- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
- Konu Sahibi in vino veritas
-
dilerim iyileşir, bir eve daha ateş düşmez. iyi haberlerini tez elden alırsınız inşallahbizim de duamız eksik olmuyor dilimizden, insan tanıyınca acıyı daha çok hissediyormuş....
ben burda kimseyi savunmuyorum...arkadaş öyle demiş olabilir bu çok ayıp ama o bir kez böyle dedi diye sizinde yada o şarkıyı bilenlerinde cahiller ne anlar demesine gerek yok...
aynı duruma kınadığınız duruma gelmenin anlamı yok
biri bir hata yaptı diye herkesinde aynı hata yapması yerine bu şarkı aslı şudur denir geçilir sayfalardır cahiller bunlar anlamazlar lafları hoş değil.
inşllh, kulağımız telefonda, iyi haberlerini bekliyoruz...dilerim iyileşir, bir eve daha ateş düşmez. iyi haberlerini tez elden alırsınız inşallah
Ya iyi haklisinda bilmiyorsa yazmasin konusmasin o zaman politika. Haberde de mi denk gelmedi hic mi duymadilar
Mitinge mi gitmek gerek bilmek icin
Ot mu bu insanlar onu anlamiyorum
Sonra agZi olan konusuyor suikast planlari vs.
Valla tahammul edemiyorum ben.
M matmazeldepresif ,
karardan geri adım atacağımızı sanmıyorum, üyeler birbirini aşağılıyor ve hakaret ediyorsa Savcılık orada, Mahkeme orada, gider gerekli şikayetlerini yaparlar.
Biliyorum çok rahatsızsın ama banlamalar varken ban korkusuyla yazmıyordu insanlar, kişiler aynı kişiler görüşler aynı görüşler, banlanma korkusu olmayınca daha rahat yazıyorlar sadece.
Dostluklar pamuk ipliğine bağlıysa elbette kopar.
Kimsenin kimseye zaten saygısı yoktu, dedim ya banlanmak korkusu hakimdi o kadar.
Takke düştü kel göründü hepsi bu.
Burda bızı rahatsız eden o sloganın ne amacla soylendıgınının bılınmemesı degıl, bılmeyebılırler fakat acaba neden tam o anda patladı, çok manıdar bu demek bunu bılmemek degıl ıthamda bulunmak oluyor. Yanı halay ceken gencler tam o sırada bombanın patlayacagını bılıyorlardı heralde demek ıstıyorlar.Ya iyi haklisinda bilmiyorsa yazmasin konusmasin o zaman politika. Haberde de mi denk gelmedi hic mi duymadilar
Mitinge mi gitmek gerek bilmek icin
Ot mu bu insanlar onu anlamiyorum
Sonra agZi olan konusuyor suikast planlari vs.
Valla tahammul edemiyorum ben.
Mitinge gidenler de vatan haini zaten.
Yani ben düşmanımın başına böyle ir şey gelse üzülürüm. İnsan hayatı bu. Benim nasıl hayallerim varsa karşımdakinin de var.
Bu Türkü beni anlatıyor, dinleyin lütfen. Ölüm bu dönüşü özrü bahanesi yok. Ötesi berisi yok.Zaman duruyor o nokta da. Benim aklım artık yerinde değil. ben anlayamıyorum.
aynen munem bu nedir şu topiğin açılma konusuna bak karşılıklı muhabbette bak
kaç kez ama kaç kez yapmayın etmeyin dedim olmuyor ha diyecekler ki rahatsız oluyorsan yorum yapma yazma
doğru ama rahatsız oluyorum gerçekten bugün bu konuda dün başka konu yarın başka konu
devamlı bir atışma devamlı laf sokma devamlı hakaret
bir şey yazıyorsun oysa fikrin konuyla ilgili yok sen bana hain dedin yok beni astın kestin
konu nerden nereye geliyor.
ayıptır ya hani ban varken herkes çok saygı duyuyordu birbirine ne oldu KIZLAR şuan ölenler var bırakın birbirinize saygıyı ölenlere saygınız yok saygımız yok
nasıl hanımlar olduk kadınlar olduk bide bizler bayanız yahu daha ince düşünen kırmayan kırılmaktan korkanlarınız.
ayıp kusura bakmayın gerçekten çok gerildim
özürdilerim mune
Burda bızı rahatsız eden o sloganın ne amacla soylendıgınının bılınmemesı degıl, bılmeyebılırler fakat acaba neden tam o anda patladı, çok manıdar bu demek bunu bılmemek degıl ıthamda bulunmak oluyor. Yanı halay ceken gencler tam o sırada bombanın patlayacagını bılıyorlardı heralde demek ıstıyorlar.
gençler ölmek istemiş sanırım. harakiri amaçları.Burda bızı rahatsız eden o sloganın ne amacla soylendıgınının bılınmemesı degıl, bılmeyebılırler fakat acaba neden tam o anda patladı, çok manıdar bu demek bunu bılmemek degıl ıthamda bulunmak oluyor. Yanı halay ceken gencler tam o sırada bombanın patlayacagını bılıyorlardı heralde demek ıstıyorlar.
gençler ölmek istemiş sanırım. harakiri amaçları.
ölürkende o moda girelim diye o ağıtı yakmışlar..
Belli değil mi?İroni mi yaptın sen
Belli değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?