• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Adli tıp ın olduğu yere yemek göndermeye çalışıyor insanlar bilginiz var mı? yemek ihtiyacı var ise 3-5 destek olalım. nasıl yaparız bilmiyorum.

Bekleyenlere mi ? Kimden aldınız haberi ?
Netleşirse benide etiketler misiniz , tanıdıklarıma haber vereyim.

Ban kalktı diye küfür edebilme hakkını kimse bulmamalı kendinde.
Çok ayıp. Herkes kendine yakışanı yapar.

Ne kadar karşıt görüş olsak bile hakaret etmeyelim, yahu bu kadar mı zor bunu yapmak ?
Malesefki ban kalkmış
Ve herkesin kalitesi ne olduğu çıkmış ortaya

eğer ölen insanları suçlamak amacıyla onları eleştirmek için bahaneler aranıyorsa,ölenlerin ölümünü sorgulamak ve suçlamak amacıyla yapılan eleştirilerde art niyet ortadayken, kusura bakmasın şu acılarda bile insanlar suçlanırken ölenler yani, bazı kelimeler hafif bile kalır o kişilere
Oky oyle bir zamanlardan geciyoruz ki artik sadece olenler degil sehitler de kabahatli sayiliyor. Sehit ailelerine ya karaktersiz, ya vatan haini diye hakaretler ediliyor, acilarinin ustune bir de kendilerine dava aciliyor, cezalar kesiliyor. Artik AKPnin pis politikalarini elestiren herkese herseyin soylenebildigi ve yapilabildigi gunlerden geciyoruz. Ben alistim.

Bekleyenlere mi ? Kimden aldınız haberi ?
Netleşirse benide etiketler misiniz , tanıdıklarıma haber vereyim.

twitter da yemek sepetine yazmış bir çok insan yer belirlemesi için. çünkü yemek gönderebileceğimiz başka mecra yok. ama bir dönüş yapılmamış. Ben Ankara yı hiç bilmem. Bekleyenler içindir muhtemelen, oralarda olan varsa eğer netleştirebilir.

Ben tweet gördüm sadece fakat detay araştıramadım.

Kanlı terör örgütünün baraji asmak için planladığı sonrada ezik siyaseti yaptığı si dönemdeliz.. haçlı çihniyetinin maşaları..gücler aynı kuklalar farklı..

burda gercekten duzgunce fikrini ifade eden insanlar var..bde her elestirinin hakaret oldgunu iddia eden koruma durumda olan insanlarda var..oyle bi genellemeyi dogru bulmuyrm ben.

ben sabahtan beri okuyorum ve ara ara yorum yapıyorum...uslubunu bir yerde düzelten başka bir yorumunda bozuyor canım o yüzden uslup falan yok saygı yok ancak nasıl rencide ederiz karşıyı nasıl suçlarız nasıl yoruma yorum ekleyip farklı anlam katarız var

karşılıklı birbirini ezme durumu var...

artık kim kime üstünlük yapıp ne anlıyacaklar sa

sana göre bu doğruysa devam edin bana göre yanlış ve uslup yok.

Hava soğuk buralarda Ankara da öyledir. Oralarda olup ya da destek olabilecek birini tanıyan yok mu? twitter engelli olduğu için yeterli insana ulaşılamıyor gibi.

Hava soğuk buralarda Ankara da öyledir. Oralarda olup ya da destek olabilecek birini tanıyan yok mu? twitter engelli olduğu için yeterli insana ulaşılamıyor gibi.
Sitede Ankara'lı çok ama aktifler mi bu saatte bilemiyorum, birde Allah göstermesin aralarından bugünkü yürüyüşe Katılan veya yakınlarından katılanlar varsa kendi dertlerine düşmüş olabilirler:(

uslup ayridir.kufur ayri..
.surda sayfalarca tartistik
.birimiz salak dedimi başkasına
.ta kii su ana kadar.iste ne kadar tartissak .farkli düşünsek dahi seviyeyi düşürmedik ve küfre gitmedik.burada herkes ne olursa olsun seviyeliydi. .su ana kadar.
.sadece bir iki tane terbiye yoksunu cikması bu kadar özgürlüğümuze ragmen yinede bir seydir.

