- Konu Sahibi in vino veritas
-
Sizde de terbiyenin t si yok ne yapalim?ne yaptığı belli değil
tek yaptığı saçma cümleler
bir ilk mesajına bakıryoum bir son mesajına
tek gördüğüm saçmaladığı
ironi yaparken bile saçmalayan bir 2 salak üyeden farkı yok
Benden önce yazan olmuş muydu bilmiyorum bakmadım...ama ben patlama sırasında bu marşı söylediklerini yazdıktan sonra konu konuşulduğu için sanırım ilk ben yazdım..çünkü videonun sesini açtım "aman Allahım içlerine doğmuş gibi " dedim ağladım..gencecik fidanlar...patlama sırasında bu marşın çalıyor olması acı çok acıııı bir tesadüftür sadece; manidar bulmak nedir?bilmem adı var mı bunu düşünmenin...fesatlık diyelim geçsin..Herkes farklı düşünür, farklı pencereden bakar...Ancak hepimizin düsturu edep olmalı,saygı olmalı...Hakaret,aşağılama olmadan eleştir beni kardeşim ,belki senden alacak birşeyim vardır...siyaset hayatın içindedir,konuşulmalıdır...ama anlayarak...bu sayfada yazılanı okumadan sırf provoke etmek için yazı yazan gördüm..kullanıcı kalleş pkk lı yazmış yazısında,altına ne güzel savunmuşsun pkk yı diye cevap vermiş başkası...İlk kez siyasi bir sayfaya yazı yazdım siyasetin içinde olduğum halde ,bugün içimdekileri yazmak istedim..Ama gördüm ki biz birbirimizi anlamak ,zıt olsakta acaba haklı mı yazdığında diye sormaktan çok uzağız...Burası da ülkenin bir aynası.yansıması...bugün bu konuda bulunduktan sonra gördüğüm bizim ülke olarakta düsturumuz"benden olan bendendir, olmayanın canı cehenneme.."Yazık..gençler ölmek istemiş sanırım. harakiri amaçları.
ölürkende o moda girelim diye o ağıtı yakmışlar..
evet.belli degilmiİroni mi yaptın sen
Sizde de terbiyenin t si yok ne yapalim?
ya biyerden vurmaya kalkmissn ama keske bi arastirsaydin.alti bos desteksiz yani..ayrica millet can vermis o kdr yarali var sen buna mi takildin.ilginc..Bunun videosu var ama bulamadım ben
Bu meydan kanlı meydan diye halay çekiyorlar o sırada arkada bomba patlıyor
Videoyu bulan varsa ekleyebilirmi
Barış ve demokrasi mitingi diyorlar kanlı meydan diye halay çekiyorlar bu ne yaman çelişki
Şekeriniz değilim. İnsansiniz zannettim sorunuza cvp verdim pardon.var demedim ki şekerim
en azından bunları görünce bir nebze rahatlıyorumyanarım yanarım da dağlıca da 16 asker şehit olduğunda yas ilan etmeyene yanarım ...
yok canımne ironisi, kurbağa bacaklı bir büyü yapacakmış aslında ama kurbağa bacağı bulamamış sende vardır kesin?İroni mi yaptın sen
önce senin sekerin falan değilim.
Evet herkes sagduyulu olmalı bencede . Hatırlarsanız malum partı barajı gectıkten sonra Ak partılı bır mılletvekılı o partıye oy verenlere şerefsız dedı. Demekkı sagduyu herzaman lazım bıze. Sımdı de Demırtas aynı hatayı yaptı devletı acıksa suclayarak, lutfen elestırırken ıkı tarafıda elestırelım olurmu.Ben su an güneydoğu da bir ildeyim,bugün burası ana baba günü insanlar sokakta,sürekli silahlar patlıyor,patlama sonrası hemen hedef gostermeler,halkı kiskirtmalar,tam bir yıl önce olduğu gibi.buradaki insanlar kendi iradeleriyle hareket etmiyor ne yazıkki.grupça,telkinlerle,yonlendirmelerle. Barış boyle mi istenir? Besbelli halk kiskirtilmak,sokağa çekilmek isteniyor,ortalık karissin kimin yaptığı belli olmayan katliamlar cogalsin sonra bilmem hangi it sürüsü bizim ülkemize barış getirmeye gelsin.hepimizin canı burnunda ama ne olursa olsun bugün sağduyu vakti,oyun çok büyük,hiçbirimizin bilgisi yetmez anlamaya ama bizler sakin olmalıyız,ofkemizi yanlış yerlere yonlendirmemeliyiz,siyaset bizim gibi sıradan insanlarin anlayabileceği birşey değil naçizane böyle düşünüyorum. Ama ölen insanların acısını herkes yüreğinde hissedebilir,kardeşini sevebilir anlayabilir...
yanarım yanarım da dağlıca da 16 asker şehit olduğunda yas ilan etmeyene yanarım ...
bu nasil bi usluptur ya....
bu nasil bi usluptur ya....
ne yaptığı belli değil
tek yaptığı saçma cümleler
bir ilk mesajına bakıryoum bir son mesajına
tek gördüğüm saçmaladığı
ironi yaparken bile saçmalayan bir 2 salak üyeden farkı yok
burda gercekten duzgunce fikrini ifade eden insanlar var..bde her elestirinin hakaret oldgunu iddia eden koruma durumda olan insanlarda var..oyle bi genellemeyi dogru bulmuyrm ben.uslup mu?burda kimse de uslup yok..arama boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?