• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

gençler ölmek istemiş sanırım. harakiri amaçları.
ölürkende o moda girelim diye o ağıtı yakmışlar..:KK14:
Benden önce yazan olmuş muydu bilmiyorum bakmadım...ama ben patlama sırasında bu marşı söylediklerini yazdıktan sonra konu konuşulduğu için sanırım ilk ben yazdım..çünkü videonun sesini açtım "aman Allahım içlerine doğmuş gibi " dedim ağladım..gencecik fidanlar...patlama sırasında bu marşın çalıyor olması acı çok acıııı bir tesadüftür sadece; manidar bulmak nedir?bilmem adı var mı bunu düşünmenin...fesatlık diyelim geçsin..Herkes farklı düşünür, farklı pencereden bakar...Ancak hepimizin düsturu edep olmalı,saygı olmalı...Hakaret,aşağılama olmadan eleştir beni kardeşim ,belki senden alacak birşeyim vardır...siyaset hayatın içindedir,konuşulmalıdır...ama anlayarak...bu sayfada yazılanı okumadan sırf provoke etmek için yazı yazan gördüm..kullanıcı kalleş pkk lı yazmış yazısında,altına ne güzel savunmuşsun pkk yı diye cevap vermiş başkası...İlk kez siyasi bir sayfaya yazı yazdım siyasetin içinde olduğum halde ,bugün içimdekileri yazmak istedim..Ama gördüm ki biz birbirimizi anlamak ,zıt olsakta acaba haklı mı yazdığında diye sormaktan çok uzağız...Burası da ülkenin bir aynası.yansıması...bugün bu konuda bulunduktan sonra gördüğüm bizim ülke olarakta düsturumuz"benden olan bendendir, olmayanın canı cehenneme.."Yazık..
Tekrar başımız sağolsun,artık hiçbir ocağa ateş düşmesin...

Bunun videosu var ama bulamadım ben
Bu meydan kanlı meydan diye halay çekiyorlar o sırada arkada bomba patlıyor
Videoyu bulan varsa ekleyebilirmi
Barış ve demokrasi mitingi diyorlar kanlı meydan diye halay çekiyorlar bu ne yaman çelişki :KK11:
ya biyerden vurmaya kalkmissn ama keske bi arastirsaydin.alti bos desteksiz yani..ayrica millet can vermis o kdr yarali var sen buna mi takildin.ilginc..

Ben su an güneydoğu da bir ildeyim,bugün burası ana baba günü insanlar sokakta,sürekli silahlar patlıyor,patlama sonrası hemen hedef gostermeler,halkı kiskirtmalar,tam bir yıl önce olduğu gibi.buradaki insanlar kendi iradeleriyle hareket etmiyor ne yazıkki.grupça,telkinlerle,yonlendirmelerle. Barış boyle mi istenir? Besbelli halk kiskirtilmak,sokağa çekilmek isteniyor,ortalık karissin kimin yaptığı belli olmayan katliamlar cogalsin sonra bilmem hangi it sürüsü bizim ülkemize barış getirmeye gelsin.hepimizin canı burnunda ama ne olursa olsun bugün sağduyu vakti,oyun çok büyük,hiçbirimizin bilgisi yetmez anlamaya ama bizler sakin olmalıyız,ofkemizi yanlış yerlere yonlendirmemeliyiz,siyaset bizim gibi sıradan insanlarin anlayabileceği birşey değil naçizane böyle düşünüyorum. Ama ölen insanların acısını herkes yüreğinde hissedebilir,kardeşini sevebilir anlayabilir...

O okypete sakın yazdıklarıma sinirlenme cezalar kalkmış şekerim
önce senin sekerin falan değilim.
sonra seni kaale almiyorum.o yuzden sinirlenmiyorum da.
kaale ve ciddiye aldıklarım sadece beni sinirlendirir.
sen o yuzden musterih ol ve sıkma canini.:)

Ben su an güneydoğu da bir ildeyim,bugün burası ana baba günü insanlar sokakta,sürekli silahlar patlıyor,patlama sonrası hemen hedef gostermeler,halkı kiskirtmalar,tam bir yıl önce olduğu gibi.buradaki insanlar kendi iradeleriyle hareket etmiyor ne yazıkki.grupça,telkinlerle,yonlendirmelerle. Barış boyle mi istenir? Besbelli halk kiskirtilmak,sokağa çekilmek isteniyor,ortalık karissin kimin yaptığı belli olmayan katliamlar cogalsin sonra bilmem hangi it sürüsü bizim ülkemize barış getirmeye gelsin.hepimizin canı burnunda ama ne olursa olsun bugün sağduyu vakti,oyun çok büyük,hiçbirimizin bilgisi yetmez anlamaya ama bizler sakin olmalıyız,ofkemizi yanlış yerlere yonlendirmemeliyiz,siyaset bizim gibi sıradan insanlarin anlayabileceği birşey değil naçizane böyle düşünüyorum. Ama ölen insanların acısını herkes yüreğinde hissedebilir,kardeşini sevebilir anlayabilir...
Evet herkes sagduyulu olmalı bencede . Hatırlarsanız malum partı barajı gectıkten sonra Ak partılı bır mılletvekılı o partıye oy verenlere şerefsız dedı. Demekkı sagduyu herzaman lazım bıze. Sımdı de Demırtas aynı hatayı yaptı devletı acıksa suclayarak, lutfen elestırırken ıkı tarafıda elestırelım olurmu.

yanarım yanarım da dağlıca da 16 asker şehit olduğunda yas ilan etmeyene yanarım ...

tabutlarında bedenleri olmadan toprağa defnedildiler.gencecik mehmetcikler aynen yas bile ilan edilmedi.azerbeycan bile bizden daha duyarlı oldu yası onlar ilan etti

o askerlerimiz paramparça oldular şansız kuzular.

bakın burda bile fark edilmediler.

neyse susayım uzun uzun yazsam ne fayda olan ölenlere ve ailelerine oluyor.sonrası malum herkes unutuluyor...çok yazık

ne yaptığı belli değil :mad:
tek yaptığı saçma cümleler :KK54:
bir ilk mesajına bakıryoum bir son mesajına :KK55:
tek gördüğüm saçmaladığı:KK49:
ironi yaparken bile saçmalayan bir 2 salak üyeden farkı yok :cool:

Ban kalktı diye küfür edebilme hakkını kimse bulmamalı kendinde.
Çok ayıp. Herkes kendine yakışanı yapar.

Ne kadar karşıt görüş olsak bile hakaret etmeyelim, yahu bu kadar mı zor bunu yapmak ?

Back