ben sabahtan beri okuyorum ve ara ara yorum yapıyorum...uslubunu bir yerde düzelten başka bir yorumunda bozuyor canım o yüzden uslup falan yok saygı yok ancak nasıl rencide ederiz karşıyı nasıl suçlarız nasıl yoruma yorum ekleyip farklı anlam katarız var

karşılıklı birbirini ezme durumu var...

artık kim kime üstünlük yapıp ne anlıyacaklar sa

sana göre bu doğruysa devam edin bana göre yanlış ve uslup yok.
neden?az once bu nasil uslup dedgm kisi oky i hedef aldi..ama oky uslubunu bozmadan cvp verdi.demek istedgm bu.yani duzgunce fikrini soyleyen soyluyo.sdece kiskirtmaya calisanlar oluyo..o yuzden ben genelleme ypmiyrm.

Kanlı terör örgütünün baraji asmak için planladığı sonrada ezik siyaseti yaptığı si dönemdeliz.. haçlı çihniyetinin maşaları..gücler aynı kuklalar farklı..
Kanlı terör örgütü dediğiniz sanırım anayasaya uygun olarak faaliyet gösteren HDP değil mi? Hani şu hali hazırda hiçbir ankette %12'nin altına düşmeyen, baraj sıkıntısı kalmayan partiden bahsediyorsunuz

Arkadaslar herkes olayi kinayacagina birbirine verip veristiriyor.
Şu fıkra Hulûsi’nindir.
Esasen siyaset anlamadığım bir iş; şunun bunun âmâline hizmet, menfurum. Zilletle yaşamak, tahammül edemediğim hallerdir. Felillâhilhamd, Allah’ımız bir, Peygamberimiz bir, kitabımız bir, dînimiz bir, ilâ âhir. Bu bir birler, bize yekdiğerimizi Allah için sevmek kaydını sağlamlaştırmakla beraber, ruhî, kalbî, ebedî, lâyemût bir birlik temin etmektedir. Hamd ve şükürler olsun, mü’miniz. Hayatta tesadüf edeceğimiz binlerle musibet ve acılara 1 مَنْ اٰمَنَ بِالْقَدَرِ اَمِنَ مِنَ الْكَدَرِ gibi çok müessir devamız var. Yine idrak ediyoruz ki, burada vazifeleri nihayet bulanlar için, ebedî mev’ûd bir hayat başlıyor. Biz de bu yolun yolcusu, bu hanın misafiri, bu fabrikanın muvakkat bir amelesi olduğumuz için, er geç o kafileye iltihak edeceğiz. Kısa, müz’iç, dağdağalı, elemli, hüzünlü, firaklı ve ancak o sermedî hayatın mezraası olan bu fanî ve kararsız âlemde başlayan garazsız, ivazsız, pürüzsüz ve kimsenin arzusuna tâbi olmadan, sırf hasbî ve ciddî, hâlis ve muhlis arkadaşlığımızın meyvesini ve her türlü saadeti câmi hayatta idrak edeceğiz.
Risale i nurdan

CHP Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın "Gazi'de 22, Dışkapı'da 10 ve Adli Tıp'ta 86 olmak üzere, yaşamlarını kaybeden 118 arkadaşımız var!

Ban kalktı diye küfür edebilme hakkını kimse bulmamalı kendinde.
Çok ayıp. Herkes kendine yakışanı yapar.

Ne kadar karşıt görüş olsak bile hakaret etmeyelim, yahu bu kadar mı zor bunu yapmak ?

ben küfür etmedim sadece yıllardır estetik amacı ile takip ettiğim sitede gördüklerimi yazıyorum

Back