- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne farkeder. ha terör ha savaş. bizden insanlar ölüyorormu evet.Canım sen önce terör ve savaş ayrımını öğren
kimseye oh olsun diyecek kadar vicdansız değilim çok şükür. Ama benim sorularının cevabını kim vericek? Neyi savunurken kimin yanında saf tuttuğumuzu bakın derim.bir iyi olmus haketmisler yapanin ceddine rahmet demediginiz kalmis.
Ne gariptir ki oyle bir baris mitingi idi ki tek Türk bayragi goremezsin. Barış isteyenler daha dun bir polisi cocugunun ve esinin yaninda sehit ettiler. Sonra da barış diye mitinglerr katilabiliyor bunların sempatizanlari. Yok her kesimden insan katilmis felan. Katilanlarin cogunlugu kimin destekcisi belli.
Ölen pkk ve hdp sempatizanlarina hic uzulmuyorum, uzulmeme hakkimi kullaniyorum. Kim ne derse desin umrumda da degil. Yasasalar yarin bir polisi daha sehit edeceklerdi belki. Bunun disinda ölen tum masum halka Allah sifalar versin diyorum, Allah yakinini kaybedenlere sabirlar versin.
Sen gerçekmişin?? Gerçekten bu sitede öğreNe gariptir ki oyle bir baris mitingi idi ki tek Türk bayragi goremezsin. Barış isteyenler daha dun bir polisi cocugunun ve esinin yaninda sehit ettiler. Sonra da barış diye mitinglerr katilabiliyor bunların sempatizanlari. Yok her kesimden insan katilmis felan. Katilanlarin cogunlugu kimin destekcisi belli.
Ölen pkk ve hdp sempatizanlarina hic uzulmuyorum, uzulmeme hakkimi kullaniyorum. Kim ne derse desin umrumda da degil. Yasasalar yarin bir polisi daha sehit edeceklerdi belki. Bunun disinda ölen tum masum halka Allah sifalar versin diyorum, Allah yakinini kaybedenlere sabirlar versin.
CNN de polis arama yapmadı deniyor, bence arama yapısaydı da o bombayı oraya sokmanın bi yolunu bulurlardı, açık alan ve binlerce insan var çünkü ama tabii ki arama yapılmaması büyük açık
Sen gerçekmisin? Bu sitede öğrendiğim birşey var insanlar Nasıl bu kadar acımasizlaşabiliyor ya. Üstelik dünyadan bi habersin.Ne gariptir ki oyle bir baris mitingi idi ki tek Türk bayragi goremezsin. Barış isteyenler daha dun bir polisi cocugunun ve esinin yaninda sehit ettiler. Sonra da barış diye mitinglerr katilabiliyor bunların sempatizanlari. Yok her kesimden insan katilmis felan. Katilanlarin cogunlugu kimin destekcisi belli.
Onu bende dinledim chess. O noktada arama noktası çok zzor 4 yönlü giriş var ve miting alanı orası değil.CNN de polis arama yapmadı deniyor, bence arama yapısaydı da o bombayı oraya sokmanın bi yolunu bulurlardı, açık alan ve binlerce insan var çünkü ama tabii ki arama yapılmaması büyük açık
sorularınız neydi? pardon, insanların ölümlerine üzülürken size fazla dikkat etmemiş olabiliriz, kusurumuza bakmayın, bir daha olmaz.kimseye oh olsun diyecek kadar vicdansız değilim çok şükür. Ama benim sorularının cevabını kim vericek? Neyi savunurken kimin yanında saf tuttuğumuzu bakın derim.
Onu bende dinledim chess. O noktada arama noktası çok zzor 4 yönlü giriş var ve miting alanı orası değil.
Giriş noktalarında olur arama oda mantıklı. Ama su kafamı karıştırdı.. o alan toplanma alanlarından biri en azından trafik polisinden başka poliste olabilirdi yada istihbarat alınmadı mi. Ki ülke bu kadar karışık. ihbarlar değerlendirilip polis araçları yolları vs kapatıp gözdağı verilebilirdi.
bu görüntü gerçekten olay yerindenmi??
ayıp verdiğiniz görsel 2014 yılındanKan toplama araçlarınıda yakmışlar şimdi.. Adiler ölü sayısı artsın diye yapıyorlar kan emici adiler.. Allah belanızı versin verdide kökünüz kuruyana kadar durmak yok..
Eki Görüntüle 1652947 Eki Görüntüle 1652949 Eki Görüntüle 1652957
Evet sana yazarken bende dinledim onu kaldım öyle. Mantık hatası çok doğru diyorsun. Ama bu patlamada iş o seviyeye gelememiş malesef. Yani henüz kendi aralarında toplanmaya başlamışken bomba patladı.şuan hala dinliyorum canım benzer organizasyonlarda polisle işbirliği yapmak istemiyorlarmış, mesela suruçta polis girmesin biz kendi önlemlerimiz kendimiz alırız demişler, ve içlerinden bi hain çıktı işte.. Zincirleme hatalar