Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

biliyorsun artık siyasette ban yok

Olsa bile artık umursamıyorum son olanlardan sonra.Girmiyordum. İçimi dökmeliydim bugun geldim. Yakınımı kaybetsem bu kadar üzülürdüm. Keşke elimden bir şey gelse omzumu verebilsem.

şu an protestoda olan insanlar için de çok endişeliyim. Kalabalıktan uzak durmalı. Biliyorum istedikleri zaten bu göz korkutmak ama insan hayatı daha önemsiz değil. Korkuttuk sansınlar ama kimse ölmesin..

Bu ülkede yaşamaktan utanıyorum artık, bu sayfaya bakmaz olaydım keşke. Neymıs patlamadan sonra tayyıpe slogan atılmıs, ellerınde Turk bayrakları yokmus, kendılerını bombalamıslar. Vıcdan sahıbı bır ınsan bunları yazar mı, orda sızın tabır ettıgınız gıbı sadece pkk(hdp)lıler yoktu. Tmmob, egıtım sen, kesk de mi kendı kendını patlattı. Hdp'lıler nıye daha cok ölmedı dıye sevınıyorsunuz bıde. Suructa nıye HDP lı yokmus lafa bak. Merak etmeyın bugunku patlamadan HDP'yı destekleyen bır suru ınsan öldü. Umarım rahatlamıssınızdır.

İnsan öldü dıyoruz, adı neydı, nerelıydı, sıyası dusuncesı neydı dıyorsunuz. Çok yazık

Bu olayi saraya yakistirip ama pkk ya yakistirmayan arkadaslari ayakta alkisliyorum....
Allah vicdan versin diyorum. Allah böyle düşünenlerin merhametine bırakmasın bu ülkeyi diyorum.
Ve seçimle devirememenin verdiği bu sinir Harbiyle daha nasıl düşman olacaklar acaba diyorum?

biliyorsun artık siyasette ban yok
Hmm anladım oyüzden sizinle aynı görüşte olmayan şiirlerinizi bilmeyen bilmek zorunda olmayan insanlara
Kolaylıkla cahil aptal yaftasını yapıştırmakta bu kadar rahatsınız yani
Oh ne ala..

Mitinginde ölen bir çocuğun annesini yuhalatan bir idareci ve en acısıda yuhalayanlar içinde annelerin olduğu bir ülkede;neden bayrak yok?neden bu marşı söylemişler? Neden...neden...neden..diye altında birşeyler arayanları görünce hiç şaşırmıyorum..ve şaşır(a)madığıma üzülüyorum açıkçası!

herkes her şeyi bilmek zorunda değildir bilmiyor diye cahil cahil zihniyet demek hoş değil.bilememiş sormuş bu şarkı ne diye
hakaret etmek yerine şarkının aslı bu dense daha hoş ve saygılı olmaz mı?

googleye sormadan buraya sorduysa bunun neresi cahilliktir.

okuyorum telden girip çıkıp burayı sürekli laf çarpma karşılıklı rencide etme

saray yaptı yok pkk yaptı yok işid yaptı...birisi yaptı işte

olan 86 vatandaşa oldu ailelrine oldu.olan hastanelerde yaralanlara oldu kiminin kolu yok kiminin bacağı yok sakat kalanlara oldu.

yazık günahtır.

birbirinizle atışmayı bırakıp bu canlara üzülmeye ne dersiniz

Yüzlerce yaralı, daima bir ölüm korkusu.
Kendini ifade etmeye çalışanlara yapıştırılan, yakıştırılan bir terörist damgası.
Alay edilmek uğruna halay çektikleri türkünün sözlerine yapılan göndermeler...
Diyeceğim tek cümle budur:
'İnsanlık çok ilerledi, artık görünmüyor!'

Eşim şimdi çocuğun abisiyle konuştu ameliyattan çıkmış p.tesi bir ameliyatı daha olucakmış durumu çok kotu. Allahım bu ulke nasıl bu hale gelebildi orya giden herkes oncelikle bir insan , ve hiç bir insan bu kadarını haketmiyor...

konuyla alaksı olmasa bile şunu yazmak istiyorum hoş kaç sayfa oldu konuyla alakası olmayan o kadar çok yorum var ki...

bence siyasete ban gelmeli önceden ne güzel olmuş demişitm bu sözümü geri alıyorum...

banın kalkmasını herkes saygının da kalkması zannetti.kimsenin kimeye saygısı kalmadı.
bu saygısızlıksa herkesin aslında nasıl biri olduğunu gösterdi.

ne arkadaşlık ne dostluk herkes iki dakkada harcadı...
samiyetsiz ve sürekli saldıran yorumları alıp bambaşka anlamların yüklendiği hakaretlerin havada uçuştuğu sürekli laf sokmaların olduğu bir garip bölüm oldu.

