• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Ben ilk kez duydum cimcime
Böyle şeylerle işim olmaz
Allah a şükür vatanımı seven biriyim
Yediğim kaba pisleyenlerden değilim
Şükürler olsun
nmitinge gitmek kötümü. vatanını sevenler gidiyor ayrıca.. haklarını korumak amacıyla... hayvan hakları çocuk hakları,kadın haklarını savunmak için ypılan mitinglere gitmek neden vatan hainliği olsun. mesela ben özgecanın mitingine gittim kadıköyde. vatan hainimiyim

Tehdıt ıcerıklı bu mesaj hakkında bırsey yapılmayacakmı? Arkadas resmen uyarmıs!!

Ayrica sekerim bana bisey olmaz :mad: site kurallari geregi ..
Cumhurbaskani ,basbakan, kilicdaroglu ve resmi makamlara hakaret edilmeeei surede :KK30: bnde hakaret yok arkadasi uyardim o kendi bldimi okurum dedi napayimm yani . Satasma banada :KK20:

nmitinge gitmek kötümü. vatanını sevenler gidiyor ayrıca.. haklarını korumak amacıyla... hayvan hakları çocuk hakları,kadın haklarını savunmak için ypılan mitinglere gitmek neden vatan hainliği olsun. mesela ben özgecanın mitingine gittim kadıköyde. vatan hainimiyim
:KK50::KK200:

Evet gayet de kendileri bombalıyor. Saray bu kadar aptal mı gidip bombalatıp ellerine koz verecek? Bence kendileri yapıyor. Mağdur edebiyatı loanding. Tıpkı suruçtaki gibi. Ölen insanlara çok üzüldüm, ama bu sefer yemezler. Pkk hiç yapmaz dimi kesin saray yapmistir zaten herseyi saray yapiyor. Cici pkk
Saray aptal degıl ama barıs ısteyenler cani öylemı kendılerını bombalıyorlar. Ölen ınsanlara uzuldum demeyın barı de ınandırıcı olsun

Cehalet kötü dedim ya ... Cehalet anlama üzerinde, zeka üzerinde, duygulanım üzerinde etkili bir olgu.

Algıların açık olması öğrenme açıklığı da demek sonuçta. eleştiri yaparken neyi eleştirdiğini bilmeli insan aksi halde dogma düşünce sahibi olur ki bu da cehaletin en açık belirtisidir.

Kimseyi eleştirmem, kırmak istemem ama aptallığa tahammülüm yok.

nmitinge gitmek kötümü. vatanını sevenler gidiyor ayrıca.. haklarını korumak. hayvan hakları çocuk hakları,kadın haklarını savunmak için ypılan mitinglere gitmek neden vatan hainliği olsun. mesela ben özgecanın mitingine gittim kadıköyde. vatan hainimiyim
Ne alaka :KK14:
Her mitingin amacı farklı

Ölenler PKK lı Yazmış ,öldüren PKK yazmış ..heee salak ya bu insanlar ,"yürüyüş yapalım üyesi olduğumuz örgüt gelip bizi öldürsün" demiş biri diğerleri de "olur iyi fikir demiş "sanki...sen öldürenin terör örgütü olduğunu düşünüyorsan ölenler sempatizanı olamaz...öldüren terör örgütüyse 2 kişi yandaşı olabilir ölenlerden olay canlı bombaysa o 2 insan olabilir sadece!

Cehalet kötü dedim ya ... Cehalet anlama üzerinde, zeka üzerinde, duygulanım üzerinde etkili bir olgu.

Algıların açık olması öğrenme açıklığı da demek sonuçta. eleştiri yaparken neyi eleştirdiğini bilmeli insan aksi halde dogma düşünce sahibi olur ki bu da cehaletin en açık belirtisidir.

Kimseyi eleştirmem, kırmak istemem ama aptallığa tahammülüm yok.
Gereken yapılmıştır haberin olsun...

anladık cahilsiniz, bari ölmüş insanlara çamur atmayın, cehaletinizle de övünmeyin.
Ağıtın Adı: Ellerinde Pankartlardır. Ruhi Su tarafından yakılmıştır, Sabahın Sahibi var albümündedir (1977)
1 Mayıs 77 Kanlı Pazar'ında katledilen insanlar için yazılmıştır.
her sol/sosyalist mitinginde söylenir.
komplo teorisliğinin alemi yok bu kadar insan ölmüşken. içiniz acımıyor anladık, bırakın bari gölge etmeyin
Not: bilmeyip de buradan öğrenen ve bu ölümlere üzülen kimse bu yazıyı üzerine almasın, rica ediyorum.

anladık cahilsiniz, bari ölmüş insanlara çamur atmayın, cehaletinizle de övünmeyin.
Ağıtın Adı: Ellerinde Pankartlardır. Ruhi Su tarafından yakılmıştır, Sabahın Sahibi var albümündedir (1977)
1 Mayıs 77 Kanlı Pazar'ında katledilen insanlar için yazılmıştır.
her sol/sosyalist mitinginde söylenir.
komplo teorisliğinin alemi yok bu kadar insan ölmüşken. içiniz acımıyor anladık, bırakın bari gölge etmeyin
Not: bilmeyip de buradan öğrenen ve bu ölümlere üzülen kimse bu yazıyı üzerine almasın, rica ediyorum.
yazsan bin kere gözlerine soksan anlamazlar. çünkü onlar zimbabwece biliyorlar. bu dili bilmiyorlar

Back