• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

bugünkü yürüyüşte ölenler arasında bir sürü poliste var özellikle sivil polisler ve patlamanın birisi polislerin görev değişimi sırasında olmuş.

belki ondan dedi ha dağlıca için olduğunu sanmıyor onu kasıt ettiyse çok geç hemde çok geç
Bu çerçevede de bugün aldığımız kararla Sayın Cumhurbaşkanımızla da istişare ederek terör saldırılarında hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, şehit polislerimiz, askerlerimiz, korucularımız için 3 gün ulusal yas ilan etme kararı aldık.

tam olarak aciklama boyle.
yani bana yuvarlak bir konusma gibi geliyor. simdi yas ilan edilmesini normal buluyorum lakin daglicada haince katledilen askerlerimiz icin azerbeycan yas ilan ederken bizim ulkemizde edilmemesi cok aci.

Emin misin? Bence devleti yoneten partiye gore durum degisir. Sen Doguda ne oldugunu goruyorsun, ama bomba 30 senelik PKK tarihinde ilk defa bugun Turkiyenin gobeginde patladi. Yani bu devleti yoneten partiler 30 sene PKKnin bu kadar palazlanmasina goz yummamis, onlem almislar. Orduyu is basindan cekmemis, kimsenin sinir ihlaline goz yumup sinirlari kalbura cevirmemisler. Bu olay, bugun bu ulkeyi yoneten partinin beceriksizligi, vurdumduymazligidir. Guvenlikte kendilerine gosterdikleri ozeni ulkeye gosterselerdi cok daha farkli olurdu. Ulke bugun kendi liderinin korumacilarinin sayisini 1500e cikartirken koy koruculugu sistemini maassiz, sigortasiz, gonullu ise cevirmis bir parti tarafindan yonetiliyor.
Evet eminim,herkes düşüncesini sandıkta göstermeli.bir ülkede bu kadar siyâset konuşulması çok gereksiz.bütün ülkeyi ilgilendiren böylesi mevzularda bile siyâset üzerinden tartışma yapılıyor.Ben siyâset bilimci değilim,bu benim işim değil,bu ayrıntıları takip etmeyi de çok gereksiz buluyorum. Bana göre üç aşağı beş yukarı bütün siyasi partiler aynıdır,birdigeri gelip mucizeler yaratamaz,yakın olduğum bir parti vardır oyumu veririm asla o istedi diye sokağa dokulmem.asla bir siyasî parti yüzünden de bir başkasıyla tartışmam sinirlerimi germem.o yüzden çok okuyamadım yazdiklarinizi kusura bakmayın.

bize hakaret ederken uslup deyip durdun.onlari hakaret olarak gormedin sanirim
bende burada kisileri.. tanidim.
.farkli dusunduklerim bile bana yapilan hakaretlerde beni savundular. tesekkurler onlara.insanliklarini gosterdiler.

oky şuan hedefe beni mi aldın ne ?

ama yine yanılıyorsun ve bunu bana karşı hep yapıyorsun gerçekten ama gerçekten benimle ilgili ne düşünüyor yada ne gibi fikrin var bilmiyorum ama insan kendini bilir derler ben kendimi biliyorum bu site de reelde konuştuğum çok kişide var.diyeceksin ki ne alaka hep dersin çünkü

benim yazdıklarıma genelde başka bir yorumla karşılık verirsin şuan olduğu gibi

evet ben baştan beri uslup dedim saygı dedim acıyı görün bunu yazın karşılıklı atışılacak gün değil dedim dedim de dedim...

hakaretleri de gördüm ve alıntı yaptım oky eger görmesem ve aman bana ne deseydim o alıntıyı yapıp bu ne uslup bu ne edep demezdim..boşverir geçerdim

o alıntı birdostun bütün yazdıkları ve herkese yazdıklarıyla ilgiliydi.bunun içinde sen bebeğim ve diğer herkes.

herkese yazdığını alıntılamaktansa bir yorumunu alıp tepkimi yazdım...

yani tek tek isim mi belirtseydim.

sonuçta o kişiye tepki mi verdim mi verdim bunun neresi sorun oldu

Son düzenleme:
Kadin bariz sekilde ortalik karistirmaya gelmis, hatta ikinci uyelik almis bana kalirsa, oyle ki yorum bile yapmiyor, direkt hakaretlerle herkese saldiriyordu. Boylelerine kural islememeli bence..
Ben kadin oldugunu düşünmüyorum. Simdi acikca yazmayayim düşundugum kimliği de...
Yeni uyelik. Hic mesaji olmadigi halde foruma epey hakim görünüyordu. Başka hesaplari da var bence... İsi iyi yürütüyordu.

Bu çerçevede de bugün aldığımız kararla Sayın Cumhurbaşkanımızla da istişare ederek terör saldırılarında hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, şehit polislerimiz, askerlerimiz, korucularımız için 3 gün ulusal yas ilan etme kararı aldık.

tam olarak aciklama boyle.
yani bana yuvarlak bir konusma gibi geliyor. simdi yas ilan edilmesini normal buluyorum lakin daglicada haince katledilen askerlerimiz icin azerbeycan yas ilan ederken bizim ulkemizde edilmemesi cok aci.

aynen senin gibi düşünüyorum fakat bugünün yas açıklamasını duymadım o yüzden belki bugün ki polisler için demiş olabilir demiştim değilmiş..

Ulusal yas ilan edilince ne oluyor ki ? Bayrak yarıya iniyor. Siyah kurdeleler güzelce yerleştiriliyor, bir kaç kutlama iptal oluyor.
Ulusal yas diye tutturmaya gerek yok.
Herkesin acısı yüreğinde zaten.
Ateş evlerde.
O yas 3 gün sonra unutulup gidiyor.
Yeniden kutlamalar , dalgalanmalar..

Ben kadin oldugunu düşünmüyorum. Simdi acikca yazmayayim düşundugum kimliği de...
Yeni uyelik. Hic mesaji olmadigi halde foruma epey hakim görünüyordu. Başka hesaplari da var bence... İsi iyi yürütüyordu.
bana efsaaaa nın üslubunu hatırlattı.

eşinin buraya üye olma ihtimali ?

Ulusal yas ilan edilince ne oluyor ki ? Bayrak yarıya iniyor. Siyah kurdeleler güzelce yerleştiriliyor, bir kaç kutlama iptal oluyor.
Ulusal yas diye tutturmaya gerek yok.
Herkesin acısı yüreğinde zaten.
Ateş evlerde.
O yas 3 gün sonra unutulup gidiyor.
Yeniden kutlamalar , dalgalanmalar..

Şu anda en çok izlenen kanallarda yas var gibi değil zaten.

siyah kurdele var bir tek.

Uc eyaletten birden mesaj atabiliyorsa kesin baska hesaplari vardir tabii. Ama belli ki onlarla daha uslu takiliyor..:-) Aldirmayin yav, kafaniza taktiginiza degmez inan.. Boylelerine rast geldiginde duymayacaksin, gormeyeceksin, o sinir olup catlasin..

Back