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ve Kazen

özellikle patron Kazen siyasete ban tekrar gelebilir mi? lütfen

çünkü burada herkes herşeyi söyler oldu...öyle şeyler söyleniyor ki nasıl kendilerine yakıştırıryorlar hayretler içerisindeyim...

yok matmazel
bu sefer öyle değil.
ölen insanlar, kanlı meydan diye halay çekerken
hmmmm enteresan demek, bir art niyettir, 90 küsur insanın öldüğü söylenirken, art niyetli kimseye iyi niyet göstermek zorunda değiliz.
ha bilmeyenler vardır, herkes her şeyi bilmez.
ben de astronomi konusunda cahilimdir mesela. olabilir.
yazdık, kaç kare hem de. ama hala pişkinlikle konuşanlaradır o laf. doğrusunu öğrenip, tamam, demek ki böyleymiş, allah rahmet eylesin diyenlere değil.

ben burda kimseyi savunmuyorum...arkadaş öyle demiş olabilir bu çok ayıp ama o bir kez böyle dedi diye sizinde yada o şarkıyı bilenlerinde cahiller ne anlar demesine gerek yok...

aynı duruma kınadığınız duruma gelmenin anlamı yok

biri bir hata yaptı diye herkesinde aynı hata yapması yerine bu şarkı aslı şudur denir geçilir sayfalardır cahiller bunlar anlamazlar lafları hoş değil.

eğer ölen insanları suçlamak amacıyla onları eleştirmek için bahaneler aranıyorsa,ölenlerin ölümünü sorgulamak ve suçlamak amacıyla yapılan eleştirilerde art niyet ortadayken, kusura bakmasın şu acılarda bile insanlar suçlanırken ölenler yani, bazı kelimeler hafif bile kalır o kişilere

Son düzenleme:

Bugün ben de aynı utancı duyuyorum. Ben bu siteyi çok seviyorum. Farklı renklerin bir arada olduğu ve sadece buraya üye olduğum bir forum. Ve hepimiz kadınız. Bir çoğumuz gelecek nesilin annesi. Ama bugün resmen bir garip uğultu yükseldi bu siteden. Bu uğultuyu ilk defa bu kadar çok hissettim. Çoğu zaman BİR olmaktan bahsederken, bunun umudunu yaşarken maalesef bu umudum bugün bitti neredeyse. Şuan bir çok evde gözyaşı var, acı var ama biz burada hala birşeylerin yarışındayız. Hani çoğu zaman dile gelir ya dış mihrak diye, valla gerek yok o dış mihraklara biz bize yetiyoruz.

matmazelim.
o ağıtın ne amaçla yakıldığını sırf ben, tek başıma 3 kez yazdım.
ben de insanım da, sabır taşından imal edilmedim.

senin savunmadığını, ortamı yatıştırmaya çalıştığını, konunun dağılmasını önlemek istediğini biliyorum. ama bizim de içimiz şişti sabahtan beri ithamlardan, komplo teorilerden.

Eşimin bir tanıdığı da patlamda yaralanmış ve şuan yoğun bakımda bu ve bütün saldırılara, insan canına kasteden butun suikastlere lanet olsun...
Umarım sağlığına kavuşur. Bunu tüm kalbimle diliyorum. Diğer yaralı vatandaşlarımız için de... Artık ölüm lafını duymak istemiyorum.

M matmazeldepresif ,
karardan geri adım atacağımızı sanmıyorum, üyeler birbirini aşağılıyor ve hakaret ediyorsa Savcılık orada, Mahkeme orada, gider gerekli şikayetlerini yaparlar.

Biliyorum çok rahatsızsın ama banlamalar varken ban korkusuyla yazmıyordu insanlar, kişiler aynı kişiler görüşler aynı görüşler, banlanma korkusu olmayınca daha rahat yazıyorlar sadece.
Dostluklar pamuk ipliğine bağlıysa elbette kopar.
Kimsenin kimseye zaten saygısı yoktu, dedim ya banlanmak korkusu hakimdi o kadar.

Takke düştü kel göründü hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…