Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Ya iyi haklisinda bilmiyorsa yazmasin konusmasin o zaman politika. Haberde de mi denk gelmedi hic mi duymadilar
Mitinge mi gitmek gerek bilmek icin
Ot mu bu insanlar onu anlamiyorum
Sonra agZi olan konusuyor suikast planlari vs.
Valla tahammul edemiyorum ben.

Mitinge gidenler de vatan haini zaten.

Yani ben düşmanımın başına böyle ir şey gelse üzülürüm. İnsan hayatı bu. Benim nasıl hayallerim varsa karşımdakinin de var.

Bu Türkü beni anlatıyor, dinleyin lütfen. Ölüm bu dönüşü özrü bahanesi yok. Ötesi berisi yok.Zaman duruyor o nokta da. Benim aklım artık yerinde değil. ben anlayamıyorum.

aynen munem bu nedir şu topiğin açılma konusuna bak karşılıklı muhabbette bak

kaç kez ama kaç kez yapmayın etmeyin dedim olmuyor ha diyecekler ki rahatsız oluyorsan yorum yapma yazma

doğru ama rahatsız oluyorum gerçekten bugün bu konuda dün başka konu yarın başka konu

devamlı bir atışma devamlı laf sokma devamlı hakaret

bir şey yazıyorsun oysa fikrin konuyla ilgili yok sen bana hain dedin yok beni astın kestin

konu nerden nereye geliyor.

ayıptır ya hani ban varken herkes çok saygı duyuyordu birbirine ne oldu KIZLAR şuan ölenler var bırakın birbirinize saygıyı ölenlere saygınız yok saygımız yok

nasıl hanımlar olduk kadınlar olduk bide bizler bayanız yahu daha ince düşünen kırmayan kırılmaktan korkanlarınız.

ayıp gerçekten çok gerildim

özürdilerim mune

Konu baya bi dağılmış, amacından çıkmış. Böyle bir haberde yine hiç girilmemesi gereken konulara girilmiş.

Hiç siyasete girmeyip sadece masumca ölenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dileyip gidiyorum..

Burda bızı rahatsız eden o sloganın ne amacla soylendıgınının bılınmemesı degıl, bılmeyebılırler fakat acaba neden tam o anda patladı, çok manıdar bu demek bunu bılmemek degıl ıthamda bulunmak oluyor. Yanı halay ceken gencler tam o sırada bombanın patlayacagını bılıyorlardı heralde demek ıstıyorlar.

Anlayamamakta haklisin
Zaten anlamak icin sevinenlerin kimin secmeni olduguna bakmak yeterli ama iste insan inanamiyor.
Turkude cok sevdigim bir turku. Anlamli.

Eleştirine hak veriyorum, sorun değil

Evet bunu anladim Bende tam olarak
Ama iste bunu soyleyen birileriyle burada politika basliginda yazismak akillara zarar.
Herkes her seyi konusacak diye kural yok

gençler ölmek istemiş sanırım. harakiri amaçları.
ölürkende o moda girelim diye o ağıtı yakmışlar..

Bu arada benım kardesımın de bır arkadası Vefat ettı bugun. Daha 1 ay once gençlik kampında bırlıktelerdı kardesım arkadasıyla, dıger bır arkadası da yaralıymıs.

Anlayamiyorum... Hadi beyinlerinizi kafataslarinizin icine hapsettiniz de, vicdanlarinizi nereye sakladiniz? Yoksa hic yok muydu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…