- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
- Konu Sahibi in vino veritas
-
değil, 1 yıl öncesindenbu görüntü gerçekten olay yerindenmi??
Ne demek ha terör ha savaş? Terör olmasın savaşmayalım diye miting yapanlar kim? Koskoca miting alanında bir tane Türk bayrağı yoksa ve benim polisime, ülkeme ait zırhlı aracıma saldırıyorsa bu "barıs"mitingini düzenleyenler ve siz hala terörle savası bir tutuyorsanız size verecek bir cevabım yok. Allah ıslah etsin!ne farkeder. ha terör ha savaş. bizden insanlar ölüyorormu evet.
bizim insanlarımız savaşıyormu evet.
yapılan terörle savaş değilmi. evet.
bu durumda terör olmasın barışalım savaşmayalım için yapılan mitingin adının barış olması neden seni rahatsız ediyor
2014 yılında farklı bi şehirde çekilen fotoğraflar ıpaylaşarak insanları kandırmaya mı çalışıyorsun provokatör seni!!!Kan toplama araçlarınıda yakmışlar şimdi.. Adiler ölü sayısı artsın diye yapıyorlar kan emici adiler.. Allah belanızı versin verdide kökünüz kuruyana kadar durmak yok..
Eki Görüntüle 1652947 Eki Görüntüle 1652949 Eki Görüntüle 1652957
şimdimi. ilginç o resmin tarihi 2014.Kan toplama araçlarınıda yakmışlar şimdi.. Adiler ölü sayısı artsın diye yapıyorlar kan emici adiler.. Allah belanızı versin verdide kökünüz kuruyana kadar durmak yok..
provokasyonun böylesinide görmemiştimşimdimi. ilginç o resmin tarihi 2014.
http://haberciniz.biz/kizilay-kan-toplama-araclari-atese-verildi-3215925h.htm
Türk bayrağı yok diye ölmeyimi hakediyorlar anlamadım? Allah seni ve senin gibi düşünenleri ıslah etsin kalbinize biraz merhamet versin.Ne demek ha terör ha savaş? Terör olmasın savaşmayalım diye miting yapanlar kim? Koskoca miting alanında bir tane Türk bayrağı yoksa ve benim polisime, ülkeme ait zırhlı aracıma saldırıyorsa bu "barıs"mitingini düzenleyenler ve siz hala terörle savası bir tutuyorsanız size verecek bir cevabım yok. Allah ıslah etsin!
Bak tatlim sizin en buyuk sorununuz bu arastirmadan körü körüne itaat etmek ..Kan toplama araçlarınıda yakmışlar şimdi.. Adiler ölü sayısı artsın diye yapıyorlar kan emici adiler.. Allah belanızı versin verdide kökünüz kuruyana kadar durmak yok..
Katil Tayyip diye sloganlar yapılıyordu bile bi spiker konuşurken.Kan toplama araçlarınıda yakmışlar şimdi.. Adiler ölü sayısı artsın diye yapıyorlar kan emici adiler.. Allah belanızı versin verdide kökünüz kuruyana kadar durmak yok..
Ben bu sloganda bi yalan göremedim..Katil Tayyip diye sloganlar yapılıyordu bile bi spiker konuşurken.
oky görseli bulmak 2 dakikamı almadı ya. 2 dakika. teeee 1 yıl öncesinden.provokasyonun böylesinide görmemiştim
Ben hangi mesajımda ölmeyi hak ettiklerini yazmışım?Türk bayrağı yok diye ölmeyimi hakediyorlar anlamadım? Allah seni ve senin gibi düşünenleri ıslah etsin kalbinize biraz merhamet versin.
Kan toplama araçlarınıda yakmışlar şimdi.. Adiler ölü sayısı artsın diye yapıyorlar kan emici adiler.. Allah belanızı versin verdide kökünüz kuruyana kadar durmak yok..
Eki Görüntüle 1652947
yani salak yerine konduğumuz doğruda. değiliz işteoky görseli bulmak 2 dakikamı almadı ya. 2 dakika. teeee 1 yıl öncesinden.
pes iyice salak yerine koyuyorlar insanı.
kendi sorgusuz sualsiz biat ediyor diye, bizi de mi öyle sanıyor nedir?
lütfen lütfen nolur!
çok fazla bilgi kirliliği var emin olmadığınız bişeyi paylaşıp olayı farklı yerlere taşımayın.!!
twitterda çok fazla yalan yanlış görsel dolaşıyor, her gördüğüne, duyduğuna atlamamak lazım.Sana diyecek tek kelime bulamıyorum yazık.
marilyn monroe sana da teşekkürler provoke etmesinin önüne geçtiğin için.
Insnmiyorum gercek mi bu. Sehit polis 2 gun once paralelci diye gönderilen polis mi.. onun kanı kimin elinde şimdi. Ne için sürüldü bu polis. Off..Bugunku olayi Diyarbakırda sehit edilen polisle yürek rahatlatanlara bi gercegi söylemeden edemeyecegim..
Hani o sehit polisimiz var ya 17 25 aralik operasyonlarinda vardi diye Diyarbakıra sürüldü..
Kahraman polis birden hain oldu paralelci oldu dimi gözunüzde simdi..
Sehidin bile AKP yandaşı, KAHRAMAN bu ülkede..
Geztapo sabahtan beri anlatmaya çalıştığım bu. Bilip bilmeden ağzı olan car car konuşuyor. Ora Ankara'nın geliş gidiş yolu dersane yolu gezme yolu alışveriş yolu. Miting var gitmeyin mi denmeliydi. Mitinge katılan da ölen de geçen de herkes PKK LI DEĞİL!Orası tren garının önü ve hızlı trenin de ana istasyonu arkadaşlar(.Bilmeyenler için ) yani yolcusu olan karşılamaya gelen uğurlamaya gelen oradan geçerek dersanelere giden oradan geçerek işine gücüne giden garda çalışan bisürü insan var.Kurunun yanında yaş da yanar .Ölen ve yaralananların hepsi pkk lı ya da yandaşı olması imkansız.
İyiki varsın canım benm.iyiki çıkardın meydana. Şu olay aldı gitti yürüdü. Ambulans beklerken kan aracı mi yollayacaklar meydana. Hiç bişey demiyorum ben ya. iyiki cenaze aracı paylasmamislarayıp verdiğiniz görsel 2014 yılından
pes!
http://www.ensonhaber.com/vanda-kizilay-araclarini-yaktilar-2014-10-07.html
Van'da Kızılay araçlarını yaktılar
IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırılarını protesto eden göstericiler Van’da Kızılay’a ait 2 kan toplama aracını ateşe verdi.
07.10.2014 - 17:55
Eki Görüntüle 1652965
açın linki bakın verdiğiniz görsel en altta.
pes.
insanlar salak değil.
Google Görsel arama diye bir şey icat edildi.
size de tavsiye ederim.
Ok tamam siz haklısınız relaxBen bu sloganda bi yalan göremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?