Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Cok moralim bozuldu. Gencecik insanlar, kadınlar, erkekler... Sabah evlerinden ne niyetlerle çıkıyorlar.. Kalleslerin, kahpelerin bombalarına hedef oluyorlar..
Yarin veya obur gün bizlerin başına neler geleceği belli değil.. Teröre lanet olsun.. İnsanların bu yasananlardan sonra din, dil, siyasi gorus ne olursa ağızları sulanarak iğrenç, insanlik dışı yorumlar yapanlara düşünceye sahip olanlara da yazıklar olsun.. İnsan insandır, kimsenin cani yanmasin. Ocaklarına ateş düşmesin.. Allahım bunlara sebep olanlar dilerim cezalarını çekerler.. Dilerim bu olay da 3-5/gün sonra unutulmaz, acili ailelerin içleri biraz da olsa rahatlar.
Allahım sabir versin hepsini.. Yaralilara şifalar versin.

oky görseli bulmak 2 dakikamı almadı ya. 2 dakika. teeee 1 yıl öncesinden.
pes iyice salak yerine koyuyorlar insanı.
kendi sorgusuz sualsiz biat ediyor diye, bizi de mi öyle sanıyor nedir?
ben senin bulduğunu görmemişim. sende bulmuşsun. valla görsellerde taratmak o kadar kolayki artık

Sana diyecek tek kelime bulamıyorum yazık.

marilyn monroe sana da teşekkürler provoke etmesinin önüne geçtiğin için.
rica ederim, çok kişi fark etmiş zaten. amacına ulaşamaz. çok şükür kafası çalışan çok insan var.
yani salak yerine konduğumuz doğruda. değiliz işte
gerçekten aklım hafsalam almıyor artık.
insan ölmüş ya. duvarda öldürdükleri sineğin kanı değil! insan
ve hala derde bak. ne kadar yazık. vicdan hakikaten eski bir kadın adıymış.

bu gibi zamanlarda çok photoshoplu, ya da başka olaylardan alıntı fotolar kullanılıyor, haber linki olmandan inanmıyorum artık ben
bu çok tehlikei chess,
az önce bi videoyu dehşet içinde izledim
başlık şu; tekbirlerle ortalığı yakıyorlar video mevcut yazmış
videoyu açıyosun ne tekbir ve ne yakmak.

bu gibi zamanlarda çok photoshoplu, ya da başka olaylardan alıntı fotolar kullanılıyor, haber linki olmandan inanmıyorum artık ben

Aynen. Ve bu karşılıklı yapılıyor. Her 2 taraftan da olayları böyle provoke eden insanlar var. Gezide de gördük bunu şimdi de görüyoruz. Boş beleş insanlar başka işleri güçleri yok.

Sarecim bunu kimler için diyorsan ilgili msji alintilayip paylaşalım ki , hangisinin provake olduğu belli olsun değilmi
evet şu kan araçlarını yakıyorlar resmini altıntılayıp sordum zaten bu gerçekmi diye, gerçek olmadığını söyledi, gösterdi arkadaşlar, ondan sonra bunu yazdım.

bu çok tehlikei chess,
az önce bi videoyu dehşet içinde izledim
başlık şu; tekbirlerle ortalığı yakıyorlar video mevcut yazmış
videoyu açıyosun ne tekbir ve ne yakmak.

kesinlikle çok tehlikeli üstelik yapanların içimizden sıradan vatandaşlar olması da daha tehlikeli
hatta bunları bazı haber kanalları, gazeteler bile yapıyor, sahte belgeler falan yapma, yayınlama, sürekli bi hedef gösterme, galyana getirme...
bu gibi durumlarda insanlar evlerinde oturup sakin kalmalı bence, arbede geçtikten sonra kanun hukuk çerçevesinde herkes tepkisini göstersin tabii

bu ulkede savas yokmu? ya sen baska yerde yasiyosun yda biz..savas yoksa bu kadr masum insan neden öluyo ?askerimiz polisimiz neden can veriyo ne icin mucadele ediyo? insaf yani....

bakın, içlerinde pkk'lı bile olsa.
terörle savaşmanın yolu bu değildir. Terör Örgütü olan PKK, devletin, savcısı var, hakimi var, hukuku var, adaleti var.
pkk sempatizanını polis yakalar, savcı ceza ister, cezaları verilir.
ama sokaklarda bomba patlaması bugün PKK yandaşına zarar verse, yarın bize zarar verir.
bunun sonu yok.
şunu anlayın artık. bomba hiçbir devlete huzur getirmedi, bize de getirmez.

Yazdiğini okumuyorsun herhalde? Direk söylememişsin tabi ama anladık neyi ima ettiğini.
Canım kendimi savunmak zorunda hissetmiyorum. Benim yazdıklarımdan bunları cikarıyorsan kendi zihniyetini bir kontrol et derim. Sanırım git gide paranoyaklaşıyoruz.

Fotograf ne zamana ait bilmem.. Haberde kullanılan foto o.. Ayrıca pkk yı cikalayanlar bana yazmasın.
Sdamlar olay yerine bile polisi sokmuyor saldırıyorlar ki delilleri yok etmek için..
sen artık provakasyon yapmaktan vazgeçecek misin?
araştırmadan yazma o zaman. gidip abuk sabuk kaynak kullanma, insanları salak yerine koyma.
al işte insanlar neden polise saldırmış!
bak ne yazmış BBC

11:43

BBC Türkçe muhabiri Sinan Onuş olay yerinden gözlemlerini aktarıyor:

"Saat sabah TSİ 10 civarı tam mitingin başlamasına çok kısa bir süre kala Ankara Garı'nın tam önünde HPD ve ESP kortejlerinin olduğu yerde arka arkaya 10-12 saniye arayla çok büyük iki patlama meydana geldi. Yaralı ve ölüler olmasından dolayı polise tepki gösterenler oldu. Bunun üzerine polis kısa bir süre kalabalığa tazyikli su ve gözyaşartıcı gazla müdahale etti. Çevrede ceset parçaları ve uzuvlar görülüyor. Saat 10'dan bu yana ambulanslar, taksi ve sivil araçlarla yaralılar hastanelere kaldırılıyor. Cesetlerin üzeri de mitinge gelenlerin bayraklarıyla kapatılmış."

http://www.bbc.com/turkce/haberler/2015/10/151010_canli_ankara_patlama

insanlar polise o bombalar oraya sokulabildiği için tepki gösterince yaralıların, ölülerin şokta olan insaların üzerine gaz ve su sıkılıyor.
araştırın biraz.

tühh yinemi gol değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…