• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Barajı aşamayacağını anlayan HDPKK seçim öncesi mağduru oynamak için 30 yıldır olduğu gibi kan döküyor. Benim saf muhalifim de onların kara propagandasına kanıyor.
Hükümetim kan dökülmesin diye ite köpeğe taviz verdi, onlar da mal bulmuş mağribi gibi şerefsizliğin dibine vurdular. Barajı geçtiler yetmedi, demokrat görünerek sürekli taleplerde bulundular, kemik atıldıkça havladılar. Şimdi asıllarına döndüler yani katiller. Kendilerine ideolojik amaç süsü verseler de hepsi yasadışı işler yapan katiller sürüsü.

Fotograf ne zamana ait bilmem.. Haberde kullanılan foto o.. Ayrıca pkk yı cikalayanlar bana yazmasın.
Sdamlar olay yerine bile polisi sokmuyor saldırıyorlar ki delilleri yok etmek için..

Onlara gorede tam tersi . Az once selahattin demirtasin röportajını okudum . Gaz bombasi atiliyormus , herkesin girmesi engelleniliyormus . Katil iktidar dio . Vala selahattin demirtas dio bunu:KK56:

Fotograf ne zamana ait bilmem.. Haberde kullanılan foto o.. Ayrıca pkk yı cikalayanlar bana yazmasın.
Sdamlar olay yerine bile polisi sokmuyor saldırıyorlar ki delilleri yok etmek için..

sen baya ısrarcı cıktın:D trafik polisi mi delil topluyo bu ulkede terör olaylarinda..
Belki de tem polisinin olmasi gerekirken olay yerine gonderilen trafik polisine tepki gostermislerdir ne dersin

Sen gerçekmisin? Bu sitede öğrendiğim birşey var insanlar Nasıl bu kadar acımasizlaşabiliyor ya. Üstelik dünyadan bi habersin.

Pardon siz hangi utopik dunyada yasiyorsunuz acaba? Teror orgutlerinin sevgi pitircigi, baris yanlisi gosterildigi bir ulkede yasiyoruz. Bizce terorist kendince gerilla cenazelerine gitmeyen milletvekilleri hakkinda sorusturma acarim diyen bir parti! baskaninin oldugu bir ulkede yasiyoruz. O kadar asker polis sehit edilirken sesi çıkmayan insanlarin baris yanlisi parti mensuplarinin oldugu bir ulkede yasiyoruz. Onlar oldururken en ufak bir aci duyuyorlar mi. Pardon da once siz pembe gozlugunuzu bir indirin bence.

bu ulkede savas yokmu? ya sen baska yerde yasiyosun yda biz..savas yoksa bu kadr masum insan neden öluyo ?askerimiz polisimiz neden can veriyo ne icin mucadele ediyo? insaf yani....
Terörden canım terörden. Savaş çok daha asildir. Yatağında veya koğuşunda uyurken kalleşçe vuruluyorsa benim askerim ve buna savaş diyorsa benim insanım sözün bittiği yerdeyiz!

yanliz onun aciklamasi yapilfi. ambulanslar gelemedigi icin ara ara gerginlikler oluyormus. bunlar bu tip ortamlarda cok olagan seyler.

Provakasyonmu:) araştırmamak mı:) pkk yı parlatıp devletini tetörist ilan edenler bubunu diyor..BBC muhabiri " polise tepki vermeleri sonrası polis su sıktı " diyormuşşşşş bunu bbc diyormuşşşş... Polise tepki divermeleri sonrası dedikleri, polisi olay yerine sokmamak ve delilleri yok etmek için polislere sopalarla saldırmalarıııııı.. Tabi canım polis kimki bunlara dur desin polis onlar saldırırken bir yrun bizi öldürün demeliydiiiii...
Ayrıca foto bu pkk yandaşlarının ankarada değilde vanda yaktığı kan topkama araçlarına aitmiş.. Ankarada yakılan araçlar için kullanılamazmışşşş...
Yakan kim aynı kişiler simdi yaktıkları araçların değilde geçen sene yaktıklarının resminin kullanılması problem ;)) Allah ım aklımı koru pkk yı nasıl aklayacaklarını şaştılar...

Programlarını iptal ettiler
10/10/2015 - hurriyet.com.tr

31802075.jpg

Ankara Tren Garı’nın önünde meydana gelen çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı terör saldırısı nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve liderler programlarını iptal etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’daki patlama nedeniyle İstanbul’daki programlarını iptal etti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, patlamanın ardından İstanbul’daki programlarını iptal etti.

Cumhurbaşkanı'nın bugün İstanbul’da biri Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde diğeri de CRR’de olmak üzere iki programa katılması bekleniyordu.

imgholdernew.aspx

DAVUTOĞLU VE KILIÇDAROĞLU DA İPTAL ETTİ

Başbakan Davutoğlu seçim kampanyasını 3 gün boyunca, CHP lideri Kılıçdaroğlu da bugün İstanbul'daki miting ve programlarını iptal etti.

