Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Canım sen önce terör ve savaş ayrımını öğren
ne farkeder. ha terör ha savaş. bizden insanlar ölüyorormu evet.
bizim insanlarımız savaşıyormu evet.
yapılan terörle savaş değilmi. evet.
bu durumda terör olmasın barışalım savaşmayalım için yapılan mitingin adının barış olması neden seni rahatsız ediyor

CNN de polis arama yapmadı deniyor, bence arama yapısaydı da o bombayı oraya sokmanın bi yolunu bulurlardı, açık alan ve binlerce insan var çünkü ama tabii ki arama yapılmaması büyük açık

Her kesimden insan var diyen benim ! O grupların açılımları bir bak kimler DE varmış? ?

Ölen pkk yada sempatizanı varsa gram ÜZÜLMEM!

Ama onların arasında suçsuz insanlar varsa Onların vebali kime sorarım?
Peki ölen pkk li ise patlatan da mı pkk li. Aklım almıyor. Ölenlerin yada mitinge katılanların tamamında PKK lı diye yaftalayan zihniyetide hayatta anlamam.
ordan geçen , gecerken olen adam da PKKLİ evinde oturup sinir krizi geçiren bende pkk liyim dimi !

canlı bombaların kimliği tespit edilebiliyor mu, ediliyorsa nasıl ediliyor acaba, bomba onun üstünde patlamışken...

Sen gerçekmişin?? Gerçekten bu sitede öğre

CNN de polis arama yapmadı deniyor, bence arama yapısaydı da o bombayı oraya sokmanın bi yolunu bulurlardı, açık alan ve binlerce insan var çünkü ama tabii ki arama yapılmaması büyük açık

sıhhiye tarafında arama yapılmış sadece

Sen gerçekmisin? Bu sitede öğrendiğim birşey var insanlar Nasıl bu kadar acımasizlaşabiliyor ya. Üstelik dünyadan bi habersin.

Onu bende dinledim chess. O noktada arama noktası çok zzor 4 yönlü giriş var ve miting alanı orası değil.
Giriş noktalarında olur arama oda mantıklı. Ama su kafamı karıştırdı.. o alan toplanma alanlarından biri en azından trafik polisinden başka poliste olabilirdi yada istihbarat alınmadı mi. Ki ülke bu kadar karışık. ihbarlar değerlendirilip polis araçları yolları vs kapatıp gözdağı verilebilirdi.

kimseye oh olsun diyecek kadar vicdansız değilim çok şükür. Ama benim sorularının cevabını kim vericek? Neyi savunurken kimin yanında saf tuttuğumuzu bakın derim.
sorularınız neydi? pardon, insanların ölümlerine üzülürken size fazla dikkat etmemiş olabiliriz, kusurumuza bakmayın, bir daha olmaz.

Kan toplama araçlarınıda yakmışlar şimdi.. Adiler ölü sayısı artsın diye yapıyorlar kan emici adiler.. Allah belanızı versin verdide kökünüz kuruyana kadar durmak yok..

şuan hala dinliyorum canım benzer organizasyonlarda polisle işbirliği yapmak istemiyorlarmış, mesela suruçta polis girmesin biz kendi önlemlerimiz kendimiz alırız demişler, ve içlerinden bi hain çıktı işte.. Zincirleme hatalar

Bugunku olayi Diyarbakırda sehit edilen polisle yürek rahatlatanlara bi gercegi söylemeden edemeyecegim..
Hani o sehit polisimiz var ya 17 25 aralik operasyonlarinda vardi diye Diyarbakıra sürüldü..
Kahraman polis birden hain oldu paralelci oldu dimi gözunüzde simdi..
Sehidin bile AKP yandaşı, KAHRAMAN bu ülkede..

Orası tren garının önü ve hızlı trenin de ana istasyonu arkadaşlar(.Bilmeyenler için ) yani yolcusu olan karşılamaya gelen uğurlamaya gelen oradan geçerek dersanelere giden oradan geçerek işine gücüne giden garda çalışan bisürü insan var.Kurunun yanında yaş da yanar .Ölen ve yaralananların hepsi pkk lı ya da yandaşı olması imkansız.

ayıp verdiğiniz görsel 2014 yılından
pes!

http://www.ensonhaber.com/vanda-kizilay-araclarini-yaktilar-2014-10-07.html

Van'da Kızılay araçlarını yaktılar
IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırılarını protesto eden göstericiler Van’da Kızılay’a ait 2 kan toplama aracını ateşe verdi.
07.10.2014 - 17:55

açın linki bakın verdiğiniz görsel en altta.
pes.
insanlar salak değil.
Google Görsel arama diye bir şey icat edildi.
size de tavsiye ederim.

Evet sana yazarken bende dinledim onu kaldım öyle. Mantık hatası çok doğru diyorsun. Ama bu patlamada iş o seviyeye gelememiş malesef. Yani henüz kendi aralarında toplanmaya başlamışken bomba patladı.
Allahıma çok şükür ki , sıhhiye de olmadı bu patlama. Demekki polisin arama yapmadığı noktalar hesaplanmış.
Olay sıhhiye de olsaydı yüzlerce ölü olurdu inan. Ve yine onların hepsi PKK lı olarak yaftalanacakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…