tekrar soruyorum.Hdp neden böyle birşey yapsın?Hdp'nin ne işine yaracak bu durum?Halkın %13ünün oyunu toplayıp meclise girmişken neden nefretleri üzerine toplasın?
Peki sorunuza defalarca cevap vermisim önceki sayfalarda isterseniz yine yazarim. Peki saray neden yapsin?

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez:KK66:

Sumosh bilmeden konuşma. Şu durumda ne pkk yaptı ne akp yaptı diyebilcek bilgimiz var. Birileri halkı galeyana getirmeye çalışıyor. Amaç iç savaş çıkarmak kaos çıkarmak. Birleri bunlardan besleniyor. Pkk zaten türk devletnden ayrı bir yapılanma bile değilken suçluyu boşa arama. Acele etme.

Isid de olabilir ama sanmiyorum, zaten amaç ortaligi karistirmakti basarili da olundu. Suriyedeki durum şu an TC nin isine geliyor ve birileri bunu kabullenemedi
sizde gorusunu savundugumz tarafi korumak icin baska tarafa saldiriyosunuz..peki sizn yptgnizin elestrdgnz sarayi suclayanlardan ne farki var? burda hepimizn karsi oldugu sey belli..ben bnu yapanlar kadar buna ortam hazirlayanlarinda suclu oldguna inaniyrm. bna gore esit..

Dünkü patlamada ölenlerin üzerleri hep HDP bayraklarıyla kaplı ve mitingde hiç hdpli yok .. Ama sakin olup kesinnn devlet yaptı.. o_O
Kendi kendilerini patlatan caniler. Kendi kaninizda bogulun!
Her kesimden gorusten insanlar vardi..cani degil,aksine kurt halkinin askerin polisin olumlerine uzulecek kadar vicdanlilardi merak etmeyin..kan akmasini istemedikleri icin ordalardi.

bakın bu iş sizin sanmanızla olmaz. Terörün en önemli amacı halkı korkutmaktır. kendi propagandasını yapmaktır. bu eylem PKK'nın işine yaramıyor.
orada ölenler gencecik çocuklar, sendikacılar yani sol kesimin incileri, gözden çıkarılabilecek "sıradan" seçmenler değil. bu terörü 30 yıl boyunca sürdürebilen bir örgüt böyle aptalca bir harekette bulunmaz. bence resmi haberleri beklemek, tahmin yürütmekten daha iyi.
Suriyedeki durum şu an Türkiye'nin işine falan gelmiyor ayrıca. Rusya en nihayetinde yüzyıllardır süren Sıcak Denizlere inme amacını nihayet gerçekleştirmişken, ABD halkı yıllardır süren Orta Doğudaki savaşlara akıtılan paralardan sıkıntılıyken Suriye girmeye cesaret edemeyen bir ABD varken, Rusya ile artık bir kara sınırımız da muhtemelen varken, Suriye de olan ne bizim işimize yarıyor?
Türkiye Suriye çözümünün tamamen dışına itilmiştir.

Teoride haklısın devlet partiler üstü olmalıdır.
Ama Türkiye'nin şu durumunda bunu söylemek mümkün değil.
Malum partiye oy isteyen bir cumhurbaşkanının olduğu, kuvvetler ayrılığını neredeyse yok etmiş, baskın parti mensuplarına ya da yönetimin yanlışlarına yöneltilen eleştirilere orantısız karşılıklar veren, homojenlikten çok uzak bir devlet haline getirilmiş, bir oluşum tarafından yönetiliyoruz artık. Bunun adı devlet değil.
Nedir peki devlet değilse? O zaman bizim oy verdiklerimiz piyon,yıllarca devleti onlar değil başkaları yönetti,sadece figüranlık yaptılar.çoğunluğun oy verdiği bir lider ülkeyi yönetiyor,halk tarafından seçilen,o halde demokrasiyi reddediyorsunuz.

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez:KK66:

Simdi kalkip su goz kirpan smileylili yorumuna,evet bencede hedef en az %44.Ha gayret son bir patlama desem ? En az sizin kadar ayip etmis olurum degil mi?
Biraz kendinize gelin de yorum yapin yahu.Suruc icin verdiginiz cevapta evet pkk sandik ama isid cikmis olabilir.Evet yanildik ama bu patlama icin sanmiyorum deyip hala atip tutmaya devam ediyorsunuz...Savınizin ne alti dolu ne bisey.Bombos bir sav.Sadece saniyorsunuz ve salliyorsunuz.Birakalim failler yakalansin; bakalim kim cikacak demek bu kadar zor degil.

Isid o saldiriyi biz yapmadik dediler hala isid diyorsunuz.

1. birde böyle acımasızlığın nirvanasına ulaşanlar var

2. CQ_Ld3UWgAA9Z8g.jpg

Bu tur yaratiklarin çokça olduğunu bildigimden face twitter da bulnmuyorum cok. Gerçi istesemde bulunamam ya neyse...

bakın bu iş sizin sanmanızla olmaz. Terörün en önemli amacı halkı korkutmaktır. kendi propagandasını yapmaktır. bu eylem PKK'nın işine yaramıyor.
orada ölenler gencecik çocuklar, sendikacılar yani sol kesimin incileri, gözden çıkarılabilecek "sıradan" seçmenler değil. bu terörü 30 yıl boyunca sürdürebilen bir örgüt böyle aptalca bir harekette bulunmaz. bence resmi haberleri beklemek, tahmin yürütmekten daha iyi.
Suriyedeki durum şu an Türkiye'nin işine falan gelmiyor ayrıca. Rusya en nihayetinde yüzyıllardır süren Sıcak Denizlere inme amacını nihayet gerçekleştirmişken, ABD halkı yıllardır süren Orta Doğudaki savaşlara akıtılan paralardan sıkıntılıyken Suriye girmeye cesaret edemeyen bir ABD varken, Rusya ile artık bir kara sınırımız da muhtemelen varken, Suriye de olan ne bizim işimize yarıyor?
Türkiye Suriye çözümünün tamamen dışına itilmiştir.
Bir yakınım dedi ki, PKK barış istenmesin diye HDP'yi ve halkı korkutmaya çalışıyor. PKK'nın en önemli silahı senin de dediğin gibi halkı korkutmaktır dedi. Acaba PKK HDP'nin mecliste olmasından ne kadar memnun.

Isid o saldiriyi biz yapmadik dediler hala isid diyorsunuz.
saldırıyı PKK da üstlenmedi.
tamam ben hatalı olayım, ölen kişinin ağabeyinin iş yerinin mini bir işid bürosu olduğunu görmezden geleyim.
saldırıyı PKK da üstlenmemişken, bir Terör Örgütünün sözünü diğerinden daha mı kabul edilebilir buluyorsunuz?

Back