31800479.jpg

Pardon siz hangi utopik dunyada yasiyorsunuz acaba? Teror orgutlerinin sevgi pitircigi, baris yanlisi gosterildigi bir ulkede yasiyoruz. Bizce terorist kendince gerilla cenazelerine gitmeyen milletvekilleri hakkinda sorusturma acarim diyen bir parti! baskaninin oldugu bir ulkede yasiyoruz. O kadar asker polis sehit edilirken sesi çıkmayan insanlarin baris yanlisi parti mensuplarinin oldugu bir ulkede yasiyoruz. Onlar oldururken en ufak bir aci duyuyorlar mi. Pardon da once siz pembe gozlugunuzu bir indirin bence.
Senin gerilla cenazesi dediğin ölen bir çocuktu karton toplayip satan bir çocuk. Objektif olup olaylara öyle bakın. Bu milliyetçilik değil vicdansızlıktır

Bombaların patladığı, insanların yaralandıgı, öldüğü, parçalandığı bir alanda nasıl sakin kalınmasını bekliyorsunuz anlamıyorum. Ortada can pazarı varken, üzerlerine gaz yağarken nasıl sağduyulu davransın insanlar. Kendinizi koyun onların yerine. Ananız, babanız, kardeşiniz, arkadaşınız yerde yaralı yatarken ne kadar sakin olabilirsiniz?

Provakasyonmu:) araştırmamak mı:) pkk yı parlatıp devletini tetörist ilan edenler bubunu diyor..BBC muhabiri " polise tepki vermeleri sonrası polis su sıktı " diyormuşşşşş bunu bbc diyormuşşşş... Polise tepki divermeleri sonrası dedikleri, polisi olay yerine sokmamak ve delilleri yok etmek için polislere sopalarla saldırmalarıııııı.. Tabi canım polis kimki bunlara dur desin polis onlar saldırırken bir yrun bizi öldürün demeliydiiiii...
Ayrıca foto bu pkk yandaşlarının ankarada değilde vanda yaktığı kan topkama araçlarına aitmiş.. Ankarada yakılan araçlar için kullanılamazmışşşş...
Yakan kim aynı kişiler simdi yaktıkları araçların değilde geçen sene yaktıklarının resminin kullanılması problem :KK66:) Allah ım aklımı koru pkk yı nasıl aklayacaklarını şaştılar
...
bence şunu yazma bari.
bakın yakıyorlar, şimdi. deyip geçen seneki resmi koyuyorsun. gerçekten bence yanlışlık oldu diyeceğine birde pişkince şuunu yazıyorsun.

sen baya ısrarcı cıktın:KK70: trafik polisi mi delil topluyo bu ulkede terör olaylarinda..
Belki de tem polisinin olmasi gerekirken olay yerine gonderilen trafik polisine tepki gostermislerdir ne dersin
He canım he sadece trafik polisine saldırmışlar diğer polislere saygı ile yaklaşmışlar adamlar trafik kelimedine düşman çünkü.. Ahaha ya komedi.. Bak sizin bbc bile polise saldırdıkları itiraf ediyor her ne kadar kibarca saldırıyı " tepki" diye cilalasada..

Terörden canım terörden. Savaş çok daha asildir. Yatağında veya koğuşunda uyurken kalleşçe vuruluyorsa benim askerim ve buna savaş diyorsa benim insanım sözün bittiği yerdeyiz!
Peki reyhanlida ölen 14 15 yaslardaki cocuklar hakkinda ne dusunuyorsunuz ?Kacakcilik yaparken terorist olmuslardi ve hala faili mechul..ölüm sekli ayni degil mi ? Bakin acı aynı degil mi? Size gore onlar hain onlara gore siz ölen kim? iki taraf..Bunu yapan devletse devlette teroristtir babamsa babamda teroristtir tipki polisi yataginda sehit edenler gibi.. bu arada sehit yumusak adresinin gizlenmesini talep etmesine ragmen gizlenmedi..onun yaninda gencecik bi polis daha sehit oldu buradaki zafiyet kimin? Ayrica tayyibi cok dinliyorsunuz galiba benm polisim bizim askerimiz falan poliste askerde Turkiye sinirlari icinde yasayan herkesin polisi askeridir..!Kimsenin tapulu calisani degil..

Son düzenleme:
Yakan kim aynı kişiler simdi yaktıkları araçların değilde geçen sene yaktıklarının resminin kullanılması problem :KK66:) Allah ım aklımı koru pkk yı nasıl aklayacaklarını şaştılar...
Pişkinliğin bu kadarına pes doğrusu...

Bombaların patladığı, insanların yaralandıgı, öldüğü, parçalandığı bir alanda nasıl sakin kalınmasını bekliyorsunuz anlamıyorum. Ortada can pazarı varken, üzerlerine gaz yağarken nasıl sağduyulu davransın insanlar. Kendinizi koyun onların yerine. Ananız, babanız, kardeşiniz, arkadaşınız yerde yaralı yatarken ne kadar sakin olabilirsiniz?
bazıları robotek sanırım. o sahneler etkilemiyor

Back